2010 Nisan Anneleri

selam kizlar nasilsiniz ?
malesef sitedeki sorunlar nedeniyle giremiyorum
bazen giriyor ama yazamiyorum
gecmiside okuyamadim malesef 40 sayfa birikmis
insallah herkes iyidir

yazgülünün testlerı falanmı kötü çıkmıstı kızlar

canım yanlış hatırlamıyorsam yazgülünün bebeğinde bir terslik vardı
2 ayrı doktor 2 ayrı teşhis koymuştu sorunuda biliyorum ama şimdi yazmak istemiyorum
3 doktor ne dedi onu bilmiyoruz tabiki merakla bekliyoruz :(((

BILMIYORUZKI test sonuclarını sadece sabahheycanlıyımve korkuyorum dıyodu.hepımızde hergıdısımızde bı nebzede olsa korku yasıyoruz.oyuzden ayrıntısını sormak aklıma gelmedı.keske sorsaydım

aaa tmm sımdı bıraz hatırlar gıbı oldum bıkac hafta once ayak kısalı falan demıstı demı naz cm sımdı soylemek ıstemıyorum demıssın ama ınan dakıkalardır herkes merak ıcerısınde.herkes bısey duymak ıcın bıl.basında

yarabbım bu korkuyu içimizden alsın ferahlık versın bende aynıyım kızlar her kontrole gıderken endıse edıyorum..hersey allahtan tabı hiçbirseyın önüne gecılmıyor ama işte elde olmuyor...

nazcım gittiği 3.doktor diğer gittiği 2 doktoru yalanlayıp bebeği iyi demişti .acaba bugün 3 lü test falan mı yaptıracaktı,sonuç mu alacaktı?

pazartesi akdeniz üniversitesine gidicem büyük bi ihtimal gebelik sonlandırılacak

canim benim inan denecek cok sey yok malesef allah kimsenin basina vermesin
sanada sabir ve güc versin
insallah o kücük ihtimal de olsa buna gerek kalmaz
sebebini bilmiyorum ama eminim kendini toparlayinca anlatacaksindir

bügün kontrolüm vardı gittim doktor muayene etti ve aynı sorunun devaam ettiğini gördü kaburga da eğrilik buna artı böbreklerinin normalden fazla büyük olduğunu iddaa etti ve beni direk ege üniversitesine yönlerdirdi başka bir doktora gittim aynı sorunları o da söyledi ve akdeniz üniversitesi daha yakın oraya git dedi bu şekilde gebeliğin devam etmesi imkansız dedi

lanet olsun ki hafta sonuna giriyoruz ve pazartesiye kadar beklemem gerek ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırmış durumdayım

yazgülüm canım rabbim sabırlar ihsan etsin.....böle bir haberi almış olmak çok zor ,canım benim metanetli ol kendini bırakma,tabiki birebir doktorlarla sen görüştün herseyin iyisini sen bilirsin....ben halen ihtimal vermek istemiyorum .....canım inan duyduklarım karsında şok oldum ,biz hep yanındayız canım....

canim duyduklarim beni cok üzdü inanki
ama ben yinede ihtimal vermek istemiyorum ya
allahim dualarim emin ol seninle olacak
allahim sana dayanma gücü versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…