slm kızlar
slm canım hoşgeldina.s.
canımcım gözün aydın bitanem dün benimkindede öyle yazıyodu 18 ve 21 risksiz bölgede yazıyodu sonuçta 1:6118mi neydi hatırlamıyorum ama gözümüz aydın canım:Saruboceq:
ya kızlar bende bu gece çok rüya gördüm bende bebişimi emziriyordum doğum yapmıştım hastahanede o kadar güzeldiki yavrucuğum o kadarda çok sütüm vardıki kırmızı gülde gördüm ayrıca
slm kızlar
ayşe_denizy sevindim testlerinde sorun çıkmadığına canım
slm kızlar gelebildim sonunda.. iki gündür işte olmadığım için evraklarım birikmişti.. şimdi azaldı birazz..
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidirropuyorumnanaktan
kızlar bana doktorun verdiği takviyeler çok iyi geldi öncelikle nazar değdirmeyeyim kendime de,maşallah diyim.....dün akşam baya bi temizlik yaptım gecede baya gec yattım bel ağrım oldu biraz yorgunluk falan çökmedi,işimi yapabildim.....
dükkandada daha enercik oldum ,uykulu dolanmıyorum artık....eklem ağrılarım ve kasılmalarımda iyi....yorgunluktan şikayetçi olanlar ve sürekli uyuyanlar bi doktorunzla görüşün derim ben...
slm kızlar şimdi kontrolden geldik çok şükür yolunda herşey bebişiimin keyfi yerinde parmağını emiyordu drum şurası burası derken işte pipisi dedioğlum olacak inşallah hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :CüvCüv:
slm kızlar şimdi kontrolden geldik çok şükür yolunda herşey bebişiimin keyfi yerinde parmağını emiyordu drum şurası burası derken işte pipisi dedioğlum olacak inşallah hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :CüvCüv:
canım bana doktorum vermedi ben sadece elevit içiyorum o kadar birde bol bol pekmez yiyorum özellikle kahvaltımda anneannemin yaptığı doğal pekmezcokacimcoook
gözün aydın canımcım oooo nisan ayı tam bir oğluş ayı olacak desenize kızlarara talip çoğaldıkaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı
canım çok sewindim hyırlı ve uğurlu olsun.........erkekler aldı basını gidiyo valla.....
hoşbulduk tatlım..geçmiş olsun canım hoşgeldin
kızlar bana doktorun verdiği takviyeler çok iyi geldi öncelikle nazar değdirmeyeyim kendime de,maşallah diyim.....dün akşam baya bi temizlik yaptım gecede baya gec yattım bel ağrım oldu biraz yorgunluk falan çökmedi,işimi yapabildim.....
dükkandada daha enercik oldum ,uykulu dolanmıyorum artık....eklem ağrılarım ve kasılmalarımda iyi....yorgunluktan şikayetçi olanlar ve sürekli uyuyanlar bi doktorunzla görüşün derim ben...
canım bana doktorum vermedi ben sadece elevit içiyorum o kadar birde bol bol pekmez yiyorum özellikle kahvaltımda anneannemin yaptığı doğal
pekmezcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?