ruzenincim kıyafetler çok şeker,çok güzeller.o beşiğe bayıldım ne güzel şey o öyle.......
bu arada aşk olsun.. dün dr. bana 3lü içinkasımda gel dedii.. kaç haftalıkken gidiyim diye sordum biriniz cvp yazmamışınız... :umursamaz:
tarhancım.. hoşgeldin.. geçmiş olsun cnımcım a.s.
certuran.. cnım sana da iyi gezmelerr... sositososito
ayy kızlarr ne buldum öylesine bakınırken...
* bebeğin cinsiyeti
* aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest beta-hcg'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur
bunu tarama testlerini incelerken buldum... Ve fb-hcg değerine göre cinsiyet tahmini çok az kadında yanlış çıkabiliyomuş :)))
tabiki hayırlısı allahtan...
bebegcimm ben üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum yinede doktorum yaptırmam gerektiğini söylerse yaptırırım tabı ama dörtlü daha ıyıymıs onu yaptıracağım inş. Bildiğim kadarıyla üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılıyor. Sen en ıyısı 16 haftaya gırdıgınde gıt. Bebişini çok özlememiş olursun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben hazırlandım biraz çarşıyı gezicem sıkıldım evde. Işerde az bugünlerde.
Gelince görüsürüzz
ben çocuğa konulan şehir isimlerini pek sevmiyorum.
niye bilmiyorum ama bana inanılmaz itici geliyor.
milyon tane isim varken gidip tam manasını bile bilmeden sırf güzel bir şehir diye yeni doğan bebeğe şehir ismi koymak.ne biliimm arkadaşım alınma sakın haa bu benim fikrim.bir zamanlar bi dans programında bi kızın adı İZMİR iDİ.ilk kez orada duymuştum birine şehir ismi verildiğini.sonra okan bayülgen kızının adını istanbul koydu.demek ki konulabilirmiş .önemli olan senin beğenmen ve karar vermen cnm.
alemsin canım yaaaarkadaşlar şimdi baktım da benim free beta hcg 50,5 muş. doktor erkek gibi ama kesin değil demişti. rakama bakınca tam sınır. benimki gay olcak galiba sırnaşık şeysırnaşık şey
Merhaba güzel bayanlar.Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?