2010 Nisan Anneleri

ayy kızlarr ne buldum öylesine bakınırken...

* Bebeğin cinsiyeti
* Aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest beta-hCG'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur

bunu tarama testlerini incelerken buldum... ve fB-HCG değerine göre cinsiyet tahmini çok az kadında yanlış çıkabiliyomuş :)))

tabiki hayırlısı allahtan...

günaydın tatlım nasılsın...kaydirigubbakcemile3

günaydın canım iyiyim.birkaç gündür yeni doğan yeğenimin yanındaydım.ço özledim yine gitsem mi diye düşünüyorum.sen nasılsın*aaaaaaa ne diycem şu bebeğine aldığın cicilerin tam sayfasını gönderirmisin bana.ben teknoloji özürlü olarak bulamadım

ruzenin... nazlı... ymerr.. budebe... gelincik.. günaydın canlarım opuyorumnanaktan

gelincik.. inş. hayırlı haberlerle gel cnımm... cinsiyeti de belli olur inş. bebişinin....

günaydın kızlarr a.s.

gelincik canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin opuyorumnanaktan

bende yarın bebişimi görmeye gidiyorum randevumu aldım bile 27 sini bekleyemedim valla. artık göreyim yavrumu.. inşallah bende güzel haberlerle gelirim :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

tatlım ben bunu anlamadım yaa hangi bhcg bakcaz CADIARZU

kızlarr kpss ye gireceklere duyurulur. sınav tarihi açıklanmış :teytey:

10/07-11/07 2010 tarihinde.. lisanslar için..

gelincik canım inşlh bebişin cinsiyetini öğrenirsin,
ilkecim canım inşlh sende bebişin cinsiyetini bukadra bekledin durdun hayırlsı ile öğrenirsin içimden bir ses senin kızın olacak diyor,böle minyon tipli miniş bişi olcak valla.....

aaa kızlar dün can sıkıntısından unuttum valla bu kez doktorum erkeğe benziyor dedi bi karar veremedi adam yaa kız mı erkek mi bir an önce söylese

bitanecimm inşallah canım yaa.. annesine benzicek o zaman kızım benim hihoyyyt inşallah tatlım sağlıklı olsunda öncelikle. gönlümden geçende kız yalana ne hacet kaydirigubbakcemile3

kızlar ikili testime bakıyorum şimdi....
fB-hCG DEĞERı: 94 ng/ml yazıyo
sizde nasıl bu değer yani benimki düşükmü yüksekmi anlamdım şimdi.....

doktor kız dediği annişler sizin değeriniz gercekten yüksekmi acep,ozaman ben hiç kuşku duymiyim oğluşum geliyo demekki....:lepi:

ruzencm benim duyduğuma göre 50 nin altı çıkarsa erkek , üstü çıkarsa kız .. sende tutmamış sanırım bu tahmin gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ayy hala çıkamadım evden bi türlü hazırlanamıyorum.
kızlar doktor bana kız dedi ama fb hcg değerim 37.3 bence bunlara hiç bakmayın
(yoksa benimki erkek mi ?)

ruzenincim kıyafetler çok şeker,çok güzeller.o beşiğe bayıldım ne güzel şey o öyle.......

hheehehheh:))))) aaaa ozaman benim oğluşum bana süpriz yapcek .....heralde o gördüğümüzde göbek kordonuydu......demek oluyoki ben pembiş kıyafetlerimi kimseciklere vermiycem.... şaka bir yana sağlıklı olsunlarda hiç sorun değil ama ben kendimi oğluşuma çok hazırladım valla doktor kalkıpta diğer gidişimde kız derse acayip şok olurum.....

kızlar ben dışarı çıkıyorum akşama ancak görüşürüz kendinize iyi bakın.doktora gidenler hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…