2010 Nisan Anneleri

Ben gıdıp gorunmek ıstıyorum ona hem onun ultrason aletıde 3 boyutlu oyuzden gıtmek ıstıyorum eŞımı aradım bakalım ayarlayabılırse gıdıcez bıraz sonra yıne kahverengı akıntım oldu demın

bol bol dinlen kuşum kahverengi akıntı normal diolar ama hemen görün bence dra

kızlar doktorum bana progesteron faln vermedi düşük riskin yok dedi size neden verdi.folic plusu kaç tane içiyosunuz bana doktor günde 3 tane dedi.elvit pronataldende günde 1 tane.

Hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın

nazcım kaçıncı haftan canım senin ilk yerleşme dışında pembe kanama olursa riskli diyorlar ama sen yinede hemen doktorunu ara bence ama zaten hormon vermiş düşüğü önlemesi için başka ne yapabilirki.

bukettcimm
ecrin ismi çok güzel anlamı da kötü diil tatlımm
Ecrin: Allahın hediyesi demek

bukettcimm
ecrin ismi çok güzel anlamı da kötü diil tatlımm
Ecrin: Allahın hediyesi demek

çok saol canım benim moralim bozulmuştu ama sonra hangi niyetle koyduğumuzda önemli dedim senin sözlerinde çok ii geldi çok saol nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kaçıncı haftadasın

5+4 üz bugün böcüklee
bir iyi bir kötüyüm yaa nebilimmm anlamlandıramıyorum siz nekeder oldunuz teyzoşla opuyorumnanaktan
sen anlamının Allahın hediyesi olduğunu bilerek mi kötü diye bir zanna kapıldın?? neden :uhm:

biz de 7+2 yiz bugün inşallahopuyorumnanaktanben çok fenayım midem bulanıyo sürekli bişeyde yiyemiyorum iyice kötü oldum yani:gitme: . ecrinin anlamının o olmadığını ücret anlamına geldiğini falan söyledi bi arkadaş forumdada ecrin ceylin bide tuana isimlerinin internetteki anlamlarından çok farklı olduğu yazılmış şaşırdım bendekafamçokkarıştı

arkadaşlar merhaba benim de nisan 2010 da bebeğim doğacak inşallah. 8 haftalık hamileyim uzun zamandır forumda ordan oraya savruluyodum meğer bana uyan bi topik varmış:)

yokk yaaa ecrin bi kere arapça kökenlii ücret olduğunu hiçç sanmıyorumm
kii benimm bi arkadaşımm kızının adını koyduu o kadar araştırarak hiç sanmıyorumm
sen niyetini bozma daha vakit var hem koyacaksak Allahın Hediyesi manasıyla koyacazz değil mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…