- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
18 agustosta adet olmam lazımdı ama olmadı cuma günü cok hafiif pembemsi bir kere akıntı oldu ve hala bir sey yok arada sol kasıgıma batmalar bel agrısından başka bir sikayetim yok yarın dr gitcem sizin belirtileriniz nasıldı yerleşme kanamanızı kacıncı günü yasadınız eger hamileysem bugün 5+1 gün gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum
ramazan in vesile olmasi sebebi ile sigara isinide cözdüm gibi Allah a sükür
günaydın kızlar....
hafta sonu hiç giremedim eşim evdeydi...
dün merdivenlerden düştüm ama Allaha şükür bebeğime bişey olmadı...
eşim tutmasaydı daha yuvarlanıcaktım ama kolumu tuttu.kolum bacağım morardı..
zaten benim sıkıntım bana yetiyo bi de bu düştüğüm yerlerin ağırması iyice sıktı beni...
Sıcak karşılamanız için çok teşekkürler arkadaşlar... Umarım hepimizin hamileliği iyi geçer ve sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Ben 26 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var. İşimi bıraktım kızım için. Madem evdeyim bi tane daha olsun dedim ve gözümü karartıp Rabbim'in izniyle hamile kaldım... Sandım ki yine kızımdaki gibi çok kolay geçecek hamileliğim. Nerdeeee.. 2 aydır kasık sancılarımdan ölüyorum. Ama nasıl bir sancı nasıl bir ağrı. Kramplar da cabası. Doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi. Bol istirahat et dedi. Vitamine ve demire çok erken başladık bu arada..
İlk hamileliğimde hamilelik nedir anlamadım bile. O kadar rahat geçti ki..Çok az midem bulandı o kadar.. 1 hafta kadar falan... 9. ayımda hop hop ayaktaydım hep. Temizliğimi, yemeğimi hep kendim yaptım. Bi de gurbet olunca iş başa düşüyor haliyle... Ama şimdi ağrılarımdan dolayı ağlıyorum bazen... Adet sancısından beter. Her wc'ye girdiğimde kan görmekten korkuyorum... İnşallah korktuğum başıma gelmez ve sağlıcakla doğar bu da... Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde...
Artık uzunca süre beraber olucaz sizlerle inşallah... Herkese sevgiler... a.s.
iyi akşamlar arkadaşlar ben de geldim aranıza
Evlendiğimden beri net im yok du çok ayrı kaldım site den
bugün bağlandı net im veee
2 kişi olarak döndüm siteye :))
5 haftalık hamişim benn :) inanamıyorum halaa
tekrar hepinize merhabalar
Bende geldim aranıza. Hesaplar şaşmazsa 20 nisan da gözüküyor doğum.
Kızlar bende lİstenİzde varım geÇen gÜn dr gİtdİm.bİr tane kese gÖzÜkdÜİama kalp atıŞı İÇİn 3ha
günaydın kızlar....
hafta sonu hiç giremedim eşim evdeydi...
dün merdivenlerden düştüm ama Allaha şükür bebeğime bişey olmadı...
eşim tutmasaydı daha yuvarlanıcaktım ama kolumu tuttu.kolum bacağım morardı..
zaten benim sıkıntım bana yetiyo bi de bu düştüğüm yerlerin ağırması iyice sıktı beni...
canım bende aynı belirtilerle hamile kaldım inşallah hamilesindir
çok şükür elifim yaa çok sevindim senin adına oruç tutuyon demi sen ben tutuyorum rahatımda çok şükür bu arada isim konusuna gelince biz erkek olursa babalarımızın ismini vercez alifuat olcak inşallah kız olursada ecrin sena düşünüyoruz allah ozamana çıkarırsa tabi inşallah anlamını çok beğendik allahın emaneti demek ecrin senada övgü şükür demekmiş....kaydirigubbakcemile5
ıyıyım şekercim sen nasılsınnnn
br haftadı yeyip içemiyorum bugün 7. haftama girdim işallah.bitik durumdayım 3 kilo kadar verdim.yemek ismi duymaya bile tahammülüm yok.süt içiyordum onuda içemiyorum.günde 3 folik plus hepsi bu.ne kadar sürücek ne yicem hep yatıyorum yine izne ayrıldım.merhaba canım hosgeldın aramıza gecmıs sayfalara bakmadım sorun neydi
çok iyiyim cnm çok şükür bulantım falan yok ama çok sinirliyim çabuk kızıyorum ve kızgınlığım geçmiyor bir türlü ağlıyorum hırsımdan
br haftadı yeyip içemiyorum bugün 7. haftama girdim işallah.bitik durumdayım 3 kilo kadar verdim.yemek ismi duymaya bile tahammülüm yok.süt içiyordum onuda içemiyorum.günde 3 folik plus hepsi bu.ne kadar sürücek ne yicem hep yatıyorum yine izne ayrıldım.
br haftadı yeyip içemiyorum bugün 7. haftama girdim işallah.bitik durumdayım 3 kilo kadar verdim.yemek ismi duymaya bile tahammülüm yok.süt içiyordum onuda içemiyorum.günde 3 folik plus hepsi bu.ne kadar sürücek ne yicem hep yatıyorum yine izne ayrıldım.
[sıze="2"]sağolun kızlar...
Dün akşam kayınvalidemleri iftara davet ettmiştik..eksikleri almak için eşimle dışarı çıkalım dedik, 4.katta oturuyoruz biz. Merdivenin ucuna basınca ayağım kaydı.yuvarlandım merdivenlerden eşim tutmasaydı karnımı falanda çarpıcaktım. Iyiki yanımdaydı...
Sonra kayınvalidemler geldi, bir panik oldular sormayın...
Ben onlara hizmet ediceğime eltimle ikisi herşeyi yaptılar..beni yatırdılar ama ben duramamki..ayrıca öyle ağrı falan da yok. Umarım sonradan bişey çıkmaz...
Olsaydı hemen olurdu değil mi?
şu an bir şikayetim yok...
şu merdivenlerden bir kurtulsam artık ya...
1 ay sonra kendi evimize çıkıcaz, asansör var allaha şükür...
Taşınsak da kurtulsam..[/sıze]
hayırlı olsun kuşum ama ecrin allahın emaneti demek değil forumda ararsan ücret anlamı var diorlar hemde işin uzzmanlar sen yinede iyice bi araştır
canım çok yerde baktım allahın hediyesi veya emaneti demek diyodu yinede bakarım çok saol
hayırlı olsun kuşum ama ecrin allahın emaneti demek değil forumda ararsan ücret anlamı var diorlar hemde işin uzzmanlar sen yinede iyice bi araştır
canım çok yerde baktım allahın hediyesi veya emaneti demek diyodu yinede bakarım çok saol
bu konuda baya bi tartışma var bakarsan iyi olur cnm benimde kafam baya karıştı nette baktığınız anlamlar uydurma deniyor iyi araştırmak lazım hele cinsiyeti belli olsunda
benım dun basladı bulantılarım yemek yıyemedım aynı sınır bendede var canım hamıle kaldıgımdan berı herseye aglıyorum sanırım hormonlar basladı bızı ele gecırmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?