hoşgeldin canım saolasın iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin canım uzun zamandır yoksun :uhm:
ayy çok hoş oluyorum yaa içimde sanki kelebek kıpırdıyo sanki arada pıt pıt canım kzım benim yaa offf off çabuk geçsede şu günler o cennet kokusunu içime çeksem koklasam 5 yıldır bu günleri bekledim hep o cennet kokusunu içime çekmeyi rabb
m kucağımıza almayı hayırlısıyla nasip eğlesin inşallah
iyiyim canım bi düşük tehlıkesı atllattık ama çok sukur sımdı hersey yolunda...arada geldım baktım ama cok yazamadım...
nazlıcım bende aynı senın gibi korkuyorum hala bi magazaya gırıp kıyafet bakmaya çekiniyorum bıliyomusun.. diyorumkı sonrakendıkendıme eve dönuncede bukadarda karamsar olma..biyerden baslamak lazım ama işte elde olmuyorr allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder cumlemıze hamılelıklermızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
birperi hg canım.. sağol..
nazlıcım bence kendini çok sıkma 4. ayı doldurmuşsun almaya başla derim çünki bir sire sonra o alışverişler seni sıkacak daha fazla kilo alacağın için sürekli dinlenme hissi ve bel ağrısı olucak yavaştanda olsa başla bence.. ben kurbandan hemen sonra son alışverişimi yapıp günümü beklemeye başlıycam .. çünki gün geçtikçe bebiş büyüdükçe bel ağrısı uykusuzluk çoğalıcak unutma :)
kızlar bişi daha domuz gribi aşısı olmayı düşünüyormusunuz??
neise kızlar misafirim geldi kendinize iyi bakın öptüm sizleri ve meleklerinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?