2010 Nisan Anneleri

ruzenincim kıyafetler çok şeker,çok güzeller.o beşiğe bayıldım ne güzel şey o öyle.......

ewt canım kız olmuş olsaydı o yuarlak demir beşikten yaptırcaktım kararlıydım prenses yatağı gibi değilmi....maliyeti biraz yüksek sadece 6 ay kullanılcak bişi ama olsun çok afilli......hihoyyyt

bebegcimin ki nekadar acaba hormon seviyesi......ozaman benim baya baya bi yüksek çıkmış ....

kızlarrr yettim :))))

valla ben kk de çoğu yerde bu konuda topikler gördüm bol miktarda hemde... fB-HCG değeri 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız diyo.. ama ne biliim tutmayabiirde tabii.. sonuçtabunu ben uydurmadım kızlar yaaa.... açıklık getirsem nolcekkk... yazanları söylüyom sadece... çoğu kişide tutuyomuşdiye yazıyoduda ondan ilgimi çektii..

bu arada benim de 42,3 çıktıı.. benimde sınıra bayaa yakın ... bakalım 3lü için gittiğimde kesinleşir sanırım.. öncelikle hep diyorum yine dicemm.. sağlıklı olması benim için ilk sırada öncelik....

bu arada aşk olsun.. dün dr. bana 3lü içinkasımda gel dedii.. kaç haftalıkken gidiyim diye sordum biriniz cvp yazmamışınız... :umursamaz:

bebegcim kesinlikle canım önemli olan sağlıklı olmaları onca yaşadıklarımdan sonra allahım hangini uygun gördüyse onu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yatıp kalkıp bunun için dua ediyorum

bebegcimm ben üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum yinede doktorum yaptırmam gerektiğini söylerse yaptırırım tabı ama dörtlü daha ıyıymıs onu yaptıracağım inş. bildiğim kadarıyla üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılıyor. sen en ıyısı 16 haftaya gırdıgınde gıt. bebişini çok özlememiş olursun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebeg canım benim ikinci doktorum 3 lü test önermedi kesinlikle şimdi 4 lü test çıkmış 2 li ve 4 lü %85 sonuç verirken 3 lü test sadece %65 dedi hoş ben hangi doktora inancamı şaşırmış bi durumdayım ama

bu arada aşk olsun.. dün dr. bana 3lü içinkasımda gel dedii.. kaç haftalıkken gidiyim diye sordum biriniz cvp yazmamışınız... :umursamaz:

canım 16 yı doldurunca git bence. banada 3lü için kasımda gel dedi 2 kasıma randevu almayı düsünüyorum

3lü testi de araştırırken bunu buldum :)))))

ayy ne araştırıcı bi hamişim... dün 2li test sonucumu yazmıştım trisomy 18 için 0 risk.. ama trisomy 21(down sendromu) 6125:1 çıkmıştıı.. kafama takılıyodu dünden berii.. ona bakıyodum.. bi sitede dr. 380:1 çıkan bi kadına risk yok yazmış gerçi ama şüphe iştee.. pimpirikliyim yaa..

Down sendromu için kabul edilen sınır 1:280'dir. Riskin daha yüksek çıkması durumunda (örneğin 1:100 ya da 1:40) ileri tetkik olan amniyosentez önerilir. Risk 1:40 olarak belirlenmiş olsa bile bebeğin sağlıklı olma olasılığı Down sendromu olma olasılığından yaklaşık 40 kat fazladır.

günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben bugün biraz nazlıyım heryerim ağrıyo erken de yattım ama uykum var:) neyse çalışmaya devam benim bu hafta işler çok yoğun size pek katılamıyorum. sadece okuyabiliyorum.

kızlar ben hazırlandım biraz çarşıyı gezicem sıkıldım evde. işerde az bugünlerde.
gelince görüsürüzz

kızlarr 3lü mü iyi 4 lü mü bilemiyorumm.. ama doktorum.. dün sonucumu göstermeye gittiğimde 3lü test için 1 ay sonra dedi baştan sonra heralde 14 haftalık olduğumu hatırlayarak kasımda gel dedii.. bende kaç haftalıkken yani diye sorarken adamcağız hapşuruyodu.. :))) ben de 16 haftalıkken mi geleyim dedimm o da başını salladı :)))

dr. ne derseonu yaptırıyorum yanii.. bana seçme hakkı vermedii :))) 2 kasımda bende 16+0 oluyorum.. o hafta giderim olmazsa... zati bebeğimi 13+0 da gördüm.. hem cinsiyeti de kesin görünür o zaman inş..

tarhancım.. hoşgeldin.. geçmiş olsun cnımcım a.s.

certuran.. cnım sana da iyi gezmelerr... sositososito

tarhancım.. hoşgeldin.. geçmiş olsun cnımcım a.s.

certuran.. cnım sana da iyi gezmelerr... sositososito

hoşbulduk saol canım opuyorumnanaktan
benim doktorlarda (hala dikiş tutturamadım her defasında farklı bir doktoru deniyom:) 3lü ile ilgili hiçbirşey söylemediler. 2li test iyi çıkınca bazı doktorlar gerek görmüyormuş. bende bilmiyorum beni ne gibi testler bekliyor bundan sonrakaydirigubbakcemile3

benimki tuttu 50 üzerindeydi ve kızım olacak:))

ben 15+3 te yaptırdım 3 lüyü

kızlar ben hazırlandım biraz çarşıyı gezicem sıkıldım evde. Işerde az bugünlerde.
Gelince görüsürüzz

ii gezmeler:))

arkadaşlar şimdi baktım da benim free beta hcg 50,5 muş. doktor erkek gibi ama kesin değil demişti. rakama bakınca tam sınır. benimki gay olcak galiba sırnaşık şeysırnaşık şey

hayatim izmir ismi bir anda aklima geldi inan ne bir yerde duydum nede Okan bayülgenin kizinin adinin istanbul oldugunu bilerek degil ama birde benim cephemden bakarsan belki.... yaklasik 5.5 yildir Almanya dayim Izmir den buraya geldim inan ki IZMIR i cok özlüyorum Önceden Nazim Hikmetlerin vatan hasreti icin yazdiklari siirleri okuyunca vatan in sehrinin insanin icindeki ne büyük özlem oldugunu anlamazdim taki buraya gelene kadar simdi ise Izmir e asik oldugumu burada anladim o sairlerede hak verdim yani IZMIR denilince hep icim sizlardi buralarda sebeb bundan mütevellit anlayacagin

arkadaşlar şimdi baktım da benim free beta hcg 50,5 muş. doktor erkek gibi ama kesin değil demişti. rakama bakınca tam sınır. benimki gay olcak galiba sırnaşık şeysırnaşık şey
alemsin canım yaaa
Merhaba güzel bayanlar.Nasılsınız?

merhaba yosun hoş geldin canım idare ediyoruz işte sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…