2010 Nisan Anneleri

hayatsn burda gezmek güzelde kociş işte kimle gezicen geceleri biraz serin oluyor o zamanda insan çıkmak istemiyor dışarı.

ben burada donuyoırum valla buralar soğudu iki gündür

kızlar ben artık fazla uyuyamıyorum çok fazla yatınca belim ağrıyo ne sağımda nede solumda yatabiliyorum o yüzden artık sanırım erken kalkıcağım bu gidişle erkenden başladı yatak sanki batıyo bana yaa birde artık benim ders çalışmam lazım o yüzden iyi olacak sanırım malum sınavlar offff offf

14 haftadasın doğru baktıysam çok erken değil mi bu kadar hazırlık için???? ben mi çok oyalanıyorum. hiçbişeyimiz yok daha.

kolay gelsin zeyra cım.. aynen bendede ağrılar başladı bir tarafıma 15 dakkadan fazla yatamıyorum dön dur yapıyorum habire..

nazlıcım bunların hepsi yeni değil görümce verdi onların tek çocuk bir daha düşünmüyorlar ama herşey sağlam ve az kullanılmış kendisi başka yatak kullnmış çocuğa bebek arabası desen 1 kere kullanmışlar tertemiz hepsi.. yani hepsini biz almadık anlıycan..

oto koltuğu falan onlardan geldi hepsi kraft marka tertemiz sapasağlam duruyor o nedenle tekrar para verip almak istemedik onlarda kendileri verdiler sağolsunlar..

anladım canım. benimde ablamda var mama sandalyesi beşik falan ama henüz eve almıyorum. benim 2 düşüğüm var. Nolur nolmaz korkuyorum. şimdi yeni yeni mobilya bakmaya başladık babişle. bugünde bakıcaz. Ufak ufak odaya başlıycaz. sonra kıyafet ve diğer ayrıntılar ama biraz daha tutucam kendimi almamak için:))

bende daha almadım hiçbişey şu an karar veriyoruz eşimle neleri alıcaz diye 6. ayından sonra 7. aya doğru alıcaz inşallah gerçi biim bebişler yaz bebişi olcaklarından şanslılar en azından üşümeyecekler banyo yaptırdıkmı hasta olmazlar inşallah

çok çok iyi olmus ummahancım keşke banada bi veren olsa..zaten ne kadar kullanılıyorlarkı hemen buyuyolar bebişler elinde kalıyo yazık kıyafetler falan

kızlar bebeg kaç gündür girmiyor siteye haberiniz varmı acaba

nazlıcım bende aynı senın gibi korkuyorum hala bi magazaya gırıp kıyafet bakmaya çekiniyorum bıliyomusun.. diyorumkı sonrakendıkendıme eve dönuncede bukadarda karamsar olma..biyerden baslamak lazım ama işte elde olmuyorr allahım ınsallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp eder cumlemıze hamılelıklermızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…