2010 Nisan Anneleri

canım bende aynı belirtilerle hamile kaldım inşallah hamilesindir

ramazan in vesile olmasi sebebi ile sigara isinide cözdüm gibi Allah a sükür

çok şükür elifim yaa çok sevindim senin adına oruç tutuyon demi sen ben tutuyorum rahatımda çok şükür bu arada isim konusuna gelince biz erkek olursa babalarımızın ismini vercez alifuat olcak inşallah kız olursada ecrin sena düşünüyoruz allah ozamana çıkarırsa tabi inşallah anlamını çok beğendik allahın emaneti demek ecrin senada övgü şükür demekmiş....kaydirigubbakcemile5

canım çok buyuk gecmıs olsun

öncelikle gözün aydın cnm bol bol dinlen ağrıların bu kadar olması bence çok normal değil aman dikkat et

hayırlı uğurlu olsun cnm

Bende geldim aranıza. Hesaplar şaşmazsa 20 nisan da gözüküyor doğum.

hoşgelidn balım benimde 21 nisan doğumum bakalım

Kızlar bende lİstenİzde varım geÇen gÜn dr gİtdİm.bİr tane kese gÖzÜkdÜİama kalp atıŞı İÇİn 3ha

hoşgelidn güzelim

allah nazardan korusun aman dikkat et çok geçmiş oılsun

canım bende aynı belirtilerle hamile kaldım inşallah hamilesindir

bende katılıyorum inşallah hamilesindir tatlım

buarada herkese iyi sağlıklı mutlu huzurlu bir hafat diliyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan

hayırlı olsun kuşum ama ecrin allahın emaneti demek değil forumda ararsan ücret anlamı var diorlar hemde işin uzzmanlar sen yinede iyice bi araştır

nazcım slm kuşum nasılsın

kızlar bende nisan annesiyim ama benim derdimi kimse okumadı galiba yazan olmadı cevap.hepinizi kutluyorum.yeni geldim topiğinize.

merhaba canım hosgeldın aramıza gecmıs sayfalara bakmadım sorun neydi
br haftadı yeyip içemiyorum bugün 7. haftama girdim işallah.bitik durumdayım 3 kilo kadar verdim.yemek ismi duymaya bile tahammülüm yok.süt içiyordum onuda içemiyorum.günde 3 folik plus hepsi bu.ne kadar sürücek ne yicem hep yatıyorum yine izne ayrıldım.

çok iyiyim cnm çok şükür bulantım falan yok ama çok sinirliyim çabuk kızıyorum ve kızgınlığım geçmiyor bir türlü ağlıyorum hırsımdan

benım dun basladı bulantılarım yemek yıyemedım aynı sınır bendede var canım hamıle kaldıgımdan berı herseye aglıyorum sanırım hormonlar basladı bızı ele gecırmeye

sağolun kızlar...
dün akşam kayınvalidemleri iftara davet ettmiştik..eksikleri almak için eşimle dışarı çıkalım dedik, 4.katta oturuyoruz biz. merdivenin ucuna basınca ayağım kaydı.yuvarlandım merdivenlerden eşim tutmasaydı karnımı falanda çarpıcaktım. iyiki yanımdaydı...
sonra kayınvalidemler geldi, bir panik oldular sormayın...
ben onlara hizmet ediceğime eltimle ikisi herşeyi yaptılar..beni yatırdılar ama ben duramamki..ayrıca öyle ağrı falan da yok. umarım sonradan bişey çıkmaz...
olsaydı hemen olurdu değil mi?
şu an bir şikayetim yok...
şu merdivenlerden bir kurtulsam artık ya...
1 ay sonra kendi evimize çıkıcaz, asansör var allaha şükür...
taşınsak da kurtulsam..

canım aynı sorun bendede var dun aksam çok kotu oldum hıcbırsey yıyemedım bende 2 kılo verdım balıktan tıksınıyorum bende kokusunu duydugum anda fenalasıyorum canım bellı olmuyor ama sanırım 12.haftalara kadar surebılıyormus

canım bende aynıyım hiç bişey yiyemiyorum zorlaya zorlaya bişeyler yiyeyim diyorum ama daha beter oluyorum işin kötüsü tansiyonumda düşüyo bu durumda napcaz bilmiyorum

cnm önce endişelenme dr 12 haftaya kadar bebeğin fazla bişeye yok dedi
12 haftadan sonra beslenme önemliymiş tiksinmeler ve bulantılarda ir nevi savunma mekanizması dedi dr ne canın çekiyorsa onu ye balım az az

canım doktora nezaman gıdıceksın gıdıp bı gorunseydın keske

benım dun basladı bulantılarım yemek yıyemedım aynı sınır bendede var canım hamıle kaldıgımdan berı herseye aglıyorum sanırım hormonlar basladı bızı ele gecırmeye

ahhh ahh canım benim kaynanam gibi sizede yat yat kavun karpuz yata yata büyür diyen oldumu.sinirlenmeye bilr takatim yok.neler neler daha.Allah(c.c.)büyük diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…