2010 Nisan Anneleri

zeyracım renkli ultrasonlamı baktı doktorun?

yok bitanem normallle baktı ama 2 adet verdi ultrasyon kağıdı bitanesi kafa bitanesi vücuttan sanırım 20 gün sonra renkli bakıcak çünkü o zamn 5 ayını geçiyo olacakmış canım 2 hafta önde gidiyoz bakalım canım:hulya:

kızlar yazgülüm hala gelmedi ya çok merak ediyorum umarım bi sorun yoktur

Maşallah Rabbim esirgesin oğluşunu ve seni.opuyorumnanaktan

prenses güzel gelişmiş zeyracığım.Güzel kızımıza iyi bakmışşın.Mart annelerine kayma sakın:)

saolasın canım,çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

canlarım gözünüz aydın sağlıklı mutlu olsun bebişleriniz inşallah

çok saol canım inş
İnşallah canım sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.

Hoşbuldum canım.Arayı erkekler olarak açtık gerçekten:)

yosuncum maşallah erkeğine bi oğlumuz daha geliyor ne güzel
Teşekkürler gülüm ama bak oğluşuna rakip çıktı:)zeyranın prensesine bende talibim.kaydirigubbakcemile3

Erken gelmesinler canım ya.Benim kızım prematüre ya.Şimdide korkuyorum yine

yosuncum ben gelinimin sözünü o oooooooo çok oldu.başka kız mı yok topikte.oğlumun helaline bakmayın : )

buket asude canım yazgülüm kızını annesine bırakacaktı belki ordadır daha.birde ondan güzel haber alsak böyle güzel bir günün sonucunda.gece uyuyup uyanıyorum hep aklımda.inşallah herşey iyidir

yok yosuncuğum opuyorumnanaktankayamıyım hiç canım nisan anneleri benim ikinci evim sizlerle gözümüzü açtık burada dertleştik hiç gidermiyiz başka bir topiğe ne olursa olsun budebeciğim ben anlalmam kızıma bir aday daha çıktı bak ne olacak şimdikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba
merhaba canımhoşgeldin

kızlar yazgülüm hala gelmedi ya çok merak ediyorum umarım bi sorun yoktur
ınşallah güzel haberlerle gelir.Kötü birşey yoktur.

ben 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim üçlü test yapamadı gerekli deilmiş siz yaptırdınız mı
hoşgeldin tuna.Ben yaptırdım sonuç almadım daha.Yarın yada çarşamba gidip alacağım.

eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi tatlım:)
bende isterdim gelinim olsun ama farklı şehirlerdeyiz güzelim ayıramam annesinden:)
ben çektim o çekmesin dimiikaydirigubbakcemile5

siz gelip kızı alana kadar ben alırım kızlar.zeyra ile aramızda 15 dakika var.zeyracım sen de ortalığı kızıştıracağına benim kızın başı bağlanalı çok oldu desene dünürcüğüm : )

kızlarrr size birşey danışayım
hani ben oğlumun ismini yusuf istiyorum diyordumya
kayınpederimde ahmet koyacakmış eşim kıramamış . acaba ahmet yusuf olsa nasıl olur yoksa yusuftan vaz mı geçeyim ?
ya bir yandan da vazgeçmekte istemiyorum
sizce ikisi yan yana nasıl olur?

yosuncum ben gelinimin sözünü o oooooooo çok oldu.başka kız mı yok topikte.oğlumun helaline bakmayın : )
sen erken öğrendin canımcığım ne yapalım.Bir kızı 1000 kişi ister biri alır:)))))))))))

hiç belli olmaz şekerimm :)
kız evi naz evi derleryerimseniben

oyy oyy sevgili dünürler aranızda 15 dk varmış valla nasıl görüşmeden duruyorsunuz,valla ben olsam şimdi orda kesin görüşmüştük....
budabecim ben geliyom kızı almaya sen hala bekle,bi yüzük takıp işi ciddiyemi bağlasak....

eee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi tatlım:)
bende isterdim gelinim olsun ama farklı şehirlerdeyiz güzelim ayıramam annesinden:)
ben çektim o çekmesin dimiikaydirigubbakcemile5

canımsın yaa kıyamam ben sana canım benim anne özlemi çok farklı bilmezmiyim okurken bende çok özlerdim annişimi canım o örgü sitesindeki bebk gerçekmi yaa bayıldım o takıma ama ben örgüde bilmiyomki yaa çok güzeldi bayıldım onun pembeside çok güzel olur:hulya:

bence uyumlu canım. ikiside olsun ~~*Ahmet Yusuf*~~

kızlarrrr hepinizi öpüyorum ii akşamlar kendinize iyi bakın olurmu bebişlerede iyi bakın.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…