slm tatlı hamişler. ben yoğun bi yerde çalıştığım için çok takip edemiyorum. inşallah herkes ve bebişleri iyidir. yarın doktora gideceğim merak ettiğim herşeyi sormak için. özellikle kabızlık durumunu. kabızlık sıkıntısı çeken varmı arkadaşlar ne yapıyorsunuz bu durum için.
meraba canım hoşgeldin bende 7+2 yim bulantı kusma nefret ediyorum herşeyden bazen 12. haftadan sonra geçer diyolar ama inşallah
akıntı olması normalmiş bende kan sanıyorum bazen kokusundan falan ama çok şükür akıntı çıkıyo hep:) ben de hep hamile olacağımın hayalini kurmuştum yıllarca çok mutlu ve huzurlu geçircem diyordum ama yorgunluk uyuklama halsizlik ve değişken ruh halim yüzünden tadını çıkaramıyorum. mızmızın teki oldum çıktım:) kendime çok kızıyorum:)
Canım ben de de akıntı var ve aynen her akıntı da tuvalete koşuyorum kan mı diye
Çok kötü bi durum böyle korkmazdım herşeyden ama bebiş başkaymış :)
2 gündür sol kasığımda ağrı var çok şükür bulantı, kusma yaşamadım hala yok
Olmaz artık herhalde değil mi?
Bu ara da 6 haftalık falan
bukettcimm
ecrin ismi çok güzel anlamı da kötü diil tatlımm
Ecrin: Allahın hediyesi demek
valla 8 haftalığım kasık ağrılarım kalmadı artık. bulantı kusma hiç yok ama yorgunluktan halsizlikten ölecemsırnaşık şey
Ecrin
Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.
Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim
kızlar alıntıdır isterseniz cinsiyetler ve isimler kısmından bakınız
canım bulantın hiçmi olmadıyokosa oldudamı bitti 8. haftada benim 6. hafta bitti bir haftadır perişanım.uyusam midem bulanıyor yemek yok hiç.kusmada yok ama barsaklar iptal.
hiç bulantım olmadı canım bi kere bile öğğğğ demedim:) sadece bazı kokulara karşı hassasiyet ve çok hafif bir tiksinme varzemuszemus
Aynen bendede ama kabızlık sorunu çok fazla malesef
slm canım..benim kabızlık sorunum hep vardı hamilelikten önce bitki çaylarıyla çıkardım ama şimdi kullanamıyorum tabiki...1 haftadır çatlıycam neredeyse..:kedi: ben dünden beri sütle birlikte kuru kayısı yiyorum biraz işe yaradı canım...
bu arada kızlarrr biri mana şu gebelik cetveli konusunda yardımcı olabilirmi(
ben bir türlü yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?