Değerlerin gayet güzel görünüyor canım.Sadece Trisomy 21 Trisomy 13/18 kısmını anlayamadım.Benim testte öyle bir bölüm görmedim.
fırsatın varsa canım az açık havada yürüyüş yap bak bakalım iştahın nasıl açılıyor.biz bebişimle çok acıktık ama bu ara iştahımız yok gibi sanki,nazar değdirdim kendimi....şimdi kara kara ne yesem diye düşünüyorum ....cokacimcoook
canım çok teşekkür ederim cevabın için kaydirigubbakcemile5
gelincik canım gözün aydınnn herkes öğreniyor bende kaçamak yapıp başka bir doktora kontrolemi gitsem bizim doktor söylemedi yaa :ecrin_bebek:
fırsatın varsa canım az açık havada yürüyüş yap bak bakalım iştahın nasıl açılıyor.
eğer bu kontrolde benim doktorda söylemezse bende seninle aynı düşüncedeyim:))kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar.Ben geldim..
Nasılsınız?Ben bugün çok kötü bişi yaptım.Ve mc donald's tan bic mac yedim öğlen dayanamadım ama.Bu arada bence 2 kasımda gidecem doktora.3lü test için falan cinsiyetini tam öğrenmeye...
Ben daha anasağlığamı kayıt oluyodunuz kızlar işte ona bile kayıt olmadım yaaa doktorumda demedi öle bişi. Siz aşı felan vuruldunuzmu ben vurullmadım bişey denmediği için
ben hemen hemen her hafta 1 defa yiyorum onu cnm.napiimm çok seviyom.
yada bir hafta yiyom bir hafta yemiyom.bişi olmaz allhın izniyle inşallah.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.
sağlık ocağına kayıt oldum ben aile hekimime gittim yardımcı oldu... Aşı 26. haftadaymış galiba. Çocuk dru bi arkadaşım var benim, mutlaka vurul dedi. 2 doz oluyormuş. Biri 20 kusur haftada diğeri doğuma yakın bi zamandaymış.
Bende Burger King e bayılıyordum ama ilk haftalarda bi iğrendim artık kapısından geçemiyorum. Ama Çok özledim yaaaa...cokacimcoook
bide bu tetanoz aşıları 5 yılda bir oluyo ya biz eşimle nişanlıyken 3 yıl önce motor kazası geçirmiştik o zaman vurmuşlardı aradan 3 yıl geçti bişey olurmu dedim bi sorun olmaz dedi ama ben yinede sorucam dr.a çünkü 5 yıl geçmesi gerekiyo diye biliyorum
bende bi ara tiksindim.eşim yiyordu ben başka bişi yiyordum.sonra birden yemeğe başladım gene ama eskisi kadar zevkle değil tabi.tiksintininde var bi payı.:1hug:
aşı için henüz erken canım doktorun sana bilgisini verir kayıt olmadıysan.ama eğer kayıt olsaydın gebeliğini sağlık ocağı takip eder arayıp çağırırlardı seni aşı için.bence sen bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidip başvur...
teşekkürler canım evet haklısın ben önce bi dr.a sorayım nolur nolmaz off kontrolüm daha kasımın 16 sında daha çok var 5 haftada bir çağırıyo keşke 15 günde falan çağırsa:))SELAM CANIM doktoruna sormadan yaptırma bencede .
ALINTI yaptım bir oku bakalım..
Ülkemizde sağlık ocaklarında tetanoz aşısı 20. gebelik haftasını tamamlamış olan anne adaylarına ücretsiz olarak sağlanır.
Eğer çocukluktaki aşılarınız tam ise ve rapelinizin yapıldığı zaman üzerinden 10 seneden daha az geçtiğine emin iseniz gebelik döneminde bu aşıyı yaptırmanıza gerek yoktur.
Eğer çocukluktaki aşılarınız yapılmamışsa tercihan gebelik öncesi dönemde, bu mümkün değilse, gebelikte doktorunuzun önerisine göre toplam üç doz tetanoz aşısı olmalısınız.
Eğer rapeliniz yapılmamışsa, ya da tam hatırlamıyorsanız, gebelikte ilk üç aylık dönemin sonunda bu aşıyı yaptırmalısınız
Ne zamandır gidicem gidicem hep unutuyorum :) inşallah bu akşam unutmamda giderim.
Ezgicim selam nasılsın
teşekkürler canım evet haklısın ben önce bi dr.a sorayım nolur nolmaz off kontrolüm daha kasımın 16 sında daha çok var 5 haftada bir çağırıyo keşke 15 günde falan çağırsa:))
iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın
kızlar ben sanki karnımda nabzın atar ya onun gibi şeyler hissediyorum ara ara acaba bebişmiki
dr 20 haftadan sonra hissedersin dedi ama özellikle geceleri böyle hafif hafif hareketler hissediyorum sizdede oluyomu
kızlar ben sanki karnımda nabzın atar ya onun gibi şeyler hissediyorum ara ara acaba bebişmiki
dr 20 haftadan sonra hissedersin dedi ama özellikle geceleri böyle hafif hafif hareketler hissediyorum sizdede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?