- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
meraba kızlar biz geldik doktordan evet artık kesin olarak diyebilirim benim prensesim olacak rabbim izin verirse maşallah kuzucuğuma çok büyümüştü ve 2 hafta önde gidiyoruz sattan yani tahmini doğumu marta geliyo sezeryanda olursa büyük ihtimal bakalım şu an 18hafta 6 günlük gözüküyo 224 grmmış kuzucuğum maşallah boyuda 13.32 cm miş doktorumuz bazı ölçümler yaptı yine anlamadım iyi gayet sağlıklı dedi yarın üçlü test için kan vereceğim bakalım sonucu ya yarın yada çarşamba alıcakmışım teyzoşları şükürler olsun kuzumu gördümya
diş eti problemimede yumuşak diş fırçasıyla fırçalamamı söyledi 20 gün sonra bi daha gideceğiz kontollerimize rabbim izin verirse inşallah ayın 25 26 gibi gel dedi
canlarım gözünüz aydın sağlıklı mutlu olsun bebişleriniz inşallahİyi akşamlar kızlar.Perşembeden beri giremedim dün akşam eve döndüm bende.Sizleri özledim.Dün akşam siteye girdim ama mesaj yazılmadısite sorunluydu.opuyorumnanaktanCuma günü doktora gittik bizde veeeeee bizimde inşallah bir oğluşumuz oluyormuş. .Doktorumuz şu an herşey yolunda dedi.190 gram olmuş bebişimiz..Birde dün hareketini hissettim babamızda hissetti:)sattan 3 gün öndeymişiz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin.
amin canım hayırlar olsun rüyan inşallah.. ben uzun zmandır hissediyorum bebişimi. çoookkk güzel bi mutluluk bu.. allahım olmayan herkese versin inşallah sağlıkla:))
slm arkadaslar midem cok kötü yaniyo eksiyo acayip napabilirimmafoldumben
canım benimde çok yanma oluyo soğuk süte bi kaşık bal kat iç geçer inşallah ben öle yapıyom
iyi akşamlar kızlarr
ne güzel şeyler okuyorum ben böyle inşallah yazgülümde güzel habelerle gelir
zeyracım maşallah kızımıza tatlım bakalım hangimiz önce doğuracağız:)
yosun seninde oğlum hayırlı olsun canım
buketçim o rüyalara doyamıyorum bende o her gece yatmadan önce dua ediyorum yine yavrumu göreyim diye
bu arada benim bebişimde iyice hareketlendi teyzesi o kadar zevkliki onu hissetmek hatta bugün öğleden sonraydı bebeğimin hareketlerini hiç hissetmemiştim . konuşmaya başladım yavrumla aradan bi beş dk geçmedi hemen hareketlendi kuzum:)
ayy canım benimyaa bilmemmi bende çok özledim bebeğimi ama 15 günümüz daha varsaolasın jnazcığım sorma bitanem o kadar duygulandımki anlatamam yaa sen kesin martta doğurursun canım benimde şu an 30 mart gözüküyo ultrasyona göre bakalım hayırlısı birde sezeryan olcakya bitanem kesin sanırım inşallah hayırlı zamnda olsunda bitanem
valla kızlar benim mide yanmama doktorun verdiği şurup çok iyi geldi renny; baska ne yaptıysam gecmedi....
saolasın canım benim inşallah bitanem evet leventte devam canım şu an bakalım bu saatten sonrada değişmez sanırım bitanem gözlerine kadar gösterdi doktorumuz bende bir an ayyy ceylan gözlü olacak sanırım dedim büyüktü baya doktorda güldü ben yakınlaştırdım dedi çok komiktik yaa levent bey gayet iyi dedi canım yarında kan vereceğim bu arada domuz gribi iğnesini sordum şu an zaten gelmedi dedi bende vurulmayacağım zaten dedim güldü sana bıraktım dedi ama kinayeli bir şekilde yani vurulma anlamındaydı ben kesinlikle düşünmüyorum bitanem 20 gün sonrda bilmiyorum canım renkli usg yapacak sanırım bakalım canım:uhm:zeyracım maşşalah gelinime.sattan baya ilerde gidiyor bebişin.sen erken doğum yapıcan bu gidişle....hadi bakalım inşallah üçlü testinizde iyi çıkar tabi hepimizinkide .......erken çağırmış doktorun bu sefer.ne yapcan devam etcekmisin levent beye
saol teyzoşu maşallah kzuzucuklarımıza canım seninde oğluşunu ben severim canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah amin:Saruboceq:yosuncum ve zeyracım hoşgeldiniz kızlar.... bugun doktor günüymüş demekki,yosuncum oğluşun hayırlı olsun inşlh erkeklerimiz çoğaldı baya bir fark açtık valla,zeyracım kızımız baya büyümüş tatlım yerim ben onu yaaaa........
evet jnazcım yaa bende hiç uyanmayım istedim valla bakalım inşallah bu gece yine görürüm hareketlerinide yeni yeni hissediyom harika bişey anne olduğuma inanıyorum o anlar
olur olur hayatımm hiç belli olmaz kuzularımızın ne yapacağı:)anaaa bizim nisan bebişlerimiz süprüz yapıp martdamı gelcek şimdi.....
zeyra ve jnazcım valla az bekleyinde valla nisanda gelsinler hehe:))))
bunuda diyen benim heee;benim bebişte mart sonu olabilirmiş halen yukarı çıkmadı kasıkta duruyor buda erken doğum habercisi olabülümüş....
hımm iyi fikir tatlım bende alayım hemenkızlar kansızlık için de doktorum saf üzüm suyu ve nar suyu önerdi dünde bir bardak içmeliymişiz özellikte ben süt içemiyorum en azından katkısız meyve suları tüketmeliymşiz kızlar...
bende hemen siyah üzüm suyu aldım tadı da harika yarasın bebişe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?