selam kızlarr biz geldikkk :teytey:
bugün doktorteyzemizdeydikk kocişle bebişimizi gördük maşallah çok tatlıydı.oturuyordu yavrum. satı yakalamışız 16+2 deyiz ..130 gr bebeğimizz veeeee bizimde bir oğlumuz oluyorr.. ilk başta garipsedim hep kız istediğim ve hissettiğim için ama çok çabuk alıştım oğluşuma yaa... babasını bir görseydınız usg ye bakarken gözlerı parlıyordu.. bırde dediği çıktıya değmeyın keyfınee.. Allahım herkese nasip et bu duyguyu.. sevgilerin en güzeli bu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol bitanecim .. seninkide oğlan benceee opuyorumnanaktan biz hepimiz kaynana olcaz ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilkecim oğluşun hayırlı olsun ,bizim kuzeye bir arkadaş daha geldi yaşasın.....
valla ben hep senin kızın olacak diye hissediyordum yawww....
canım yeniden tebrikler...gamyoncuiremsu
nerden bildin şeker oğlan olduğunu :uhm:
kızlar oğluşum için erkek isimlerini bakıyordum.birkaç tane yazıyorum.bakalım siz hangisini beğeneceksiniz.....
göktuğ,yağız,alkın,alphan,altuğ,arcan,baray,barın,batuğ,çağın,çağkan,karan,öymen,özmen,sertuğ ve poyraz
canım hepsi güzel.. anlamlarıda çok önemli. yalnız benim eşimin ismide alptekin... bazen müşteriler isim atar ya alphan diye geliyorlar ve herkes düzgün söyleyemiyor çok kaba bişi çıkıyor o yüzden o ismi sevmem ben pek. Cinsiyetini öğrenmden bikaç isim bende bakmıştım erkek için, bora, dora ve kaan... aklında bulunsun. Biz kullanamayacağız malum:))
kızlar doktora gidiyorummmm dua edin bana
budebe poyraz ismi bence çok güzel bide kaan çok güzel bizimkide erkek olsaydı kaan düşünüyodum önceden ama koyamıycam tabi:))
hep erkek var diye erkek isimleri konuşuyosunuz bizim kızlar nolcak peki:))
kız ismi söyleyin bakalım bana ben
hiç bişeyi beğenemiyorum çok zormuş bu isim koymak en güzeli olsun istiyo insanaklınızda kız olsaydı şunu koyardım dediğiniz falan varmı ??
isim konusu açılmış hemen araya kaynayayım dedim. ben o yılın modası isimleri çocuğuma koymam. ki bu yılın modası en çok duyduklerım yağız ve kuzey. kızlarda da ecrin. bu isimlerdeki çocukların ilerde sınıflarında çok adaşları olacak bence lülülülülülü arkadaşlar forumde bebek isimleri ve cinsiyetleri ile ilgili bir topik var oraya bir göz atarsanız popüler moda isimler ordan çıkıyor zaten. ben o isimlerden uzak duracam şahsensırnaşık şey
ama benim isim konusunda en çok dikkat ettiğim şey içinde ö,ü,ğ,ç bulunmaması. çünkü benim adımda ğ var mail adreslerinde internette neler çektiğimi ben biliyom. o yüzden de çocuğuma koyduğum isim ingilizce klavyeye uyumlu olsun diye uğraşıyorum. ne zaman ismimi yazacak olsam pc ortamında ğ ile mi yoksa g ilemi yazsam karmaşası yaşıyorum. malum artık herşey bilgisayar ve internetle yapılıyor..
kızlar doktora gidiyorummmm dua edin bana
budebe poyraz ismi bence çok güzel bide kaan çok güzel bizimkide erkek olsaydı kaan düşünüyodum önceden ama koyamıycam tabi:))
hep erkek var diye erkek isimleri konuşuyosunuz bizim kızlar nolcak peki:))
kız ismi söyleyin bakalım bana ben
hiç bişeyi beğenemiyorum çok zormuş bu isim koymak en güzeli olsun istiyo insanaklınızda kız olsaydı şunu koyardım dediğiniz falan varmı ??
ben kızım olsaydı adını hira koyacaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?