2010 Nisan Anneleri

birperi hg canım.. sağol..
nazlıcım bence kendini çok sıkma 4. ayı doldurmuşsun almaya başla derim çünki bir sire sonra o alışverişler seni sıkacak daha fazla kilo alacağın için sürekli dinlenme hissi ve bel ağrısı olucak yavaştanda olsa başla bence.. ben kurbandan hemen sonra son alışverişimi yapıp günümü beklemeye başlıycam .. çünki gün geçtikçe bebiş büyüdükçe bel ağrısı uykusuzluk çoğalıcak unutma :)

ayy çok hoş oluyorum yaa içimde sanki kelebek kıpırdıyo sanki arada pıt pıt canım kzım benim yaa offf off çabuk geçsede şu günler o cennet kokusunu içime çeksem koklasam 5 yıldır bu günleri bekledim hep o cennet kokusunu içime çekmeyi rabb
m kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip eğlesin inşallah

işallah zeyracım birperi canım aynen öyle .. çabuk büyüyorlar .. görümcemin hiç giydirmediği kıyafetler bile varmış onları hep verdi sağolsun.. tertemiz çok hoşlar..

aminnnn güzelimmm aminnnnnn

iyiyim canım bi düşük tehlıkesı atllattık ama çok sukur sımdı hersey yolunda...arada geldım baktım ama cok yazamadım...

canım geçmiş olsun bitanem benim hiç haberim yok canım şükürler olsun iyisinya canım

bende sanırım grip olacağım hapşurup duruyorum inşallah hafif şekilde atlatırız yerimseniben:Saruboceq:

geçmiş olsun zeyracım amann dıkkat et kendıne sakınnn... meyve falan bol bol ye c vitamını al hatta şuan mumkunse bi elma ye tatlım ha bıde su iç bol bol

bızde senı öptuk ummuhancımm

bende bu domuz grıbı asısından yana tereddutluyum zaten hamıleler ıcın aralıkta gelıyomus ama sanırım olmuycam yaa daha hıc bı hamılede denenmıs degılkıı

televızyonda bu haberden baska haber yok...allahım hepımızı korusun...bağışıklık sıstemını güçlerndırıcı seyler yıyıp ıcelım kızlar bol bol.. televızyonda sürekli sölüyor nasıl beslenme gerektıgını bıde tabı hıjyen eller sık sık yıkanacak

televızyonda bu haberden baska haber yok...allahım hepımızı korusun...bağışıklık sıstemını güçlerndırıcı seyler yıyıp ıcelım kızlar bol bol.. televızyonda sürekli sölüyor nasıl beslenme gerektıgını bıde tabı hıjyen eller sık sık yıkanacak

amin canım inşallah... sırf bu karamsarlık yüzünden angelsounds aldım merak ettikçe dinliyorum bebişimi.. atamıyorum kim ne derse desin olmuyor. bak sende tehlike atlatmışsın ben atlamamıştım 2 sini kaybettim. çok şükür şimdi kızım ii büyüyor. allahım kucağımda sağlıkla göstersin inşallah.

sende haklısın canım ama işte yukarıda da yazdım sebeplerimi. şu an annem kayınvalidem örgüye bile başlamıyorlar. herkesde bir korku hakim. geçicek inşallah. 5 ayımıda atlatayım alırım artık diyorum bakalım:))

kızlar bişi daha domuz gribi aşısı olmayı düşünüyormusunuz??

hayır... ilk önce hükümet görevlileri olsun sonra ben olucam:)))))

neise kızlar misafirim geldi kendinize iyi bakın öptüm sizleri ve meleklerinizi..

kolay gelsin görüşürüz...

kızlar aksam yemekten sonra 1 saat oturuyorum sonra televızyonun karşısında içim geçiyo uyuyorum sonra gece yarısıda uyanıp bırdaha uyuyamıyorum sol tarafımıda yatsam düz de yatsam bel agrısı tutuyo bazen geceyarısı oda oda gezıyorum

kızlar ben sunu farkettim ne zaman doktora gidecek olsam bir engel çıkıyor istediğim tarihte gidemiyorum dün gidecektim doğumdaymış doktorum,bugun gidecektim eşimin işi çıktı dükkanda tekim...bilmiyorum yarına ne çıkar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…