2010 Nisan Anneleri

aboooo bizim kızın şimdiden talibi böyleyse maşallah valla babasınada şimdiden arkadaşları takılırmış gelinimize iyi bak derlermiş ruzenciğim valla sende haklısın budebeciğim 15 dakikalık mesafede gelmedi hala aynen canım sende haklısın

jnacım ahmet yusuf çok güzel isimler valla ikiside anlam olarak süpper,inşlh yusuf yuzlu bir oğlun olur.....

bencede canım AHMET YUSUF çok güzel uyumlu bir isim canım bencede koyabilirsin bitanem bizimkide ıREM olacak inşallah kızlare babişkosu öyle istiyo çok seviyo cennet bahçesi demekmiş

jnacım ahmet yusuf çok güzel isimler valla ikiside anlam olarak süpper,inşlh yusuf yuzlu bir oğlun olur.....
canım benimm inşallahhh
kızlarrrr hepinizi öpüyorum ii akşamlar kendinize iyi bakın olurmu bebişlerede iyi bakın.............
iyi akşamlar tatlım sende iyi bak yiğenimize
bence uyumlu canım. ikiside olsun ~~*Ahmet Yusuf*~~
içime su serptiniz yosuncum
bende ayrıydım okurken hayatım ama hiç böyle zorlamamıştı ne yapalım kısmetimiz böyleymiş
bende bayıldım o elbiseye hayatım hatta daha da güzelleri var bilen birine mi yaptırsan ne:)
Bebek Takımı Modelleri | Örgü, Dantel, Dikiş, Nakış
bunlarda çok güzell
[

görüşrüz ruzenciğim kendine iyi bak bitanem bebişede tabikide

saol canim ya cok kötü bugün ögleden beri böleyim bol su ictim balida deniyeyim faydasi olur insallah bebeem:ecrin_bebek: saclaniyomu ne öle derler ya eskiler....
evet canım olabilir bendede var aynı sıkıntı
harika olmuş canım benim bi öğrencim var ahmet yusuf adında bayılıyorum ona okadra yakışıklı okadar efendi okadar zekiki ona benzesin inşallah
bencede canım AHMET YUSUF çok güzel uyumlu bir isim canım bencede koyabilirsin bitanem bizimkide İREM olacak inşallah kızlare babişkosu öyle istiyo çok seviyo cennet bahçesi demekmiş
zeyracım çok güzel irem ismi bizde kızımıza zeynepnaz veya zeynep sena ismini düşünüyoruz bakalım hayırlısı

bencede canım AHMET YUSUF çok güzel uyumlu bir isim canım bencede koyabilirsin bitanem bizimkide İREM olacak inşallah kızlare babişkosu öyle istiyo çok seviyo cennet bahçesi demekmiş
ca

canımya çok sevindim hoşunuza gitmesine tamam artık ismide belli oldu yavrumun :)
irem ismide çok güzel hayatım ismiyle yaşasın bebeğimiz

jnaz cım evet ısım guzel.uyumlu yanı..zeyra benımde oğlusum oluyo...bu devırde kız bulmak zor

budebecım duymasın ama taliıplere bak.bak bısüru oğluş var.

yosuncum senınde oğluşun oluyomuş Allah bağışlasın.bayağı bı çoğaldık

[
yosuncum senınde oğluşun oluyomuş Allah bağışlasın.bayağı bı çoğaldık

saolasın canım.Teşekkürler.Aminn canımm.Bu bebişlere kız bulamıcağız :)))hep erkek.Eskiden kızlar evde kalırdı.Bizim oğluşlarmı evde kalacakkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar

Özledim hepinizi net im bozuldu giremedim epeydir şükür haloldu:) [

/COLOR]

jnaz cım evet ısım guzel.uyumlu yanı..zeyra benımde oğlusum oluyo...bu devırde kız bulmak zor

canım hayırlısıyla doğsunlarda kucağımıza alalımda farketmez erkek kız olması sağlıcakla doğsunlar canım:Saruboceq:

hayatsn,dün doğumu sormuşşun
ben eskileri okuyordum sonrada bağlantımdan dolayı yazamadım.Kusura bakma.Yiine olursa normal doğum isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…