2010 Nisan Anneleri

canlarım gözünüz aydın sağlıklı mutlu olsun bebişleriniz inşallah
amin canım hayırlar olsun rüyan inşallah.. ben uzun zmandır hissediyorum bebişimi. çoookkk güzel bi mutluluk bu.. allahım olmayan herkese versin inşallah sağlıkla:))

çok saol canım inş

yosuncum ve zeyracım hoşgeldiniz kızlar.... bugun doktor günüymüş demekki,yosuncum oğluşun hayırlı olsun inşlh erkeklerimiz çoğaldı baya bir fark açtık valla,zeyracım kızımız baya büyümüş tatlım yerim ben onu yaaaa........

zeyracım maşşalah gelinime.sattan baya ilerde gidiyor bebişin.sen erken doğum yapıcan bu gidişle....hadi bakalım inşallah üçlü testinizde iyi çıkar tabi hepimizinkide .......erken çağırmış doktorun bu sefer.ne yapcan devam etcekmisin levent beye

saolasın jnazcığım sorma bitanem o kadar duygulandımki anlatamam yaa sen kesin martta doğurursun canım benimde şu an 30 mart gözüküyo ultrasyona göre bakalım hayırlısı birde sezeryan olcakya bitanem kesin sanırım inşallah hayırlı zamnda olsunda bitanem

valla kızlar benim mide yanmama doktorun verdiği şurup çok iyi geldi renny; baska ne yaptıysam gecmedi....

anaaa bizim nisan bebişlerimiz süprüz yapıp martdamı gelcek şimdi.....
zeyra ve jnazcım valla az bekleyinde valla nisanda gelsinler hehe:))))
bunuda diyen benim heee;benim bebişte mart sonu olabilirmiş halen yukarı çıkmadı kasıkta duruyor buda erken doğum habercisi olabülümüş....

ayy canım benimyaa bilmemmi bende çok özledim bebeğimi ama 15 günümüz daha var
benimde ultrasona göre 26 mart sata görede 2 nisan hayatım bakalım ne zaman gelecek yavrum
daha sezeryanmı normalmi olacak benimki bilmiyorum canımcım doktor hiçbişey söylemedi bi dahaki gidişimde sorarım
dediğin gibi hayırlı zamanda gelsinlerde başka bişey istemem
valla kızlar benim mide yanmama doktorun verdiği şurup çok iyi geldi renny; baska ne yaptıysam gecmedi....

ruzenincim sende gitmişsin doktora tatlım maşallah oğlumuzaa

evet jnazcım yaa bende hiç uyanmayım istedim valla bakalım inşallah bu gece yine görürüm hareketlerinide yeni yeni hissediyom harika bişey anne olduğuma inanıyorum o anlar

kızlar kansızlık için de doktorum saf üzüm suyu ve nar suyu önerdi dünde bir bardak içmeliymişiz özellikte ben süt içemiyorum en azından katkısız meyve suları tüketmeliymşiz kızlar...
bende hemen siyah üzüm suyu aldım tadı da harika yarasın bebişe....

saolasın canım benim inşallah bitanem evet leventte devam canım şu an bakalım bu saatten sonrada değişmez sanırım bitanem gözlerine kadar gösterdi doktorumuz bende bir an ayyy ceylan gözlü olacak sanırım dedim büyüktü baya doktorda güldü ben yakınlaştırdım dedi çok komiktik yaa levent bey gayet iyi dedi canım yarında kan vereceğim bu arada domuz gribi iğnesini sordum şu an zaten gelmedi dedi bende vurulmayacağım zaten dedim güldü sana bıraktım dedi ama kinayeli bir şekilde yani vurulma anlamındaydı ben kesinlikle düşünmüyorum bitanem 20 gün sonrda bilmiyorum canım renkli usg yapacak sanırım bakalım canım:uhm:
saol teyzoşu maşallah kzuzucuklarımıza canım seninde oğluşunu ben severim canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah amin:Saruboceq:

evet jnazcım yaa bende hiç uyanmayım istedim valla bakalım inşallah bu gece yine görürüm hareketlerinide yeni yeni hissediyom harika bişey anne olduğuma inanıyorum o anlar

aynen öyle buketçim ne zaman bebeğim hareketlendi o zaman tam olarak anladım diyebilirim

ruzenciğim ben hergün pekmez yiyorum kahvaltıda üzüm pekmezi canım o kan yapımı içi bire bir birde bebişe yarıyomuş kilosu pekmezin canım balda yiyorum sen bilirsin bektaşdan yayladan getirtti kocişim kahvaltıda bende süt içemiyorum ama ayran içiyorum bol bol

olur olur hayatımm hiç belli olmaz kuzularımızın ne yapacağı:)
ama bende nisanda doğurmak istiyorum:)
hem bak belkide aynı gün doğururmuşuzkaydirigubbakcemile3
ya bide benim doktorlarım hiçbiri bişey söylemedi bana bebek yukardamı aşağıdamı vs neden acabaCADIARZU
hımm iyi fikir tatlım bende alayım hemen
ama dün kendim sıkayım dedim nar suyumu ama pişman oldum . katı meyve sıkacağında denedim ama battı resmen ortalık

ya bende görmek istiyorum bebeğimi yaaaaaaaaaaa.
hepiniz görmüşsünüz renkli ultrasonla bizim doktorumuzda baksın yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…