2010 Nisan Anneleri

herkese günaydınlar.hayırlı cumalar........Allahım hepimizin evini cuma bereketiyle doldursun.....
KİBELECİĞİM umarım bebeğinde bir risk yoktur.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi........

kızlarr az önce unuttum.. herkese hayırlı cumalarr ... dualarımızda birbirimizi unutmayalım...

canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz... ne heyecanlısındır sen şimdi yaa.. özendim bende.. ama daha 2 haftam var meleğimi görmeme akannehir
günaydın herkese hayatsn inş. güzel haberler alırsın bende bugün 3 te gidicem inş. hayırlısı bakalım
canımcım.. senden de hayırlı sevindirici haberler gelicek inş... bekliyoruz haberini..
günaydn kızlar.....bebebgcim geçmiş olsun tatlım ya yokluğun anlaşılıyor valla....
günaydın tatlım... çok sağol canım benim yaa... ayy öyle deme kızz şımarıciiim yoksa kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.bebegcigim çok geçmiş olsun canım.Bugün doktora gideceklerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Kibele tahlilinde ne sorun vardı canım?
günaydın yosuncum.. sana da hayırlı cumalar cnım... çok sağolasın...
inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza
amiiinnn :Saruboceq: inşallah canımm...
yaş riski sanırım dün o kadar aptallaştımki fazla bir şey soramadım
canımcım.. sana sonuç kağıdı vermediler mi? orda yazıyodurr...

kibelecim umarım bi problem yoktur benim bir arkadaşımda risk var denmişti 2li testte de 3lü testtede amniyosentez yaptırdı 1 ay sonuç bekledi sürekli kaygılı bi şekilde Allaha çok şükür bir problem yok bebğinde şimdi 6 aylık nur topu gibi bi kızı var yani bunlar olasılık testleri sonuçta her olasılığa kesin öyleymiş gözüyle bakmamak lazım yoksa zehir olur bize en güzel günlerimz

yaa kızlarr bişiy sorucamm.. umarım fikri olan vardırr... çok güzel bi ticker buldum.. bebeğimin gelişimini 3 boyutlu gösteren hareketli fln.. neyse yaptım ama kodlardan hangisinin ve hangi kısmı olcakk.. deniyorum ama olmuyooo... fikri olan yazsın nolurrr...

HTML short code:
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=bebeg&year=2010&month=4&day=19&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

HTML full code(compatible with more browser):
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=bebeg&year=2010&month=4&day=19&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=bebeg&year=2010&month=4&day=19&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

bu kodlardan kırmızı mı? mavi mi? eklenicekk... ve hangi kısmı?

aynı gebelik haftasında,aynı kiloda olan ve aynı kan sonuçlarına sahip olan anne adayları arasında bir test yapılmış ve bunun sonucu 1/170 çıkmışsa bu 170 kişiden 1 tanesinde down sendromlu bebek rastlanmış demektir.bunlar bir olasılık testi gerçektende bu birazda o hastanede kaç kişinin üçlü testi yaptırdığınada bağlı........

saol yosuncum.. anladım kimsenin bir fikri olmadığını :))) ben yineeskitickerıma geri döndüm... :))

p.tesi bi an önce olsun da bende 15 haftalık bebiş resmi göiimm yaa... baksana çok şekerrrr...

bugün site hiç canlı değil.haftanın son günü olmasından mı kaynaklanıyor acaba*

saol yosuncum.. anladım kimsenin bir fikri olmadığını :))) ben yineeskitickerıma geri döndüm... :))

p.tesi bi an önce olsun da bende 15 haftalık bebiş resmi göiimm yaa... baksana çok şekerrrr...

bencede gör canım.Sevsin onu teyzesikaydirigubbakcemile5

SElamlar kızlar, hepinize hayırlı Cumalar diliyorum.

Kibele canım diğer arkadaşlar denmesi gerekenleri söylemişler, bunlar olasıkıl tabiki insanın kafazını karıştırıyor ama sen gönlünü ferah tut lütfen. Bebeklerimiz Allah'a emanet...

kızlar oğluşumla öğle yemeğine gitme vakti geldi hepinizi öpüoruz..opuyorumnanaktan

kızlarr bizde çıkıyoruzz.... minik kardeşimizle birlikte ablamızı okula götürücezz :))))

görüşmek üzere... öpüyorum herkesii... opuyorumnanaktan

slm kızlar sonunda oğlum diye sevebiliyorum bebeğimi:)) birde ben mi yoksa eşimmi çok şanslı bilemiyorum doktorumuz gerçekten çok çok iyi bir insan herşeyi deteylı anlatıyor gerçekten ilgileniyor bizimle ve bunu güler yüzle yapıyor üstelik cep tel.i verdi istediğin zaman arayabilrsin dedi veee para almıyor bizde çok şaşırdık eşimle ama almadı görevimiz dedikaydirigubbakcemile5 bu doktor daha önce özel bi hastanede calısıyordu orda gitmiştim ilk hemşiresi eşimin amcasının kızı diye o tavsiye etmişti sonra üni. hastanesine yar. doç. olarak gitti beni de üni.ye cagırdı kendi arayıp bizzat ilgileniyo su zaman uygunmu sana dünde muayeneden sonra ben borcumuzu sordum hatta hastaneye giriş yaptırmadık doktor direk cagırdıgı için özel parası vereceğimizi düşündük ama almadı gittiğim diğer doktorları düşününce insan inanamıyor yani kocaelinde olanlara tavsiye ederdim ama şimdi sadece önceki hastaneden hastalarını kabul ediyo sanrım yinede ismi emek doğer kocaelili olanlara duyurulur..

kibele canım inş herşey yolundadır sen stres yapıp bebğinide üzme test sonucları yanlışda olabiliyor moralini yüksek tutmaya calıs

slm kızlar sabahtan dişçideydim yine çok şükür diş sorunumu hallettik sonunda bugün saat 3 te başka bi doktora gidicem inşallah bu sefer güzel haberlerle döncem size
bebegcim çok geçmiş olsun tatlıma.s. dikkat et kendine
yazgülü selam ben antalyadan...

bende bugun 2li test için gittim ense kalınlıgı normal dedi...ama cinsiyeti hakkında hiç bişey demedi
canım antalya lara da bi doktor varmış hiç duydun mu adı mehmet tongal bi kaç kişi onu tavsiye etti bana bir de özel yaşam hastanesinde bir doktor varmış ama onun adını bilmiyorum antalya da iyi güvenilir bir doktora ihtiyacım var eğer bu konu da bana yardımcı olabilirsen sevinirim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…