2010 Nisan Anneleri

:lepi:

ilkecim oğluşun hayırlı olsun ,bizim kuzeye bir arkadaş daha geldi yaşasın.....
valla ben hep senin kızın olacak diye hissediyordum yawww....
canım yeniden tebrikler...gamyoncuiremsu

ay ne tuhaf kaynana olmak ne garip gelio yaaa..allah o günleri göstersin bize inşallah..dün kocişime diomki ben oğlumu nasıl sünnet ettiririm ya canı acırsa ? nasıl askere gönderirim nasıl dayanırım kaydirigubbakcemile3 nasıl bi bağlılıktır nasıl bir tutkuudr bu şimdiden yarabbim

ilkecim oğluşun hayırlı olsun ,bizim kuzeye bir arkadaş daha geldi yaşasın.....
valla ben hep senin kızın olacak diye hissediyordum yawww....
canım yeniden tebrikler...gamyoncuiremsu

Canımcım bende hep kız hissediyordum yaa. hatta o kadar emindim ki usg yapılırken eşim cinsiyet dedi doktor söylemeden kız , kız dedimm doktorda bana bakarak hayır erkek erkek dedi pisini bile gösterdi yavrumun Şeniz biraz şaşkınlık geçirdim tabı ama alıştım şimdi oğluma ruzencimm..
nerden bildin şeker oğlan olduğunu :uhm:

canım içime doğdu ama kız olursada çok sevincem kızım olmadı bari gelinim olsun hemencecik kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

kızlar oğluşum için erkek isimlerini bakıyordum.birkaç tane yazıyorum.bakalım siz hangisini beğeneceksiniz.....
göktuğ,yağız,alkın,alphan,altuğ,arcan,baray,barın,batuğ,çağın,çağkan,karan,öymen,özmen,sertuğ ve poyraz

canım hepsi güzel.. anlamlarıda çok önemli. yalnız benim eşimin ismide alptekin... bazen müşteriler isim atar ya alphan diye geliyorlar ve herkes düzgün söyleyemiyor çok kaba bişi çıkıyor o yüzden o ismi sevmem ben pek. Cinsiyetini öğrenmden bikaç isim bende bakmıştım erkek için, bora, dora ve kaan... aklında bulunsun. Biz kullanamayacağız malum:))

benimde oğlumun göbek ismi bora olacak.doktorumun adı.söz verdim ona.

slm kızlar bebişlerinin cinsiyeti belli olan annişler tebrik ederim ama yine erkek gelmiş heralde bizim kızlar yalnız kalıyo:))gerçekten nisan erkek ayıymış:)

benim oğlumun ismi poyraz babası hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek olcak ve adı poyraz olcak diyordu yazdıklarının içinde arcan da çok hoş gelio kulağa..

budebe poyraz ismi bence çok güzel bide kaan çok güzel bizimkide erkek olsaydı kaan düşünüyodum önceden ama koyamıycam tabi:))
hep erkek var diye erkek isimleri konuşuyosunuz bizim kızlar nolcak peki:))
kız ismi söyleyin bakalım bana ben
hiç bişeyi beğenemiyorum çok zormuş bu isim koymak en güzeli olsun istiyo insanaklınızda kız olsaydı şunu koyardım dediğiniz falan varmı ??

isim konusu açılmış hemen araya kaynayayım dedim. ben o yılın modası isimleri çocuğuma koymam. ki bu yılın modası en çok duyduklerım yağız ve kuzey. kızlarda da ecrin. bu isimlerdeki çocukların ilerde sınıflarında çok adaşları olacak bence lülülülülülü arkadaşlar forumde bebek isimleri ve cinsiyetleri ile ilgili bir topik var oraya bir göz atarsanız popüler moda isimler ordan çıkıyor zaten. ben o isimlerden uzak duracam şahsensırnaşık şey
ama benim isim konusunda en çok dikkat ettiğim şey içinde ö,ü,ğ,ç bulunmaması. çünkü benim adımda ğ var mail adreslerinde internette neler çektiğimi ben biliyom. o yüzden de çocuğuma koyduğum isim ingilizce klavyeye uyumlu olsun diye uğraşıyorum. ne zaman ismimi yazacak olsam pc ortamında ğ ile mi yoksa g ilemi yazsam karmaşası yaşıyorum. malum artık herşey bilgisayar ve internetle yapılıyor..

ben kızım olsaydı adını hira koyacaktım..

hehe senin sorunun noktalı isimler:) benimkide iki isim bende hayatta iki isim koymam çünkü bende onun zorluğunu çok yaşadım özellikle resmi yerlerde hep ikinci ismimi kaydettirmeyi unutuyorum bir sürü yanlışlıklar çıkıyodu tek isim olsun en iyisi bence
bu arada bende beğenmiyorum o isimleri hele ecrin baydı artık herkes onu koyuyo

kızlar doktora gidiyorummmm dua edin bana

dualarım seninle süper olucak herşey....

Tarhanın da söylediği gibi moda isimlerden uzak durmak lazım fakatttt biz çok moda bi isme karar verdik çünkü benim sevgili kocam 10 kusur yıl önce Ayşe Kulin'in Kumral Ada,Mavi Tuna kitabını okumuş ve ordaki ADA karakterinden çok etkilenmiş ozamandan beri hep çocuğu olursa bu ismi koyacağını düşünmüş. Bende beğendim ve kabul ettim. Şu an çok moda ama bizim kızmızın adı ADA olucak insallah saglikla gelir bebisim

ısim konusunda bende çok tereddütlüyümmm zaten cinsiyetinide öğrenemedik henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…