canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz... ne heyecanlısındır sen şimdi yaa.. özendim bende.. ama daha 2 haftam var meleğimi görmeme akannehirGÜnaydınnnnnnnn bız kalktık İŞe gıdıyoruz.cok heyecanlıyımm dr gıdıcez 3 gıbı aksam haberlerımı yazarım okuyanların dualarını beklıyorummmmm.aĞlıcammmm sımdıııııı zaten ultrsyna bakarkende aglıyorum dayanamıyorummmmmmm.alllaha emanet olun.hoŞcakalın
canımcım.. senden de hayırlı sevindirici haberler gelicek inş... bekliyoruz haberini..günaydın herkese hayatsn inş. güzel haberler alırsın bende bugün 3 te gidicem inş. hayırlısı bakalım
günaydın tatlım... çok sağol canım benim yaa... ayy öyle deme kızz şımarıciiim yoksa kaydirigubbakcemile3günaydn kızlar.....bebebgcim geçmiş olsun tatlım ya yokluğun anlaşılıyor valla....
günaydın yosuncum.. sana da hayırlı cumalar cnım... çok sağolasın...Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.bebegcigim çok geçmiş olsun canım.Bugün doktora gideceklerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Kibele tahlilinde ne sorun vardı canım?
amiiinnn :Saruboceq: inşallah canımm...inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza
canımcım.. sana sonuç kağıdı vermediler mi? orda yazıyodurr...yaş riski sanırım dün o kadar aptallaştımki fazla bir şey soramadım
malesef canım fikrim yok.Olsa hemen yazardım ama http diye başlayan kısımdan başlayıp/ yazan yere kadar yapıştırsankızlarr hiç birinizin bir fikri yok mu?
saol yosuncum.. anladım kimsenin bir fikri olmadığını :))) ben yineeskitickerıma geri döndüm... :))
p.tesi bi an önce olsun da bende 15 haftalık bebiş resmi göiimm yaa... baksana çok şekerrrr...
kızlar oğluşumla öğle yemeğine gitme vakti geldi hepinizi öpüoruz..opuyorumnanaktan
canım antalya lara da bi doktor varmış hiç duydun mu adı mehmet tongal bi kaç kişi onu tavsiye etti bana bir de özel yaşam hastanesinde bir doktor varmış ama onun adını bilmiyorum antalya da iyi güvenilir bir doktora ihtiyacım var eğer bu konu da bana yardımcı olabilirsen sevinirim a.s.yazgülü selam ben antalyadan...
bende bugun 2li test için gittim ense kalınlıgı normal dedi...ama cinsiyeti hakkında hiç bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?