haklisin canim bana göstrecegi ek bir sey olmayacagi icin herhalde kiz dedi doktorumuz bayagi iyi nam salmis bir doktor burda bakalim hayirlisi bende mi beklemeliyim sence alisveris yapmak icin
icim cok pembe pembe yaniyor rüyalarimda hep öyle cikiyordu ama prensesim diye sevmek istiyorum artik ...insallah hayirlisi sagliklisi olsun hakkimizda hepimizin
diğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok
yazgülü bende bi 3. doktora gitmeni öneriyorumm canımm sakınn stres yapmaa bu daha sakıncalıı
ruzeninn senin sanırım bi kredi olayın vardı işyerinle ilgili esnaflara verilen bi kredi varmış kosgeb adında bi araştır istersen Türkiye genelinde 100. kişiye verilcekmişş
KIZLAR, alakasız bir soru sormak istiyorum; eşinizin attığı her adımdan haberdar olmak istermisiniz?(WC hariç :) )
ben haberdarım:)) birlikte çalışıyoruz, birlikte yiyip içiyoruz, birlikte geziyoruz, birlikte uyuyoruz:))) WC hariç:)
selam kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
sende haklısın canımher attığı adımı bilmek istemem ben ya o kadar abartılı davranmak iki tarafıda sıkar bence çünkü böyle bişey oldugunda o da senin her attığın adımı bilmek isteyecek bu da sanki ortada güvensizlik varmış gibi durcak gerek yok bence
selam kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
kızlarr biz geldikk.. ikili testimizin sonuçlarını aldıkk.. doktorumuz normal.. risk sınırının çok altında dedii...
sonuçlarımı yazayım ben yine de sizee
PAP-A 1,57mlU/ml
fB-HCG 42,3 ng/ml
yaşriski 1:887
biyokimyasal Trisomy 21 riski 1:1044
Kombine Trisomy 21 riski 1:6125
Trisomy 18+ NT <1:10000
Trisomy 18 için istatistiksel bir risk tespit edilememiştir..
Trisomy 21 için hesaplanan risk cut off değerinin altındadır..
kuzum iki doktora gidiyorum ya ben bugün baştan beri gittiğim doktoruma gittim neyse muayene etti dedi ki küçük bi terslik var bebeğin bacağının biri kısa daha sık kontrole geleceksin dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı oooff yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?