2010 Nisan Anneleri

seninde kızın vardı demi benimde bi kızım var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden kimseye söylemedim daha kesinleşmeden bende pzt 16+1 oluyorum o gün inşallah kesinleşir
evet canımm 2003 lü bi kızım var.. bu da 2010 lu olucak ama bakalım nasip :))) bende kimseye söylemedim.. sadece eşime,kızıma,anneme,kardeşime,babama bi de eltime söyledim :roflol: kimseye söylemedim yanii.. :roflol: ama erkeğe benziyo dedi dedim tabiki :))) inş. çarş. benim kesinleşir. :Saruboceq:
bebegcim bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınmı
canım ben yaklaşık 1 haftadır fln hissediyorum ama 16. haftadan sonra hissedilir derler ya(2. bebeği olanlar) ondan kimseye söylemedim.. ama akşamları yattığımda yada çok yorulup dinlenmek için uzandığımda hissediyorum pıtırtılarını zemuszemus çok keyifli ve eminim bu hareketler ne gaz ne bağırsak hareketi. zemuszemus kuzuum benim ooo... yavruumm... opuyorumnanaktan

ben daha hissetmedim kızımıda 5inci ayda hissetmiştim neyse hayırlısı sağlıklı olsun yeterki evlatlarımız allah herkesin gönlüne göre versin

canım çok sevindim maşallah KUZEY'e. yazgülümde ii haberlerle gelsin inşallah.

ultrasonun zararı yok arkadaşlar heryerde yazıyor. O sadece ses dalgalarını göründü olarak yansıtıyor ekrana. Ama başka başka dr'a gidip kafa karıştırmaktansa tek doktor derim ben. Sabırla beklemeliyiz randevularımızı:)) çok zor olsa da. kaydirigubbakcemile3

bu arada yapı kredi sigorta ile doğum yapacak olan var mı?? benim yenileme tarihim geldi çok kafamı karıştırdılarda..

kızlar ben çıkıyorum.. okul saatimiz geldi.. gidip alıyım kuzumu... yağmur da yağıyoo... ah benim bu kafamıı zamannda almazsan ehliyet. araba yatar kapının önünde sen gidersin yağmurda yaya.. :))))

neyse ben kaçtım.. görüşürüz.. öptüm hepinizii..

yazgülüm gelmedi halen çok merak ediyorum bian önce gelse iyi haberlerle inşlh dualarımız onunla ve bebişi ile rabbim esirgesin hertürlü sıkıntı verecek durumlardan.....

yazgülüm gelmedi halen çok merak ediyorum bian önce gelse iyi haberlerle inşlh dualarımız onunla ve bebişi ile rabbim esirgesin hertürlü sıkıntı verecek durumlardan.....

evet canım ınsallah guzel haberlerle dönsün yazgülüm..benımde aklım onda...bakıp duruyorum geldımı dıye..dua edıyorum rabbım bebegını bagıslasın ona..

Nasıl yani bende sigortalıyım.Sigorta ile doğum yapcam.Yenileme tarihi nedir?

yılım bitmiş canım. yıllık yenileme zamanı. Varya bebişim doğsun seneye yaptırmayacağım artık. çok kandırıkçı bunlar yaaa... Bebek yapı kredi bebeğiolarak doğacak dediler şimdide bebek doğduktan sonra yatacak primlerden bahsettiler. Aile planlaması olarak 1500TL lik teminat yaptırmıştım. onu 3000 e çıkarmaya çalışıyorlar. istemedim. Dr'um sezeryanla bile 1200 tl tutacak dedi ki ben normal düşünüyorum allah izin verirse. Birde bebiş için ilaç ekliyorlar teminatlara çünkü bebişlerimiz doğduktan sonraki aşılarını sgk karşılamıyormuş 1.5 yaşına kadar aşağı yukarı 280 TL lik aşımız varmış. Bu teminatı alırsam 210 tl fark edicek poliçem. Almayı düşünüyorum. Amnnn çok karışık işler bunlar yaaa... delikafadulden

slm kızlar geçmiş daha yeni bitti yoruldum okurken bide yazgülüm gelmemiş hala onu çok merak ediyom hayırlı haberlerle gelsin inşallah gece uyandıkça dua ettim ona bugünde hep aklımdaydıı inşallah herşey yolundadır.... dün gece kızımı gördüm rüyamda nasıl güzeldi bembeyaz teni pespembe yanakları yumuşacık elleri... kucağıma alıyorum sarılıyo bana sımsıkı küçücük oysa, sırtını okşuyorum sımsıcak vücudu... ay nasıl güzeldi anlatamam ağlayarak uyandım saatlerce uğraştım yine göreyim diye göremedimmafoldumben bu arada dün ilk defa hissettim bebişimi tekme attı teyzeleri harikaydı varya allahım herrkese nasip etsin

amin canım hayırlar olsun rüyan inşallah.. ben uzun zmandır hissediyorum bebişimi. çoookkk güzel bi mutluluk bu.. allahım olmayan herkese versin inşallah sağlıkla:))

meraba kızlar biz geldik doktordan evet artık kesin olarak diyebilirim benim prensesim olacak rabbim izin verirse maşallah kuzucuğuma çok büyümüştü ve 2 hafta önde gidiyoruz sattan yani tahmini doğumu marta geliyo sezeryanda olursa büyük ihtimal bakalım şu an 18hafta 6 günlük gözüküyo 224 grmmış kuzucuğum maşallah boyuda 13.32 cm miş doktorumuz bazı ölçümler yaptı yine anlamadım iyi gayet sağlıklı dedi yarın üçlü test için kan vereceğim bakalım sonucu ya yarın yada çarşamba alıcakmışım teyzoşları şükürler olsun kuzumu gördümya

diş eti problemimede yumuşak diş fırçasıyla fırçalamamı söyledi 20 gün sonra bi daha gideceğiz kontollerimize rabbim izin verirse inşallah ayın 25 26 gibi gel dedi

İyi akşamlar kızlar.Perşembeden beri giremedim dün akşam eve döndüm bende.Sizleri özledim.Dün akşam siteye girdim ama mesaj yazılmadısite sorunluydu.opuyorumnanaktanCuma günü doktora gittik bizde veeeeee bizimde inşallah bir oğluşumuz oluyormuş..Doktorumuz şu an herşey yolunda dedi.190 gram olmuş bebişimiz..Birde dün hareketini hissettim babamızda hissetti:)sattan 3 gün öndeymişiz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin.

selam kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir
tabiki bebislerinizde ´
zeyraciminsallah güzel haberlerle dönersin
ya bende bebisimi görmek istiyom ama daha 15 günümüz var
saolasın canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimizden her zaman canım 15 gün çabuk geçer inşallah merak etme ben tam 1 aydır gitmemiştim
maşallah cnım oğluşuna bizim kızın kilosu 224 gr çıktı benden fazla besleniyo bizim kuzucuk sanırım maşallah canım benim kuzularımıza

saolasın bebegciğim benim görüşemiyoruz yaaa netin çalışsın problemini en yakın zamnda çözersiniz inşallah aranıyosun buralarda haa fazla özletme bitanem benim

iyi akşamlar kızlarr
ne güzel şeyler okuyorum ben böyle inşallah yazgülümde güzel habelerle gelir
zeyracım maşallah kızımıza tatlım bakalım hangimiz önce doğuracağız:)
yosun seninde oğlum hayırlı olsun canım
buketçim o rüyalara doyamıyorum bende o her gece yatmadan önce dua ediyorum yine yavrumu göreyim diye
bu arada benim bebişimde iyice hareketlendi teyzesi o kadar zevkliki onu hissetmek hatta bugün öğleden sonraydı bebeğimin hareketlerini hiç hissetmemiştim . konuşmaya başladım yavrumla aradan bi beş dk geçmedi hemen hareketlendi kuzum:)

meraba canım gözün aydın bitanem bende şimdi geldim benimkininde kız olduğu kesinleşti canım yaa gözlerini bile yakından gösterdi doktorumuz o kadar tatlıydıki bitanem benimki 224 grmmış canım 61.400 olmuşum bende iyi dedi kiloma doktorum benimkisi sattan 2 hafta önde gidiyo canım nedense :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…