2010 Nisan Anneleri

ben bugün hastayım boğazım, kulaklarım berbat... yatıyorum,evdeyim. tavsiyesi olan var mı?

canim gecmis olsun gecen hafta ben de hastaydim bogazim agriyordu,ihlamur cayi demle ic bol bol,bide pekmez vede zeytin yagini birlikte isitip ic sicak sicak faydasini görürsün ben öle iylestimok gecmis olsun bol bol dinlen

rabia fatma canım bende kocaelideyim emek bey sanırım önceki çalıştığı özel hastaneden ayrılmış ismini bende duymuştum şimdi hangi hastanedeymiş canım pardon yazmışsın görmedim tıp fakültesi sanırım:)

merhaba kızlar...
uzun zamandır giremiyordum çalıştığım için.bıraktım valla işi.ne aptallık bendeki de :))) sen dur dur hamile kalınca işe gir:)) herkes iyidir umarım.ikili test sonuçları iidir inşallah.
kibele .... lütfen canını sıkma hayatım.verdikleri rakam sadece tahmin. ve bir olasılık hesaplamasından ibaret. olasılık ve istatistik bilimine olan hayranlığımdan dolayı çok ilgiliyimdir bu konulara. bu sadece matematiksel bir hesap.ve ragele seçilen hamileler.bu oran 1/2 çıksa bile olacak die bişey yok.içini temiz tut.ne yani bizimkiler çok yüksek oranlar çıktı die hiç bişi çıkmayacağı kesin mi?kesinlikle hayır...Allah bilir herşeyi... sen sadece dua et. benim bir arkadaşım var ne ikili ne üçlü test yaptırdı.ne başka bişi.o bana gönderilen bir hediye dedi.cinsiyetine bile bakmadı.şimdi 2 aylık bir kızı var.Herşeyin hayılısı olsun. bu arada sana bir kitap tavsiyesi Olasılıksız- Adam Fewer

oooooooooo bi oğluşumuz daha geliyor desene....canım doktor birazda şansa bakıyr .benim doktorum özeldeydi burada çok şekerdi bazen sizin doktor gibi uzun uzun sohbetler ederdi.benim çocuğum tüp bebekle olduğu için bana çok moral verdi.hakkını ödeyemem.kayınvalidemden bile eşimin ailesinden bile çok destek oldu bana Allah razı olsun ondan.......yeri geldi muayene ücreti almadı yeri geldi aşılama yaptı para almadı yeri geldi tüp bebek iğneleri kendisi aldı,buldu,aradı<ya ne diyeyim çok iyi ya.asla ödeyemem hakkını.......bir doktor özel olarak hastasını arar mı*bizim doktorumuz böyle işte.şimdi başka bir ilde özel hastanede ama doktorumada dediğim gibi se nereye ben oraya...........

canım önce konaktaydı ama ünversiteye yardımcı doçent olarak gitti şimdi öyle hasta bakmıyor diye biliyorum yani hoca olarak ders veriyor öğrencilere ben eski hastası oldugum için kabul etti ama yinede araştır bi sor üniversite hastanesine

selam kızlarr biz geldikkk :teytey:

bugün doktorteyzemizdeydikk kocişle bebişimizi gördük maşallah çok tatlıydı.oturuyordu yavrum. satı yakalamışız 16+2 deyiz ..130 gr bebeğimizz veeeee bizimde bir oğlumuz oluyorr.. ilk başta garipsedim hep kız istediğim ve hissettiğim için ama çok çabuk alıştım oğluşuma yaa... babasını bir görseydınız usg ye bakarken gözlerı parlıyordu.. bırde dediği çıktıya değmeyın keyfınee.. Allahım herkese nasip et bu duyguyu.. sevgilerin en güzeli bu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakikaten şans diyorum ama iyiki bize rastladı bende özelin imkanları çok çok daha iyi olmasına rağmen sırf doktorum için üni hastanesine gidiyorum galiba bendede öyle olur o nereye ben oraya:))

canım tebrik ederim bi oğlan annesi daha dünde ben öğrendim bi oğlum olacağını eşimde ilk defa gördü oğlan deyince onunda aağzı kulaklarına varıyodu onunda rüyası çıkmış oldu çünki hamile oldugumu öğrenmden bi hafta önce demişti bizim bi oğlumuz olcak sen hamilesin diye rüyasında görmüş.. oldu da:))

ahanda bi oğlan daha .......listeye bakmadım uzun zamandır ama nisan bebeklerinin çoğunluğu erkek sanırım.Allahım hepimizin bebeğine sağlık versin.kilosuda maşallah iyi

canim gecmis olsun gecen hafta ben de hastaydim bogazim agriyordu,ihlamur cayi demle ic bol bol,bide pekmez vede zeytin yagini birlikte isitip ic sicak sicak faydasini görürsün ben öle iylestimok gecmis olsun bol bol dinlen

canım geçmiş olsun.bol mandalina ve ıhlamur çayı limonlu........

tamam kızlar hemen başlıyorum başımı kaldırırsam. Evde de temizlik var kadın yapıyor ben yatıyorum:))

rabia fatma ve ilkenurcum oğluşlarınız hayırlı olsun bende heyecanla saatin 3 olmasını bekliyorum işten çıkıp doktora gitmek için acaba benimde mi erkek:) ne çok erkek annesi oldu maaşallah hayırlısı bakalım

rabia melek , budebe ve nazlı özercimm hepinize çok çok teşekkür ederimm..inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun bitanem oğluşuna.s.nisan ayı kesin oğlan ayı artık benimde umudum kalmadı artık kızdan

ilkenur canım oğluşlara bi yeni arkadaş daha eklemisşin tatlım hayırlı olsun oğluşun allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmm

hayırlı olsun bitanem oğluşuna.s.nisan ayı kesin oğlan ayı artık benimde umudum kalmadı artık kızdan

sağol bitanecim .. seninkide oğlan benceee opuyorumnanaktan biz hepimiz kaynana olcaz ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilkenur canım oğluşlara bi yeni arkadaş daha eklemisşin tatlım hayırlı olsun oğluşun allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmm

çok sağol tatlım.. eve maşallah baya arkadaşı var oğluşumun gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…