ben bugün hastayım boğazım, kulaklarım berbat... yatıyorum,evdeyim. tavsiyesi olan var mı?
slm kızlar sonunda oğlum diye sevebiliyorum bebeğimi:)) birde ben mi yoksa eşimmi çok şanslı bilemiyorum doktorumuz gerçekten çok çok iyi bir insan herşeyi deteylı anlatıyor gerçekten ilgileniyor bizimle ve bunu güler yüzle yapıyor üstelik cep tel.i verdi istediğin zaman arayabilrsin dedi veee para almıyor bizde çok şaşırdık eşimle ama almadı görevimiz dedikaydirigubbakcemile5 bu doktor daha önce özel bi hastanede calısıyordu orda gitmiştim ilk hemşiresi eşimin amcasının kızı diye o tavsiye etmişti sonra üni. hastanesine yar. doç. olarak gitti beni de üni.ye cagırdı kendi arayıp bizzat ilgileniyo su zaman uygunmu sana dünde muayeneden sonra ben borcumuzu sordum hatta hastaneye giriş yaptırmadık doktor direk cagırdıgı için özel parası vereceğimizi düşündük ama almadı gittiğim diğer doktorları düşününce insan inanamıyor yanikocaelinde olanlara tavsiye ederdim ama şimdi sadece önceki hastaneden hastalarını kabul ediyo sanrım yinede ismi emek doğer kocaelili olanlara duyurulur..
kibele canım inş herşey yolundadır sen stres yapıp bebğinide üzme test sonucları yanlışda olabiliyor moralini yüksek tutmaya calıs
rabia fatma canım bende kocaelideyim emek bey sanırım önceki çalıştığı özel hastaneden ayrılmış ismini bende duymuştum şimdi hangi hastanedeymiş canım pardon yazmışsın görmedim tıp fakültesi sanırım:)
ben bugün hastayım boğazım, kulaklarım berbat... yatıyorum,evdeyim. tavsiyesi olan var mı?
oooooooooo bi oğluşumuz daha geliyor desene....canım doktor birazda şansa bakıyr .benim doktorum özeldeydi burada çok şekerdi bazen sizin doktor gibi uzun uzun sohbetler ederdi.benim çocuğum tüp bebekle olduğu için bana çok moral verdi.hakkını ödeyemem.kayınvalidemden bile eşimin ailesinden bile çok destek oldu bana Allah razı olsun ondan.......yeri geldi muayene ücreti almadı yeri geldi aşılama yaptı para almadı yeri geldi tüp bebek iğneleri kendisi aldı,buldu,aradı<ya ne diyeyim çok iyi ya.asla ödeyemem hakkını.......bir doktor özel olarak hastasını arar mı*bizim doktorumuz böyle işte.şimdi başka bir ilde özel hastanede ama doktorumada dediğim gibi se nereye ben oraya...........
selam kızlarr biz geldikkk :teytey:
bugün doktorteyzemizdeydikk kocişle bebişimizi gördük maşallah çok tatlıydı.oturuyordu yavrum. satı yakalamışız 16+2 deyiz ..130 gr bebeğimizz veeeee bizimde bir oğlumuz oluyorr.. ilk başta garipsedim hep kız istediğim ve hissettiğim için ama çok çabuk alıştım oğluşuma yaa... babasını bir görseydınız usg ye bakarken gözlerı parlıyordu.. bırde dediği çıktıya değmeyın keyfınee.. Allahım herkese nasip et bu duyguyu.. sevgilerin en güzeli bu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün doktorteyzemizdeydikk kocişle bebişimizi gördük maşallah çok tatlıydı.oturuyordu yavrum. satı yakalamışız 16+2 deyiz ..130 gr bebeğimizz veeeee bizimde bir oğlumuz oluyorr.. ilk başta garipsedim hep kız istediğim ve hissettiğim için ama çok çabuk alıştım oğluşuma yaa... babasını bir görseydınız usg ye bakarken gözlerı parlıyordu.. bırde dediği çıktıya değmeyın keyfınee.. Allahım herkese nasip et bu duyguyu.. sevgilerin en güzeli bu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim gecmis olsun gecen hafta ben de hastaydim bogazim agriyordu,ihlamur cayi demle ic bol bol,bide pekmez vede zeytin yagini birlikte isitip ic sicak sicak faydasini görürsün ben öle iylestimok gecmis olsun bol bol dinlen
canım geçmiş olsun.bol mandalina ve ıhlamur çayı limonlu........
hayırlı olsun bitanem oğluşuna.s.nisan ayı kesin oğlan ayı artık benimde umudum kalmadı artık kızdan
ilkenur canım oğluşlara bi yeni arkadaş daha eklemisşin tatlım hayırlı olsun oğluşun allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?