zeyracım renkli ultrasonlamı baktı doktorun?
Maşallah Rabbim esirgesin oğluşunu ve seni.opuyorumnanaktanbi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...
prenses güzel gelişmiş zeyracığım.Güzel kızımıza iyi bakmışşın.Mart annelerine kayma sakın:)meraba kızlar biz geldik doktordan evet artık kesin olarak diyebilirim benim prensesim olacak rabbim izin verirse maşallah kuzucuğuma çok büyümüştü ve 2 hafta önde gidiyoruz sattan yani tahmini doğumu marta geliyo sezeryanda olursa büyük ihtimal bakalım şu an 18hafta 6 günlük gözüküyo 224 grmmış kuzucuğum maşallah boyuda 13.32 cm miş doktorumuz bazı ölçümler yaptı yine anlamadım iyi gayet sağlıklı dedi yarın üçlü test için kan vereceğim bakalım sonucu ya yarın yada çarşamba alıcakmışım teyzoşları şükürler olsun kuzumu gördümya
diş eti problemimede yumuşak diş fırçasıyla fırçalamamı söyledi 20 gün sonra bi daha gideceğiz kontollerimize rabbim izin verirse inşallah ayın 25 26 gibi gel dedi
saolasın canım,çok teşekkürler.opuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlarr
ne güzel şeyler okuyorum ben böyle inşallah yazgülümde güzel habelerle gelir
zeyracım maşallah kızımıza tatlım bakalım hangimiz önce doğuracağız:)
yosun seninde oğlum hayırlı olsun canım
buketçim o rüyalara doyamıyorum bende o her gece yatmadan önce dua ediyorum yine yavrumu göreyim diye
bu arada benim bebişimde iyice hareketlendi teyzesi o kadar zevkliki onu hissetmek hatta bugün öğleden sonraydı bebeğimin hareketlerini hiç hissetmemiştim . konuşmaya başladım yavrumla aradan bi beş dk geçmedi hemen hareketlendi kuzum:)
İnşallah canım sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.canlarım gözünüz aydın sağlıklı mutlu olsun bebişleriniz inşallah
çok saol canım inş
Hoşbuldum canım.Arayı erkekler olarak açtık gerçekten:)yosuncum ve zeyracım hoşgeldiniz kızlar.... bugun doktor günüymüş demekki,yosuncum oğluşun hayırlı olsun inşlh erkeklerimiz çoğaldı baya bir fark açtık valla,zeyracım kızımız baya büyümüş tatlım yerim ben onu yaaaa........
Teşekkürler gülüm ama bak oğluşuna rakip çıktı:)zeyranın prensesine bende talibim.kaydirigubbakcemile3yosuncum maşallah erkeğine bi oğlumuz daha geliyor ne güzel
Erken gelmesinler canım ya.Benim kızım prematüre ya.Şimdide korkuyorum yineanaaa bizim nisan bebişlerimiz süprüz yapıp martdamı gelcek şimdi.....
zeyra ve jnazcım valla az bekleyinde valla nisanda gelsinler hehe:))))
bunuda diyen benim heee;benim bebişte mart sonu olabilirmiş halen yukarı çıkmadı kasıkta duruyor buda erken doğum habercisi olabülümüş....
canlarım gözünüz aydın sağlıklı mutlu olsun bebişleriniz inşallah
çok saol canım inş
merhaba canımhoşgeldinarkadaşlar merhaba
saolasın canım,çok teşekkürler.opuyorumnanaktan
İnşallah canım sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.
QUOTE]
rica ederim canımm
canımcım bende yaptırmadımben 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim üçlü test yapamadı gerekli deilmiş siz yaptırdınız mı
yosuncum ben gelinimin sözünü o oooooooo çok oldu.başka kız mı yok topikte.oğlumun helaline bakmayın : )
budebecim sırf senin yüzünden sesimi çıkarmıyorum bende opuyorumnanaktan
ınşallah güzel haberlerle gelir.Kötü birşey yoktur.kızlar yazgülüm hala gelmedi ya çok merak ediyorum umarım bi sorun yoktur
hoşgeldin tuna.Ben yaptırdım sonuç almadım daha.Yarın yada çarşamba gidip alacağım.ben 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim üçlü test yapamadı gerekli deilmiş siz yaptırdınız mı
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi tatlım:)yok yosuncuğum opuyorumnanaktankayamıyım hiç canım nisan anneleri benim ikinci evim sizlerle gözümüzü açtık burada dertleştik hiç gidermiyiz başka bir topiğe ne olursa olsun budebeciğim ben anlalmam kızıma bir aday daha çıktı bak ne olacak şimdikaydirigubbakcemile3
sen erken öğrendin canımcığım ne yapalım.Bir kızı 1000 kişi ister biri alır:)))))))))))yosuncum ben gelinimin sözünü o oooooooo çok oldu.başka kız mı yok topikte.oğlumun helaline bakmayın : )
merhaba canımhoşgeldin
Yok ben çıkarıyorum sesimi:))nede olsa oğluşumu yeni öğrendimmkaydirigubbakcemile3saolasın canım,çok teşekkürler.opuyorumnanaktan
İnşallah canım sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.
QUOTE]
budebecim sırf senin yüzünden sesimi çıkarmıyorum bende opuyorumnanaktan
siz gelip kızı alana kadar ben alırım kızlar.zeyra ile aramızda 15 dakika var.zeyracım sen de ortalığı kızıştıracağına benim kızın başı bağlanalı çok oldu desene dünürcüğüm : )
eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi tatlım:)
bende isterdim gelinim olsun ama farklı şehirlerdeyiz güzelim ayıramam annesinden:)
ben çektim o çekmesin dimiikaydirigubbakcemile5
kızlarrr size birşey danışayım
hani ben oğlumun ismini yusuf istiyorum diyordumya
kayınpederimde ahmet koyacakmış eşim kıramamış . acaba ahmet yusuf olsa nasıl olur yoksa yusuftan vaz mı geçeyim ?
ya bir yandan da vazgeçmekte istemiyorum
sizce ikisi yan yana nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?