2010 Nisan Anneleri

umarım 2 doktorda yanılmıştır.
tüylerim diken diken oldu......
Allahım yar ve yardımcın olsun....
dualarım hep seninle........

yazgülüm canım çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin çok zor bi durum ama senin güçlü olman gerek inş bebeğinin sağlığı yoluna girer

Hepimizin kalbi duaları seninle unutma...

ne denırkı kelımelerın bıttığı yer.aylardır beraberız ve bıseyler paylaşıyoruz.ben kendımı yazgulunun yerıne koyuyorumda....bu bıle anlatılmıyor....bız anneyız belkı kucagımıza alamadık daha ama sımdıden herseylerımız onlar.butun herseyımızı bebeklerımıze gore ayarlıyoruz.9 aylık bı yolculuk iyı yada kotu anlarımız olacak ama bu olmamalı. olmamalııı.emınım cogunuz ben gıbı tutamıyosunuz gozyaslarınızı.hep saglık dıledık bebeklerımıze....

hayatsın aynen öle canım...bende çok etkilendim ama şimdi yazgülünün yanında güçlü olmamız gerek...bende çok duygusallaştım ve inan içimden gecenleri seçerek yazıyorum,bir bilsen neler var sölenecek...
inşlh yazgülüyle tamamlıycaz bu yolculuğu ben halen ihtimal vermek istemiyoruz beynimin bir köşesi buna imkan vermiyor.....
rabbim sen herseyin en hayırlısı bilirsin hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle...sen herseye kadirsin kulunu evlat acısı ile sınama ya rabbim...

kızlar ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için ama dediğim gibi işte kelimelerin bittiği an hiç bir umudum yok artık

selam kızlar nasılsınız? yazgülüm canım çok üzüldüm ümidini kaybetme nolur, allahım inşallah yardımcı olucaktır.
ben de ölüyorum baş ağrsından bugün hiç geçmedi neler yaptım ama faydası olmadı. yarın dr a gidicem bende. bakalım cinsiyetimizi öğrenebilecekmiyiz?

yazgülüm canım herzaman yanındayız.inşallah doktorlar yanılmıştır ve bebeğin iyidir.Allahın ne olur sen arkadaşımızın bebeğine sağlık ver,doktorları yanılmış olsun Allahım.canım sana ne diyeceğimi bilemiyorum.rabbim yardımcın olsun tatlım......

canım okadar üzüldümki ama herşey bitmiş değil bizlerin yani burdaki herkesin dualarıyla herşey düzelicek inşallah
dualarımız seninle canım

canım benimya rabbim yardımcın olsun
öyle şaşırdım ve üzüldümki ne diyeceğimi şaşırdım
inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin rabbim büyük canımya neler okuyoruz ne hastalıklar var deniyor sonrada sapasağlam doğuyor bebekler.

yazgülüm canım hiçbizaman ümidini kaybetme herseyde bı hayır vardır...doktorlar belkı yanılıyor pazartesı gıttıgın hastanede bence hersey yoluna gırecek tekrar..dualarım senınle allahım yardımcın olsun..kendını asla bırakma dua et allaha sıgın..hersey ondan bunu hıc unutmaa...allahım hıcbırımıze bebeklerımızın acısını evlat acısını göstermesın rabbım.. aminnnnn

kızlar ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için ama dediğim gibi işte kelimelerin bittiği an hiç bir umudum yok artık

ümidimiz olmasa yasayamayiz canim
sende pazartesiye kadar ne olur güclü ol ve ümidini kaybetme
ben halen ümitliyim cuma günü hürmetine allahimdan tek dilegim pazartesi güzel haberler almandir biliyorum söylemesi cok kolay
ama olduktan sonra aglayalim olmusa ve ölmüse malesef ama malesef care yok
dualarim seninle canim benim
metanetli ol ve pazartesi güclü git o kontrole

yazgülüm canım benim rabbim yardımcımız olsun inşallah bebişin sağlıklı haberini alıcaksın rabbim hiç bir annenin gözünde yaş nasip eğlemesin inşallah doktorların yanılma payı olabiliyo bazen canım benim arkadaşımın annesinede çok şeyler söylemişler ama şuanda maşallah nurtopu gibi bebişleri var canım bol bol dua edelim canım benim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…