evet canımm 2003 lü bi kızım var.. bu da 2010 lu olucak ama bakalım nasip :))) bende kimseye söylemedim.. sadece eşime,kızıma,anneme,kardeşime,babama bi de eltime söyledim :roflol: kimseye söylemedim yanii.. :roflol: ama erkeğe benziyo dedi dedim tabiki :))) inş. çarş. benim kesinleşir. :Saruboceq:seninde kızın vardı demi benimde bi kızım var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden kimseye söylemedim daha kesinleşmeden bende pzt 16+1 oluyorum o gün inşallah kesinleşir
canım ben yaklaşık 1 haftadır fln hissediyorum ama 16. haftadan sonra hissedilir derler ya(2. bebeği olanlar) ondan kimseye söylemedim.. ama akşamları yattığımda yada çok yorulup dinlenmek için uzandığımda hissediyorum pıtırtılarını zemuszemus çok keyifli ve eminim bu hareketler ne gaz ne bağırsak hareketi. zemuszemus kuzuum benim ooo... yavruumm... opuyorumnanaktanbebegcim bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınmı
bi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...
ERKFLZ ben başka doktorda hiç ultrasona girmedim ama bu hafta kendi doktorumla randevum var çok ta merak ediyorum renkli ultrasonu.bi kaçamak yapıp başka bi doktora gitmek istiyorum.sık ultrasona girmeninde bebeğe zararı var napcam bilmiyorum
ohh ohh maşallah paşana.. keyfiniz de tam yani :))) çok sevindim cnım herşeyin iyi olmasına... gözün aydın..
Valla ya paşa tam .Sen nasılsın canım?
bu arada yapı kredi sigorta ile doğum yapacak olan var mı?? benim yenileme tarihim geldi çok kafamı karıştırdılarda..[/QUOTE .!.:Nasıl yani bende sigortalıyım.Sigorta ile doğum yapcam.Yenileme tarihi nedir?
Nasıl yani bende sigortalıyım.Sigorta ile doğum yapcam.Yenileme tarihi nedir?
slm kızlar geçmiş daha yeni bitti yoruldum okurken bide yazgülüm gelmemiş hala onu çok merak ediyom hayırlı haberlerle gelsin inşallah gece uyandıkça dua ettim ona bugünde hep aklımdaydıı inşallah herşey yolundadır.... dün gece kızımı gördüm rüyamda nasıl güzeldi bembeyaz teni pespembe yanakları yumuşacık elleri... kucağıma alıyorum sarılıyo bana sımsıkı küçücük oysa, sırtını okşuyorum sımsıcak vücudu... ay nasıl güzeldi anlatamam ağlayarak uyandım saatlerce uğraştım yine göreyim diye göremedimmafoldumben bu arada dün ilk defa hissettim bebişimi tekme attı teyzeleri harikaydı varya allahım herrkese nasip etsin
canım benimde çok yanma oluyo soğuk süte bi kaşık bal kat iç geçer inşallah ben öle yapıyomslm arkadaslar midem cok kötü yaniyo eksiyo acayip napabilirimmafoldumben
saolasın canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimizden her zaman canım 15 gün çabuk geçer inşallah merak etme ben tam 1 aydır gitmemiştimselam kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir
tabiki bebislerinizde ´
zeyraciminsallah güzel haberlerle dönersin
ya bende bebisimi görmek istiyom ama daha 15 günümüz var
maşallah cnım oğluşuna bizim kızın kilosu 224 gr çıktı benden fazla besleniyo bizim kuzucuk sanırım maşallah canım benim kuzularımızabi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...
ohh ohh maşallah paşana.. keyfiniz de tam yani :))) çok sevindim cnım herşeyin iyi olmasına... gözün aydın..
iyi haberlerle dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum zeynocum... rabbim yardımcınız olsun... :Saruboceq:
özgecim maşallah kuzum oğluşuna.. büyütmüşsün maşallah... ayy çok heyecanlandım okuyunca yaa bakalım bizim çarşamba kontrolümüz de inş. böyle güzel geçer ve cinsiyette dahil herbişeyini ayrıntılı öğrenirim :Saruboceq: gözün aydın cnım...
ayy canım bi de ne dicemm.. canım ekşi bişiy istemiyo hep tatlı yiyorum diyodum yaa :))) tam tersine döndü 5-6 gündürr.. meyvaların en sertini seçiyorum yerken sırf daha ekşi olur diyee kaydirigubbakcemile3 tatlıyı da yiyorum ama eskisine oranla çook azaldı isteğim..
test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnımm.. gözün aydın..
ayy bende aynı durumdayım... bi de grip var dünden berii.. akannehir ıhlamur,ve c vitamini içeren meyveler başucumda :)))
İyi akşamlar kızlar.Perşembeden beri giremedim dün akşam eve döndüm bende.Sizleri özledim.Dün akşam siteye girdim ama mesaj yazılmadısite sorunluydu.opuyorumnanaktanCuma günü doktora gittik bizde veeeeee bizimde inşallah bir oğluşumuz oluyormuş. .Doktorumuz şu an herşey yolunda dedi.190 gram olmuş bebişimiz..Birde dün hareketini hissettim babamızda hissetti:)sattan 3 gün öndeymişiz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?