2010 Nisan Anneleri

hepinize günaydın
ikili tarama testlerim biraz problemli çıktı aranızda bu sorunu yaşayan varmı (umarım yoktyur)

canım ne gibi bir problem çıktı ki. ama sıkma canını ikili testinde yüksek risk çıkan bir çok bebek bu sadece bir risk araştırması olduğu için sağlıklı doğuyor. hayırlısı olsun sağlıkla doğsun bebeğin inşallah canım

Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.bebegcigim çok geçmiş olsun canım.Bugün doktora gideceklerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Kibele tahlilinde ne sorun vardı canım?

down sendromu şüphesi

canım ferah tut içini doktorunun dediği testi yine yaptır,ama bende okadar çok duydumki çevrmde ikili,üçlü testinde problem olupta sağlıklı bebekler dünyaya getirenleri ,rabbime emanet onlar meleklerimiz umarım hiçbirşeyciği yoktur.....

yaaa kesin sonuç belli olmadan aminosentez yapmaz hiçbi doktor.heleki bi araştır tıp fakültesine de görün bakalım sonuç değişecekmi.yaa ben çok üzülüp çok etkileniorum böle hberlerden yaa dualarım seninle kibele allah yardımcın olsun sevinçli haberler duymak istiorum..

34 yaşındayım ense kalınlığına göre değil kan sonucuna göre yönlendirme yaptı doktorum
bütün bunlar olasılık hesapları. Genelde sorun olmuyor. Sakın kendini üzme. Tabiki tıbben gerekeni yapmak lazım gerekirse amniyosentez de yaptırırsıın. Ama yüreğini ferah tut

canım geçen gün doktorum programını izledim.
aytuğ bey diyorki yaş itibari ilede 2li test riskli çıkabilir.ama bu bebeğin sorunlu olduğu anlamına gelmez.30 yaş ve üzeri riskli çıkabilirmiş.dr önerdiği diğer tahlileri yaptırın diyordu.yani bebek sağlıklıdır ama annenin yaşı nedeniyle risk çıkbilmiş.içini ferah tut inşallah bişi çıkmayacak.

günaydın kızlarr... herkes iyidir umarım... bizşimdilik iyiyiz.. inşallah hep böyledevam edicek.. anneme gidicez akşam okul çıkışı ya aradım beyaz yada krem rengi bebe yünü almasını söyledim.. yelek örmek istiyorum bebişime ama kesin cinsiyet belli olmadığı içinn.. mavi örmek isterim ama elimde mavi görenlerr aaaa erkek mi fln diceklerdir eminin... belli değil desem olmaz.. beyaz yada krem iyidirr.. :))))

kibele... cnm geçişi okumadım daha ama son sayfada gördüm.. ikili sonucunda 1/171 risk çıkmış sanırım... ama sakın kendini ve bebişini zmecanımm... bunlar olasılık testi.. kesintanı sunmuyoo.. vee en önemlisi 1/171 risk bile olsa bu 171 kadından 170 inin sağlıklı bebek doğurduğunu unutma canımm... inş. bebeğinde bir sorun olmıcak ve sağlıkla kucağınaalıcaksın cnım.. dualarım seninlee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…