yokk yaaa ecrin bi kere arapça kökenlii ücret olduğunu hiçç sanmıyorumm
kii benimm bi arkadaşımm kızının adını koyduu o kadar araştırarak hiç sanmıyorumm
sen niyetini bozma daha vakit var hem koyacaksak Allahın Hediyesi manasıyla koyacazz değil mii
ya kızlar yaa benim bugün inanılmaz kasık ağrım var.Ve ilk kez kustum bugün inanın çok korkuyorum.Bayağı ağladım şirkette bebeğime bişi olmamıştır değil mi
esroscum gözünaydın canım.allah hayırlısıyla kucağınma almayı nasip etsin inşallah.çok sevindim senin adına. bende dün gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadım. çok canım yandı. sabaha kadar gözümüzü kırpmadık.
ayy ne güzel canımm ya benim arkadaşımda hep görüyormuş rüyasında ben hiç göremedimm mafoldumben
bende bir kere rüyamda görmüştüm tekmeliyordu içeride kıpır kıpır birde ultrasonda görüyorum aynı abim cinsiyetini kestiremedim tabi... Ama çok güzel bir duygu idi. Ayy bir kıprdanmaya başlasa
Kızlar sizde de akıntı çok oluyormu ya??
Kızlar sizde de akıntı çok oluyormu ya??
meraba canım hoşgeldin bende 7+2 yim bulantı kusma nefret ediyorum herşeyden bazen 12. haftadan sonra geçer diyolar ama inşallah
merhabalar arkadaşlar...
ben bir haftadır annemde kalıyordum yeni geldim ewe takip edemedim fazla umarım hepiniz iyisinizdir.. bebeişlerde öle...
bende çok halsizlik var canım hiç bişiy yapmak istemiyor. midem bulanıyor ama sadece bulanmayla kalıyor ileri gitmiyor:)) 7+2 oldu bebeğim bir daha bu günleri yaşamayacağımız için tadanı çıkartmak istiyorum ama dediğim gibi halsizim... ve bitkin bi ruh hali içindeyim... Sizce ne zaman kurtulucaz bu yorgun ve sıkıntılı günlerden...
hepinizi öpüyorum...
aman yuyma canım yaa uyudukça uyuyası geliyo insanın alışıyo sonrada kötü oluyoMerhabalar arkadaşlar
tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz katılayım dedim yoksa uyucam yine
çok uykum geliyo gün içinde uyuyunca da geceye uyku kalmıyo :)
aman yuyma canım yaa uyudukça uyuyası geliyo insanın alışıyo sonrada kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?