2010 Nisan Anneleri

Ruzenincim aksilik çıkmasına üzüldüm.inşallah yarı bi sorun çıkmazda gidersin bebeğini görmeye

mrhaba kızlar nasılsınız ben iyim çok şükür.çoktandır yazmıyorum.
bi bakıyım dedim size.kaç gündür canım karışık ev turşusu istiyor.kimsede kurmamış.
bakkal turşusu istemiyorum.bi komşum kurmuş ama daha olmamış.bende dün pazara gittim ne varsa aldım turşuluk karman karışık bir turşu kurdum bügün.ilk kez turşu kurdum.çok güzel görünüyor.inşallah tadına öyle olur.az az aldım ama bir büyük kavanoz 3 küçük çıktı.2 küçük kavanozda pancar turşusu yaptım.2 haftaya kadar nasipse olacak ooohhh muradımada erecem inşallah.

ayse-denızy cnm senın 4 mu bıttı.kac haftalık 20 mı bız 17hafta 4 e yenı gırdık

ya bende tama nlamadım valla.Hesap yapıyorum.16 hafta demek 4 ay demek değil mi.Bunun artısı da var tabi yani 4 ay 3 gün oluyor.

ayşe_denizy canım nette bozukluk var yine.senin ilk çocuğun mu canım******

Evet canım ilk bebiş.

kötükedihüso Bu arada netteki problem beni tam gıcık etti. Yazıyorum çıkmıyor:gitme:

merhabalar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli? ben bu sitenin problemlerinden dolayı inanın yazasım gelmiyor. çünkü yazdıklarım boşa gidiyor.
ruzenincim üzülme ne kadar geç gidersen o kadar büyümüş olur bebişin.opuyorumnanaktan

saolasın budebeciğim ediyorum canım bu akşam misafirlerim var yemek yaıcğım az sonra başlarım artık yavaş yavaş herşeyi hazırlayayaımda oturur dinlenirim gelene kadar

ruzenciğim canım üzülme ne kadar geç gidersen o kadar büyümüş olur kuzucuğun canım ben çok merak ediyorum inşallah renkli ultrasyon yapar bu sefer doktorumuz bu sefer annenanneside gelecek bizimle torununu görecekmiş kıyamam ben yaa o kadar heyecanliki babacığım anneciğim benimle yatıp benimle kalkıyolar canlarım benim eeee anne olmak gerçekten emek isteyen birşey anne var annecik var

kızlar bu arada eşim kızımızın ismini son olarak açıkladı inşallah değişmezse irem olacak kızımızın ismi cennet bahçesi demek erkek olsaydı ben koyacaktım kız olursa babası gerçi benim hoşumada gidiyo babişkosu koysun ama benimde hoşuma gitti bu isim bakalım

Zeyracım yavaş yavaş yap yorma kendini.kolay gelsin şekerim

saolasın bitanem benim eşim bugün evde o gelince yardım eder artık canım çok heyecanlıyım bitanem bakalım levent bey bu sefer renkli ultrasyondanmı gösterecek bebişimizi annemde gelecek bizimle baya bir büyümüştür kuzucuğumkaydirigubbakcemile2

neyse kızlar ben kaçtım görürşürüz hepinizi kocaman öpüyorum sitede sorun var yine yavaş

canım söylesene levent beye renkli usgye koysun.çok merak ediyorumde. bende renkli usg istiyorum ama sadece doğumhanede var.belki kasım sonuna doğru kent hastanesine gider orda görürüm bebeğimin renkli usgsini : )

slm arkadaşlarr
benimm canımm sıkılıyorrr
bi an öncee vakit ilerlesinn
bebikimi kucağımaaa alayımm istiyorumm
korkuyorum ona biyeş olcak diyee mafoldumben

canım ben zaten bu üçlüyüde yaptırıp daha özele gitmem sanırım önemli olan testlerdi bende kent hastanesinde normal ultrasyona girerim artık eee kolay değil canım her ay 100 ytl veriyoruz biz kentte sanırım sadece memur kesintisi oluyo acaba hepmi kentte doğum yapsam diyede düşünmüyo değilim oranın doktoru nasılmış canım

slm arkadaşlarr
benimm canımm sıkılıyorrr
bi an öncee vakit ilerlesinn
bebikimi kucağımaaa alayımm istiyorumm
korkuyorum ona biyeş olcak diyee mafoldumben

hoşgeldin canım aynen al bendende o kadar ama çokda çabuk geçiyo bence zaman baksana 4. ayımızdayız şükürler olsun:Saruboceq:

zeyracım kentte uğur deniz türel var.iyi bir doktor.bizim gelinde onda doğum yaptı,bi arkadaşımda ona gidiyor.kararlımısın doktorunu değiştirmeye.keşke başta ona başlasaydın canım.ben doktorumdan vazgeçseydim kesinlikle ona gitcektim.levent bey iyi ama doğum hast. doktoru orada özel oda bulmak zor oluyor.kentte sadece memur kesintisi oluyor.odaları çok temiz kentin.hepsi tek kişilik.oda ücreti 60 tl.sezaryanda sanırım 350 falan.......orda sezaryanı doktor belden iğneyle epidural yapıyor

aaaa bu sıteye bıseyler olduuu ama olmasssskıııııııı hormon sevıyemız fazla zati cabuk sınırlenıyoruzzzz.....ayse-denız cnm haftanı 4 e bol cıkan sayının ayındasın yanı bıtırmıs olmuyosun.17 haftadayım ben 17:4=4... yanı 3bıttı 4 deyız.20 den sonra 4 bıttı dıcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…