Yazgülüm günaydın.
İlke_nur günaydın
Melek76 günaydın
Nasılsın yazgülüm.
sorma güzelim yaa geceyi hastanede geçirdikten sonra biraz daha iyiyim ayy akşam duyanlar duymayanlara söylemiş ev curcunaydı her kafadan ayrı bi ses çıkıyor biri bişey söylüyor öteki iki şey söylüyor insanlarımız sağolsun çoğu ziyaretten çok laf arkasında ne olduğunu hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım
ilke_nur, ayse_denizy+, melek76, yazgülüm günaydın kızlarr..
yazgülüm bitanem şimdi aldım haberi sen içini ne olur ferah tutmaya çalış biliyorum ki bu çok zor ama işte güzel ve olumlu bakmaya çalış.. inşallah bebişinin sağlıklı haberini vereceksin bizlere.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun senınde eşininde arkadaşım..
sorma güzelim yaa geceyi hastanede geçirdikten sonra biraz daha iyiyim ayy akşam duyanlar duymayanlara söylemiş ev curcunaydı her kafadan ayrı bi ses çıkıyor biri bişey söylüyor öteki iki şey söylüyor insanlarımız sağolsun çoğu ziyaretten çok laf arkasında ne olduğunu hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım
Günaydın canım
ruzenin günaydın canım nasılsın
yazgülüm şimdi aklımdan ne gecti biliyormusun,keşke dedim buralarda istanbulda olsada bu kız ,yanında olsam destek olsam kafası dağılsa keşke....ama nerdeeeee.....çok uzaksın canım,ama kalbim seninle.....
nasılsın canım mersinde havalar nasıl.. inşallah bayramda ordayım özledim .. istanbulda çok yağmur varr acayıp yağıyor geceden belliii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?