18 agustosta adet olmam lazımdı ama olmadı cuma günü cok hafiif pembemsi bir kere akıntı oldu ve hala bir sey yok arada sol kasıgıma batmalar bel agrısından başka bir sikayetim yok yarın dr gitcem sizin belirtileriniz nasıldı yerleşme kanamanızı kacıncı günü yasadınız eger hamileysem bugün 5+1 gün gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum
canım bol tuzlu demişsin ama doktor bana tuzu kullanma dedş haberin olsun.
kızlar hayırlı akşamlar inşallah bu topiğe gelirm hayırlı ramazanlar
Arkadaşlar demir ve vitamine benim gibi erken başlayan oldu mu acaba? Kızımda vitamine ve demire daha geç başlamıştım. Sabahları yarım Ferplex Fol içiyorum aç karına.. Sonra günde 2 kere Folic plus tablet alıyorum. Bir de öğleden sonra Megadyne tablet alıyorum 1 tane... Çok fazla ilaç alınmasına karşıyım ama doktoruma da çok güveniyorum vardır bir bildiği diyorum. Çünkü bu hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor. Benim gibi olan var mı???
Herkeze günaydın...C.tesi günü keseyi gördüm kızlar...5 haftalık dedi doktor..herşey olması gerektiği gibi yolunda dedi..15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...ya bende aşırı derecede gaz var..sizinde böyle bi sorununuz varmı?doktor çok normal dedi ama uçucam neredeyse
günaydın kızlar....
hafta sonu hiç giremedim eşim evdeydi...
dün merdivenlerden düştüm ama Allaha şükür bebeğime bişey olmadı...
eşim tutmasaydı daha yuvarlanıcaktım ama kolumu tuttu.kolum bacağım morardı..
zaten benim sıkıntım bana yetiyo bi de bu düştüğüm yerlerin ağırması iyice sıktı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?