2010 Nisan Anneleri

ilke_nur, ayse_denizy+, melek76, yazgülüm günaydın kızlarr..

yazgülüm bitanem şimdi aldım haberi sen içini ne olur ferah tutmaya çalış biliyorum ki bu çok zor ama işte güzel ve olumlu bakmaya çalış.. inşallah bebişinin sağlıklı haberini vereceksin bizlere.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun senınde eşininde arkadaşım..

Yazgülüm günaydın.
İlke_nur günaydın
Melek76 günaydın

Nasılsın yazgülüm.

sorma güzelim yaa geceyi hastanede geçirdikten sonra biraz daha iyiyim ayy akşam duyanlar duymayanlara söylemiş ev curcunaydı her kafadan ayrı bi ses çıkıyor biri bişey söylüyor öteki iki şey söylüyor insanlarımız sağolsun çoğu ziyaretten çok laf arkasında ne olduğunu hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım

kızlar günaydın hepınıze...yazgülüm daha iyi olmana sevındım canım..moralini yüksek tut sen..hersey yoluna gırecek allahın ıznıyle

seni çok iyi anlıyorum benimde bundan öncekı bebişim düşükle sonuçlanmıştı , insanlar o kadar farklı şeyler söylüyordu ki psikolojim tamamen alt üst olmuştu.. hatta bazıları ilk bebeğim düştüğü için birdaha bebek sahibi olmamın bile çok zor oldugunu söylüyordu.. bende o zamanlar çok karamsardım denılen herseye ınanıyordum olumlulara ise hiç kulak asmıyordum...

sonuç olarak altı aylık evlıyım ılk ay hamıle kaldım bebeğimi bır aylıkken felan kaybettım ondan sonra hıc reglı olmadım şükürler olsun yıne hamılerım ..

burda önemlı olan canım bebeğin hala senınle ve hala bır bedende iki kalpsiniz.. sen bolca dua et meleğin için inşallah rabbım onu sana bağışlayacakk.. lütfen olumsuzlara değil olumlulara kulak as..dualarımız seninle..

Günaydın canım

mafoldumben
Canım yaaa.Valla çok üzüldüm.Ama güçlü olmalısın.Ahhhh yok mu o patavatsızlar.Düşüncesizler.Hepsine tek tek kızmak lazımklava:

yazgülüm şimdi aklımdan ne gecti biliyormusun,keşke dedim buralarda istanbulda olsada bu kız ,yanında olsam destek olsam kafası dağılsa keşke....ama nerdeeeee.....çok uzaksın canım,ama kalbim seninle.....

yazgülüm şimdi aklımdan ne gecti biliyormusun,keşke dedim buralarda istanbulda olsada bu kız ,yanında olsam destek olsam kafası dağılsa keşke....ama nerdeeeee.....çok uzaksın canım,ama kalbim seninle.....

sağol canım keşke öyle bi şansımız olsaydı birileriyle oturup dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım var ki çevremden kimseyi görmek konuşmak istemiyorum :umursamaz:

nasılsın canım mersinde havalar nasıl.. inşallah bayramda ordayım özledim .. istanbulda çok yağmur varr acayıp yağıyor geceden belliii..

Valla güneş çıktı bugün.Ama serin.Kışlıklar çıkacak şekilde yani.Ayyy gel valla.Müsait olursan da görüşürüz..Sahilde çay içeriz.

günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
ben pek iyi değilim dün gece hiç uymadım şimdide başım çatlıyor ve midemde kötü
yazgülüm canım kendini bilmez insanlarla uğraşmak çok zor malesef Allah kolaylık versin sana canım

Kızlar ya 1595 sayfa olmuş yazmaya başlayalı ama elde avuçta bir kaç kişiyiz , önceden yazan arkadaşlara ne oldu nerdeler?
Bu arada ben gebelik takvimimi usg tarihine göre düzelttim.
En son perşembe doktordaydık , test sonuçlarımız çok güzel çok şükür..
3 hafta sonra 4'lü test için çağırdı doktor.
Sanırım cinsiyeti de o tarihte öğrenebiliriz..
Beni listeye ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.a.s.
Bebiş ortalama 85 gr ağırlığında boyu (baş-popo) 10 cmin üzerinde..
Büyüyo bebişlerimiz.

yazgülüm canım, çok sık giremediğim için sonradan haberdar oldum ne yazık ki.
şu durumda senin sağlığın önemli canım , üzüntünü nasıl hafifletirim bilemiyorum ama
kendini bırakma olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…