2010 Nisan Anneleri

ben alışverişe başladım beyz yeşil sarı alıyorum şimdilik neden içimde kalsın ama değilmi???ben acayip kaptırdım kendimi oğlum olacak diye,hepte oğluşum dşye seviyorum eğer kız olursa acayip şaşırırım doktoruma çok güveniyoum çünkü yanlış tahminde bulanacağına hiç birsey sölemezdi bence görmüyorum falan derdi....benim pembiş aldıklarımda elimde patladı :teytey::teytey::teytey:

ben de hala öğrenemedim cinsiyetini ve randevum 8-9 veya 10 kasım nasıl beklicem o zmana kadar yaa

yazgülü bende bi 3. doktora gitmeni öneriyorumm canımm sakınn stres yapmaa bu daha sakıncalıı
ruzeninn senin sanırım bi kredi olayın vardı işyerinle ilgili esnaflara verilen bi kredi varmış kosgeb adında bi araştır istersen Türkiye genelinde 100.000 kişiye verilcekmişş

Son düzenleme:

canım benim onay alamadm bi türlü ya....ama dediğin yere bir bakayım ben olursa çok iyi olur valla araştırayım ben çok saol bitanem ilgin için.....opuyorumnanaktan

KIZLAR, alakasız bir soru sormak istiyorum; eşinizin attığı her adımdan haberdar olmak istermisiniz?(WC hariç :) )

ben haberdarım:)) birlikte çalışıyoruz, birlikte yiyip içiyoruz, birlikte geziyoruz, birlikte uyuyoruz:))) WC hariç:)

haha kaydirigubbakcemile3 harikaydı canım yaa... Valla güldürdün beni ne güzel. bizde öle olmak isterdik ama ayrı işlerde çalışıyoruz maalesef :gitme:

bu arada yazgülüm üzüldüm ama çokda üzülme bence başka bir arkadaş daha sölemiş daha ayrıntılı bir ultrasona gir bence. bişi yoktur çok merak etme. o sıradaki bebeişin hareketinden öyle görünmüştür.

her attığı adımı bilmek istemem ben ya o kadar abartılı davranmak iki tarafıda sıkar bence çünkü böyle bişey oldugunda o da senin her attığın adımı bilmek isteyecek bu da sanki ortada güvensizlik varmış gibi durcak gerek yok bence

selam kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım :lepi:

sende haklısın canım ben ortada kaldım CADIARZU

selam kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlım nasılsın ?

yazgülüm geçmiş olsun inşallah birşey yoktur :Saruboceq::Saruboceq:

bende eşimin her attığı adımı bilmek istemem. istesemde bilemem ki iş kollarımız tamamen farklı ..ayrıcı öyle olunca sankı guvensızlık varmış gıbı olur buda çok kötu bır durum bence..

hb ilke_nur iyiyim canım sagol
yazgülüm üzme kendini canım herşey düzelecek işallah..

selam kizlar nasilsiniz bakim ?
ben iyi olmaya calisiyorum iste nekadar iyi olunabilirse

canim güzel sonuc almana sevindim insalah böyle devam eder

canim bencede baska bir doktor dene
emin olmak senin icini azda olsa rahatlatacaktir eminim
ama fazlada sykma canini doktorlar cogu zaman can sykmayi severler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…