2010 Nisan Anneleri

slm canım..benim kabızlık sorunum hep vardı hamilelikten önce bitki çaylarıyla çıkardım ama şimdi kullanamıyorum tabiki...1 haftadır çatlıycam neredeyse..:kedi: ben dünden beri sütle birlikte kuru kayısı yiyorum biraz işe yaradı canım...

Canım ben de de akıntı var ve aynen her akıntı da tuvalete koşuyorum kan mı diye

Çok kötü bi durum böyle korkmazdım herşeyden ama bebiş başkaymış :)

2 gündür sol kasığımda ağrı var çok şükür bulantı, kusma yaşamadım hala yok

Olmaz artık herhalde değil mi?

Bu ara da 6 haftalık falan

Arkadaşlar sizlere sormak istiyorum benim dr um sadece Maltofer Fol

Çığneme tableti verdi günde 1 tok başka bişey vermedi

Belki normal ve her dr da farklı ama siz ce başka kllanmam gereken bi ilaç var mı

önemli olan ?

valla 8 haftalığım kasık ağrılarım kalmadı artık. bulantı kusma hiç yok ama yorgunluktan halsizlikten ölecemsırnaşık şey

bukettcimm
ecrin ismi çok güzel anlamı da kötü diil tatlımm
Ecrin: Allahın hediyesi demek

Ecrin
Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim

kızlar alıntıdır isterseniz cinsiyetler ve isimler kısmından bakınız

valla 8 haftalığım kasık ağrılarım kalmadı artık. bulantı kusma hiç yok ama yorgunluktan halsizlikten ölecemsırnaşık şey

canım bulantın hiçmi olmadıyokosa oldudamı bitti 8. haftada benim 6. hafta bitti bir haftadır perişanım.uyusam midem bulanıyor yemek yok hiç.kusmada yok ama barsaklar iptal.

MADEMOıSELLE-TARHAN HOŞGELDıNıZ ÖNCELıKLE.

Kızlar bendede var kasık ağrısı normal bunlar ilk dönemde.

esroscum süt kabızlığı tetikler zaten.ama içmek zorunda olduğundan bişey diyemiyorum.
ama bunu engellemek için lifli yiyecekler yemelisin ve kesinlikle kepek ekmeği tüketmelisin. kepek ekmeğini düzenli olarak tüketmeye başladıktan birkaçgün sonra düzene giriyorsun.

Allah Allah kafamçokkarıştı ilk kez duydumm beranacımm tercüme farklılığı olamaz değilmii hayır bu anlama geliyor diye ecrin ismini verdi arkadaşımm kızına uzunn bir araştırmadan sonra üstelikk :uhm:

canım bulantın hiçmi olmadıyokosa oldudamı bitti 8. haftada benim 6. hafta bitti bir haftadır perişanım.uyusam midem bulanıyor yemek yok hiç.kusmada yok ama barsaklar iptal.

hiç bulantım olmadı canım bi kere bile öğğğğ demedim:) sadece bazı kokulara karşı hassasiyet ve çok hafif bir tiksinme varzemuszemus

Ameller niyetlere göredir.O arkadaşın güzel bir anlamı olduğunu düşündüğü için koymuştur ecrin ismini.

Aynen bendede ama kabızlık sorunu çok fazla malesef

kabızlık değilde zorlanarak tuvalete çıkıyorum doktorum kuru kayısı ye dedi eşimin zoruyla yedim ama iyi geldi. bende acayip gaz var ama hatta bir gece gaz sancısıyla acile gittik bebeğe bişi oluyo sandım meğer gazmış:)

şekerim bende önceden illaki bi takviyeyle çıkardım tuvalete. ya bitki ya kayısı hatta çok darladığımda bekunis ilacıyla. son zamanlarda sabah yemeklerden yarım saat önce saf kayısı suyu içerdim çok rahatlatırdı. şimdi ama bilemiyorum nasıl etki eder. bide zararı olmaz diye düşünsemde yine de tedirginim onun için doktora soracağım. hem malum şişlik hemde kabız şişliği daha şimdiden karnım büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…