3lü testi de araştırırken bunu buldum :)))))
ayy ne araştırıcı bi hamişim... dün 2li test sonucumu yazmıştım trisomy 18 için 0 risk.. ama trisomy 21(down sendromu) 6125:1 çıkmıştıı.. kafama takılıyodu dünden berii.. ona bakıyodum.. bi sitede dr. 380:1 çıkan bi kadına risk yok yazmış gerçi ama şüphe iştee.. pimpirikliyim yaa..
Down sendromu için kabul edilen sınır 1:280'dir. Riskin daha yüksek çıkması durumunda (örneğin 1:100 ya da 1:40) ileri tetkik olan amniyosentez önerilir. Risk 1:40 olarak belirlenmiş olsa bile bebeğin sağlıklı olma olasılığı Down sendromu olma olasılığından yaklaşık 40 kat fazladır.
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2 allahıma şükürler olsun herşey çok ii..bebeğim 90 gr ağırlığında.tam 14 haftalık olmuş.sağlığı yerinde eli kolu ayağı kalp atışı doktor çok ii gördüğünü söyledi.sadece karnımın büyük olmasına şaşırdı okadar..:kedi: veeeeeee teyzeleri bizide yazın listeye poyraz bey geliyorr...hislerimde yanılmadım bende oğlan annesi oluyorum..sositososito
Aman dur Allak korusunkaydirigubbakcemile3arkadaşlar şimdi baktım da benim free beta hcg 50,5 muş. doktor erkek gibi ama kesin değil demişti. rakama bakınca tam sınır. benimki gay olcak galiba sırnaşık şeysırnaşık şey
saolasın canım bende iyiyim.Hoşbuldum.opuyorumnanaktanalemsin canım yaaa
merhaba yosun hoş geldin canım idare ediyoruz işte sen nasılsın
Hoşgeldin akar.Kızlar selamlar ben geldim
hoşgeldin.Ne güzel bebişin sağlıklıymışhihoyyytOluşun hayırlı olsun.kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2 allahıma şükürler olsun herşey çok ii..bebeğim 90 gr ağırlığında.tam 14 haftalık olmuş.sağlığı yerinde eli kolu ayağı kalp atışı doktor çok ii gördüğünü söyledi.sadece karnımın büyük olmasına şaşırdı okadar..:kedi: veeeeeee teyzeleri bizide yazın listeye poyraz bey geliyorr...hislerimde yanılmadım bende oğlan annesi oluyorum..sositososito
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2 allahıma şükürler olsun herşey çok ii..bebeğim 90 gr ağırlığında.tam 14 haftalık olmuş.sağlığı yerinde eli kolu ayağı kalp atışı doktor çok ii gördüğünü söyledi.sadece karnımın büyük olmasına şaşırdı okadar..:kedi: veeeeeee teyzeleri bizide yazın listeye poyraz bey geliyorr...hislerimde yanılmadım bende oğlan annesi oluyorum..sositososito
Canım bu yazdıkların benim kafamı karıştırdı biri bana açıklık getirsin lütfen.
Benim doktorum herşey çok güzel hiçbir sorun gözükmüyor dedi, ve 1 ay sonraya randevu verdi normalde 2 haftada bir kontrole gidiyorduk...
Benim sonuçta çıkan rakamlar şöyle. Bilen biri bana bişiler söylesin lütfen;
Risk of Trisomy 21 ve Nuchal Translucency diye bir şeme var en altta.
Trisomy 21 Trisomy 13/18
Background risk : 1:1041 1:1846
Ultrasound risk : 1: 5557 1: 16564
Biochemistry risk: 1: 7431 1: 13176
Adjusted risk : 1:20803 1: 36887
Diagnosis : Tarama negatif.
canımm çok sevindim yaaa......poyraz beyimizde gelsin bakalım,kuzeyimin arkadaşı....ismide çok güzelmiş,ben poyraz isminide çok beyeniyorum....
gözünaydın canım güzel haberler almışsın poyraz bebişide allah kucağına almak nasip etsin inşaallah
canımm gözünaydınnn... oğluşunuzda hayırlı olsun gamyoncuiremsu bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla.. babası ile gideceğiz inşallah herşey güzel çıkar bizimde :asigim:
canımm gözünaydınnn... oğluşunuzda hayırlı olsun gamyoncuiremsu bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla.. babası ile gideceğiz inşallah herşey güzel çıkar bizimde :asigim:
sağol tatlım..allah seninde gönlüne versin inşallah..sağlıklı mutlu haberlerle dönersin inşallah..:Saruboceq:
ayy valla bende dayanamadım normalde kasımın 10unda randevum ama hem renkli göreyim bebişimi hemde belki cinsiyetini öğrenirim diye 4 boyutlu usg olan başka bi doktordan randevu aldım yarın için hadi hayırlısı bakalım
ii haberlerle geliceksin inşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?