2010 Nisan Anneleri

slm kızlar
sitedeki sorunlardan dolayı girememiştim (hala devam ediyo)
özledim hepinizi herkes iyidir umarım

merhaba kızlar
bugün siteye girmek o kadar zor ki bakalım bu sefer msj ım gidecek mi
bugün evdeyim öğrencim gelecek birazdan ev buz gibii bende ufoyu yaktım
zeyracım hayırlı olsun bebişinin ismi tatlım
sanırım aslında sanırım değil kesin ben istediğim ismi koyamayacağım yavruma kayınpederim ahmet olacak demiş eşime ben de yusuf istiyordum eşimde hayır dememiş ahmet yusuf ikisi yan yana ağır gelebilir olmazsa ikinci ismini değiştireceğim .

kızlarr slmlarr....

ne zamandır giremedim... netimiz yokk.. gelicek inş.. en kısa zamanda öyle ümit ediyorum...

inşallah herkes iyidir.. biz iyiyiz allaha şükür... şimdilik bunu yazıp çıkmam lazımm... bilgisayar bulduğumda( mesela annemlerde) girmeye çalışırım... öpüyorum hepinizii.. dikkat edin kendinize ve bebişlerinize... byyyy..

kızlar kelimelerin bittiği an işte geldi hep bundan korkuyordum biraz kendime geleyim gelişmeleri size yazarım senağlama

bu arada muhabbetinizin yokluğu hayatımda öyle hissediliyo ki anlatamam.. özledim hepinizi muhabbetinizi.. bunu da söyliyip gidiyim dedim... opuyorumnanaktan

neyse ben çıkmak zorundayım artık.. yazgülüm.. canım ne oldu bilemi,yorum ama inşallah kötü bi durum yoktur... rabbim seni ve meleğini korusun..

ben çıktım kızlarrr

yazgülüm ne oldu doktora gidecektin sen bir sorun mu çıktı yoksa,gidip geleyip haber veririm demiştim,kötü bişiymi oldu yoksa çok merak ettim canım ......

bebegcim canım hoşgeldin ne zamandır yoksun özlettin kendini inanki,demek net yok ,yaaa valla yokluğun anlaşılıyo ,sende bizi özlemişin hehe:)))
inşlh biran önce gelirsin bebiş nası iyisin dimi bir sorun yok???

off ya karnım bi kaç gündür çok şiş ve acayip gergin neden böyle oluyo bazen hiç bi sorun olmuyo bazende gece ağrılarım oluyo şuan patlıycak gibi sanki(((

kızlar yazgulude sorun var heralde.ben bıle aglıcam sımdı.ALLAHIM YARDIMCISI OL.

ewt kızlar bende acayip bi şekilde yazgülünü merak ediyorum...inşlh kötü bir seyi yoktur....aklım onda kaldı....

ewt kızlar bende acayip bi şekilde yazgülünü merak ediyorum...inşlh kötü bir seyi yoktur....aklım onda kaldı....

bende çok merak ettim yazıp çıktı hemen kendime geliyim anlatıcam yazmış dinleniyo galiba inşallah kötü bişey olmamıştır Allahım ya
ben eski yazıları okumadım dr.a mı gidecekti bugün??

merhaba kızlar sabah uğradımmı hatırlayamadım başım ağrıyor biraz
gribimde geçmedi YAZGÜLÜ canım hepimizi merakda birakdım ama
lütfen tez yaz ne olduysa

allahım herkesın yardımcısı olsun bütün hepimizi herkesı bebeklerını korusun yarabbım

allahım herkesın yardımcısı olsun bütün hepimizi herkesı bebeklerını korusun yarabbım
aminn inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkesin içinde bi korku var sanırım bitürlü rahat olamıyoruz dimi kızlar bende çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye şu nisan biran önce gelsinde hepimiz bebişlerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…