2010 Nisan Anneleri

attaque cim sitede sorun olması en büyük sorun bence
bende kaç gündür bir iki msj anca yazıyorum
ama sayıca az olduğumuzda bir gerçek listeye bakıyorum 65 kişiyiz ama burda olanları sayarsak en fazla 10-15 diyebiliriz
unutmadan maşallah bebişinee

Teşekkür ederim jnazcım , aramızda en kıdemli (hafta olarak) sensin sanırım maşşallah hepimizin bebişlerine , Allah onları korusun :Saruboceq:
Sorunlar yaşayan aramızdan ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımızı da en yakın zamanda tekrar buralarda görmeyi nasip etsin inşallah.

AttaQue, ayse_denizy, gelincik53, yazgülüm günaydın kızlar.

yazgülü cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
inan çok üzüldüm.

evet tatlım aslında bi arkadaş daha var aramızda bir gün var ama girmiyo pek sanırım
bebişim sata göre bir haftada önde görünüyor ama yinede değiştirmedim ben tickerımı . belli mi olur
rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
inşallah canımyaa inşallah onlardan da güzel haberler alacağız
AttaQue, ayse_denizy, gelincik53, yazgülüm günaydın kızlar.

yazgülü cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
inan çok üzüldüm.

günaydın canım hoşgeldin

Hoşgeldin sütlü gayfecim , günaydın.
Bugün ıstanbulda kış havası var , karanlık yağmurlu ve soğuk

kızlar ben çıkayım boğazım yanıyo felaket sıcak bişeyler yapayım
bide esnemeye başladım çok şükür belki uyurum biraz
hoşçakalın şimdilik

ewt kızlar bende farkettim gercekrten sohbet belli kişiler arasında dönüyo...
az kişiyiz ve topiğimiz çok sessiz...2010 nisan anneleri olarak azcık canlanalım kızlar....
isatnbul da bugün yağışlı ve kapalı ...bende bu havaları hiç sevmiyorum ruhum daralıyor....

AttaQue iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın*biraz geç oldu kusura bakma eşimin işi vardı bilgisayarda

gerçektan çok azız arkadaşlar.biraz canlanalım lütfen.gerçi bu sitedeki sorundan dolayı da böyle oldu.
yakında bende ders çalışmaya başlayacağım her zaman burada olamayacağım ama ben yinede buradan uzak kalamam.o kadar çok alıştımki buraya.....sitede sorun olunca hiç vakit geçiremiyorum burayı özlüyorum.her ne kadar yüz yüze görüşemesekte burada insanlar birbirlerinin sevinçleriyle sevinip,üzüntüleriylede üzülüyorlar............

slm kızlar bende yoktum bir süredir,demek benden sonra da pek değişen birşey olmamış
Adana da parçalı bulutlu,hafif sağnak. içim bunaldı. artık bebişimin cinsiyetini öğrenmek istiyorumm.
2010 ocak annelerinin bebişlerine aldıkları kıyafet ve eşyaları inceledm biraz, alış veriş iştahım kabardı.Henüz bebişime hiçbirşey almadım,erken diyorlar
Hadi kızlar canlanınn, öpüyorum hepinizi

mrb.kızlar evet ben sıteye yenı gırdığımde daha cok kısı vardı sımdı azaldık.olsun herkesın bebısı ıyı olsunda yeter.dun aksam cok uzuldum yazgulum cnm ama bugun yazılarını okudum bıraz daha ıyısın.sevındım.bak herzaman yanındayız nutma.hepımzın dun aklında sen vardın.buarada hafta sonu maalesef daha az gırebılıyorum.arada uğrarım.hepınızı optum. ruzenıncım ben kakao kremını aldım yağını kullanıyodum bu daha ıyı bulasmıyor dedığın gıbı.dukkanda usutme kendını kar havası var eskışehırdede ..ben kactım gelırım yıne..

civciv ve ezgicim COLOR] hoşgeldiniz canlarım....
valla civcivcim çoğumuz öğrendik cinsiyetleri...ve hepimiz ufak tefekte olsa düzdük bişeyler bizimler ciciler topiğimiz var canım bir göz gezdir istersen bak bakalım bence görünce kesin almak istiyceksin sende.....

hoşgeldınnn cıvcıvv ezgıgorusuruz yıne..opuldunuz..

ŞenizŞenizopuyorumnanaktan:1hug:

hayatsın[/COLORcanım hoşgeldin....
valla dediğin gibi kar havası var canım çok soğuk hava...bende dükkanda soba yaktım valla yoksa oturulcak gibi değil,birde nasıl yağmur yağıyor anlatamam....
bu arada canım ben kremi hamiş olduğumu öğrendiğim günden beri kullanıyorum bide yağ karışımını,bir tanecik çatlağım yok kaşıntımda yok.....sadece önceden var olan çatlaklarım genişledi onlarda bacak aramda kalıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…