2010 Nisan Anneleri

Canım bu yazdıkların benim kafamı karıştırdı biri bana açıklık getirsin lütfen.
Benim doktorum herşey çok güzel hiçbir sorun gözükmüyor dedi, ve 1 ay sonraya randevu verdi normalde 2 haftada bir kontrole gidiyorduk...

Benim sonuçta çıkan rakamlar şöyle. Bilen biri bana bişiler söylesin lütfen;

Risk of Trisomy 21 ve Nuchal Translucency diye bir şeme var en altta.
Trisomy 21 Trisomy 13/18
Background risk : 1:1041 1:1846
Ultrasound risk : 1: 5557 1: 16564
Biochemistry risk: 1: 7431 1: 13176
Adjusted risk : 1:20803 1: 36887

Diagnosis : Tarama negatif.

kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2 allahıma şükürler olsun herşey çok ii..bebeğim 90 gr ağırlığında.tam 14 haftalık olmuş.sağlığı yerinde eli kolu ayağı kalp atışı doktor çok ii gördüğünü söyledi.sadece karnımın büyük olmasına şaşırdı okadar..:kedi: veeeeeee teyzeleri bizide yazın listeye poyraz bey geliyorr...hislerimde yanılmadım bende oğlan annesi oluyorum..sositososito

canımm çok sevindim yaaa......poyraz beyimizde gelsin bakalım,kuzeyimin arkadaşı....ismide çok güzelmiş,ben poyraz isminide çok beyeniyorum....

arkadaşlar şimdi baktım da benim free beta hcg 50,5 muş. doktor erkek gibi ama kesin değil demişti. rakama bakınca tam sınır. benimki gay olcak galiba sırnaşık şeysırnaşık şey
Aman dur Allak korusunkaydirigubbakcemile3
alemsin canım yaaa

merhaba yosun hoş geldin canım idare ediyoruz işte sen nasılsın
saolasın canım bende iyiyim.Hoşbuldum.opuyorumnanaktan

Kızlar selamlar ben geldim
Hoşgeldin akar.

hoşgeldin.Ne güzel bebişin sağlıklıymışhihoyyytOluşun hayırlı olsun.

gözünaydın canım güzel haberler almışsın poyraz bebişide allah kucağına almak nasip etsin inşaallah

Değerlerin gayet güzel görünüyor canım.Sadece Trisomy 21 Trisomy 13/18 kısmını anlayamadım.Benim testte öyle bir bölüm görmedim.

canımm çok sevindim yaaa......poyraz beyimizde gelsin bakalım,kuzeyimin arkadaşı....ismide çok güzelmiş,ben poyraz isminide çok beyeniyorum....

sağol canım benim..kuzey isminide ben beğeniodum ne zamandır ama babamız poyraz die tutturunca bende nasıl olsa oda güzel die sesimi çıkarmadım.şimdiki bebekler çok şanslı isim konusunda..isimleri gibi ömürleride güzel olur inşallah yavrularımızın ..:Saruboceq:

hoşgeldin.Ne güzel bebişin sağlıklıymışhihoyyytOluşun hayırlı olsun.[/QUOTE]

sağol canım...

ayy valla bende dayanamadım normalde kasımın 10unda randevum ama hem renkli göreyim bebişimi hemde belki cinsiyetini öğrenirim diye 4 boyutlu usg olan başka bi doktordan randevu aldım yarın için hadi hayırlısı bakalım

benimde kontrolüm ayın 29 unda inşlh,bebişimi görmeme az kaldı,hem bu arada cinsiyetide kesinleşir umarım yüzde yüz söler doktorumuz....

canımm gözünaydınnn... oğluşunuzda hayırlı olsun gamyoncuiremsu bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla.. babası ile gideceğiz inşallah herşey güzel çıkar bizimde :asigim:

bana bi daha 1 ay sonra gel dedi kasım sonu gidecem inşallah.hem ense kalınlığını ölçecek hemde 3 lü test gerekirse yapacaz dedi.bebeğimi heran görmek istiorum ben ya..özlüorum kuzuşumu..

canımm gözünaydınnn... oğluşunuzda hayırlı olsun gamyoncuiremsu bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla.. babası ile gideceğiz inşallah herşey güzel çıkar bizimde :asigim:

sağol tatlım..allah seninde gönlüne versin inşallah..sağlıklı mutlu haberlerle dönersin inşallah..:Saruboceq:

İkinizinde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

biz bebişimle çok acıktık ama bu ara iştahımız yok gibi sanki,nazar değdirdim kendimi....şimdi kara kara ne yesem diye düşünüyorum ....cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…