sen erken öğrendin canımcığım ne yapalım.Bir kızı 1000 kişi ister biri alır:)))))))))))
merhaba canımhoşgeldin
Yok ben çıkarıyorum sesimi:))nede olsa oğluşumu yeni öğrendimmkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım şekerim kaydirigubbakcemile5
kızlarrrr hepinizi öpüyorum ii akşamlar kendinize iyi bakın olurmu bebişlerede iyi bakın.............
canım benimm inşallahhhjnacım ahmet yusuf çok güzel isimler valla ikiside anlam olarak süpper,inşlh yusuf yuzlu bir oğlun olur.....
iyi akşamlar tatlım sende iyi bak yiğenimizekızlarrrr hepinizi öpüyorum ii akşamlar kendinize iyi bakın olurmu bebişlerede iyi bakın.............
içime su serptiniz yosuncumbence uyumlu canım. ikiside olsun ~~*Ahmet Yusuf*~~
bende ayrıydım okurken hayatım ama hiç böyle zorlamamıştıcanımsın yaa kıyamam ben sana canım benim anne özlemi çok farklı bilmezmiyim okurken bende çok özlerdim annişimi canım o örgü sitesindeki bebk gerçekmi yaa bayıldım o takıma ama ben örgüde bilmiyomki yaa çok güzeldi bayıldım onun pembeside çok güzel olur:hulya:
evet canım olabilir bendede var aynı sıkıntısaol canim ya cok kötü bugün ögleden beri böleyim bol su ictim balida deniyeyim faydasi olur insallah bebeem:ecrin_bebek: saclaniyomu ne öle derler ya eskiler....
harika olmuş canım benim bi öğrencim var ahmet yusuf adında bayılıyorum ona okadra yakışıklı okadar efendi okadar zekiki ona benzesin inşallahkızlarrr size birşey danışayım
hani ben oğlumun ismini yusuf istiyorum diyordumya
kayınpederimde ahmet koyacakmış eşim kıramamış . acaba ahmet yusuf olsa nasıl olur yoksa yusuftan vaz mı geçeyim ?
ya bir yandan da vazgeçmekte istemiyorum
sizce ikisi yan yana nasıl olur?
zeyracım çok güzel irem ismi bizde kızımıza zeynepnaz veya zeynep sena ismini düşünüyoruz bakalım hayırlısıbencede canım AHMET YUSUF çok güzel uyumlu bir isim canım bencede koyabilirsin bitanem bizimkide İREM olacak inşallah kızlare babişkosu öyle istiyo çok seviyo cennet bahçesi demekmiş
cabencede canım AHMET YUSUF çok güzel uyumlu bir isim canım bencede koyabilirsin bitanem bizimkide İREM olacak inşallah kızlare babişkosu öyle istiyo çok seviyo cennet bahçesi demekmiş
yosuncum senınde oğluşun oluyomuş Allah bağışlasın.bayağı bı çoğaldık
hayatçım sağolasın tatlım yorumun içinjnaz cım evet ısım guzel.uyumlu yanı..zeyra benımde oğlusum oluyo...bu devırde kız bulmak zor
jnaz cım evet ısım guzel.uyumlu yanı..zeyra benımde oğlusum oluyo...bu devırde kız bulmak zor
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
Özledim hepinizi net im bozuldu giremedim epeydir şükür haloldu:) [
/COLOR]
kızlar ben geçmişe döneyimde güncellemeleri alayım liste için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?