2010 Nisan Anneleri

ayse ve hayatsn birinci çocukmu olacak hani derler ya ilkte 5. aydan önce pek hiseedemez anneler diye ondan yani :S

ultrasonda bakıyoruz kıpıt kıpr dr. benle kavga edıyor demıstı ama galıba ıyıce hıssetmemız ıcın bıraz daha zaman budebecım.gecenlerde muzık dınletmek ıstedım ınt.ten arastırdım ama guzel bısey bulamadım bebekler ıcın.anne karnında dınletebılecegımız muzıkler yapılmalı bıze.demı kızlarrr.

ruzenın haklısın kendımızı dusunemez olduk.ben plan yaptım sunu bunu alırız dıye ama kendım ıcın hastane geclerını falan en sona bıraktım.

hayatsn canım hani küçüklüğümüzde öğrendiğimiz ufak tefek şarkılar vardır ya onlardan söyle yada bulabilirsne onlardan dinlet .. ben ilahi dinletiyorum kendimde dinliyorum tabi zevkli oluyor :)

hayatsn benimi soruyorsun canım? benim cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak 4. aya ulaşınca tekrar kontrolümüz var o zaman söyleyecek işallah..

bu arada kızlar şu hastane çantasında neler olması gerek tekrar bir hatırlatma yapıp yazsak bu konuda kafam çok karışık :S

hayayatsın canım şimdi gördüm yazdığını nette bi sorun var göremiyorum hemen

hayatsn canım cinsiyet belli değil ama miniğim şuan yanlız göbişimde ilerde bir kardeşi daha olacak işallah..... allahın izniyle tabi..

ilk çocuğum olacak benimde miniğim..anneannesinin ilk torunu zaten bende kardeş yok. ben tekim.

ben kendime 1 tane pijama takımı aldım kullanıyorum bile.önden pileli göğüs yerinde emzirme kısmı var açılıyo baya rahat bi model......doğuma yakın 1 tane daha alırım

ummuhan ben ınt.te okudum bıkere.dur sana bulup yollayım.ama cok ayrıntı yazmıslardı.basından gecen bırı anlatsa bızım ıcın daha ıyı olur.yalnız benım tek duyduğum ve kotu hıssettıgım konu su olmustu:kanama fazla olabılıyomus normalde kullandıklarımız yetmeyebılıyomuş.hasta bezlerınden kullananlar olmuş

ya kızlar miniğime aldığım şeylerin resmini ekliycem ama nasıl ekleniyor bir akıl verseniz :S

ya kızlar miniğime aldığım şeylerin resmini ekliycem ama nasıl ekleniyor bir akıl verseniz :S

hayatsın canım valla bende sona bıraktım kendimi aslında bebiş için detaalı alışverişe çıkınca kendimide aradan çıkarırım diyorum,bizim alışveriş faslımız kış ayına gelicek kızlar zor olucak,hem karnımız burnumuzda,hem hava soğuk olcak,çok dolanamıycaz ben eminönünden almak istiyroum orada çok seçenek var özellikle havuzlu han var bebek eşayalrı çok uygun piyasadan....bebiş için gittimmi kendimede alırım seçenek çok fazla hemde normalde resmini yüklediğim pijama sabahlık takımı 109 lira...eminimki yarı fiyata alınabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…