2010 Nisan Anneleri

ya kızlar bende bu gece çok rüya gördüm bende bebişimi emziriyordum doğum yapmıştım hastahanede o kadar güzeldiki yavrucuğum o kadarda çok sütüm vardıki kırmızı gülde gördüm ayrıca

slm kızlar gelebildim sonunda.. iki gündür işte olmadığım için evraklarım birikmişti.. şimdi azaldı birazz..
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirropuyorumnanaktan

kızlar bana doktorun verdiği takviyeler çok iyi geldi öncelikle nazar değdirmeyeyim kendime de,maşallah diyim.....dün akşam baya bi temizlik yaptım gecede baya gec yattım bel ağrım oldu biraz yorgunluk falan çökmedi,işimi yapabildim.....
dükkandada daha enercik oldum ,uykulu dolanmıyorum artık....eklem ağrılarım ve kasılmalarımda iyi....yorgunluktan şikayetçi olanlar ve sürekli uyuyanlar bi doktorunzla görüşün derim ben...

slm kızlar şimdi kontrolden geldik çok şükür yolunda herşey bebişiimin keyfi yerinde parmağını emiyordu drum şurası burası derken işte pipisi dedioğlum olacak inşallah hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :CüvCüv:

canım bana doktorum vermedi ben sadece elevit içiyorum o kadar birde bol bol pekmez yiyorum özellikle kahvaltımda anneannemin yaptığı doğal pekmezcokacimcoook

gözün aydın canımcım oooo nisan ayı tam bir oğluş ayı olacak desenize kızlarara talip çoğaldıkaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı
canım çok sewindim hyırlı ve uğurlu olsun.........erkekler aldı basını gidiyo valla.....

canım bana doktorum vermedi ben sadece elevit içiyorum o kadar birde bol bol pekmez yiyorum özellikle kahvaltımda anneannemin yaptığı doğal pekmezcokacimcoook

banada vermemişti elevitde içiyorum ben...ama adamcağıza şikayetlerimi sayınca oda bıktı hehehehhe:))))))
şaka bir yana doğal ne varsa yiyiorum zaten takviye yapıyorum ama kan seviyem feci düşük hatda doğumda annem kan için hazır bekliycek ,bir tek onunlda uyuşuyo hücrelerimiz bende akdeniz anemisi var canım onun için,ne yesemde kan seviyem hep düşük....

gözün aydın canımcım oooo nisan ayı tam bir oğluş ayı olacak desenize kızlarara talip çoğaldıkaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı

canım çok sewindim hyırlı ve uğurlu olsun.........erkekler aldı basını gidiyo valla.....

çok saolun canlarım hepimizin gözü aydın opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım hoşgeldin
hoşbulduk tatlım..

Canım bende senın gıbıyım demır hapım ve çinkom çok ıyı gelıyor çinko hem saclarımda dökulmeyı azalttı hemde turnaklarım güçlendı ayrıca bende baya enerjiğimm .. çinko ayrıca bebiş içinde çok faydalıymış.

bir oğluş daha hayırlı olsun canım oğlunn.. nisan ayı oğlan ayı oldu ne güzel hihoyyyt

canım bana doktorum vermedi ben sadece elevit içiyorum o kadar birde bol bol pekmez yiyorum özellikle kahvaltımda anneannemin yaptığı doğal
pekmezcokacimcoook

canım doktorum bende elevıtı kestı doğuma kadar demir ve çinkomu içecekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…