a.s.hoşgeldin rabia fatma.
hosgeldin canım.Karnını doyur tabi kii.Afiyetler ola.kızlarr biz geldik.. ama acayip açım.. bişiyler yiyim hem geç mişi okuyıım bu arada.. yazamıcam onu diyim dediim..
hoşbuldum canım.yosuncum saol canım ....sende hoşgeldin.....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemusayyy canım yoktum sabahtan. Teşekkür ederiz valla süper.... çok sevdik süprizini ekmelerle cevap veriyor ada hanım.
bu arada akşam babasıyla konuştum aydınlı bir aileye söz vermiş. tarlalar evler fabrikalar karşılığında... Neyse konuşurum ben tekrar onu ikna ederim
canım ben anneme dedim geçen gün annemde okunman lazım dedi bir imama hafız bayana okunacağım benim yengem çok bilir bu tarz dualarıda en yakın zamnda okunacğım inşallah sende okun canım nazardanda olabiliyormuş bitanem:uhm:
slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum[/QUOTE
taktiri ilahi bitanem..
bende ilk bebeğimi kaybettım..
şimdi ne desek nasıl teselli etsekte yürek söz dinlemez
bunun en iyi ilacı ZAMAN.. yenıden anne olacaksın inş olmayacakmış
gibi gelıyor ınsana çok zaman varmış gıbı gelıyor ama mucize içine
tekrar düşünce herşeyi unutu veriyor insan..
rabbim yar ve yardımcın olsunn.. inşallah en yakın zamanda düzelirsin..
slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum
ayyy canım yoktum sabahtan. Teşekkür ederiz valla süper.... çok sevdik süprizini ekmelerle cevap veriyor ada hanım.
bu arada akşam babasıyla konuştum aydınlı bir aileye söz vermiş. tarlalar evler fabrikalar karşılığında... Neyse konuşurum ben tekrar onu ikna ederim
slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum
ruzenın cım hosgeldın canım bende tam yazacekken nerde bu hatun dıye yazdıgını gördum sabahtan berı görmeyınce merak ettım. bi geldın kacmıstın..neyse iyi olmana sevındım gülüm.
:)) yok güzelim.. bu bebeğimin hareketi değildi.. onları daha farklı hissediyorum...o bende ara ara oluyo bılıyomusun guzelım bende hareket ettı sanıyorum
:lepi: budur özgecim..slm kızlar ben sabah bi uğradım bi dahada uğrayamadım.....kk'dan misafirim vardı :enbuyukkk:
bu site sayesinde tanıştım onunlada,inşlh nisan annişleriylede tanışmak kısmet olur ,ben hepinizi çok merak ediyorum kızlar.....
bu arada sabah sevgili dünürcümü göremedim,oğluşum adaya süpriz yapcekti ama...nese şimdi yapalım öleyse...
canımm şu an sana nedesek faydasız biliyorum..ama rabbimin takdiri cnım.. önüne ne geçebilir ki.. belki de sizin için hayırlısı böyledir.. çok geçmiş olsun cnım.. dualarım seninlee... inşallah kısa sürede rabbim bu acını unutturucak bir mucize göndericektirr sana :Saruboceq:slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum
canım benim iyyim saolasın... burdaydım aslındada yazamadım misafirim vardı...
ya bizde görüşelim nisan annişleri olarak istanbulda olanalar enazından bak canım sende istanbuldaymışın....
mrb arkadaşlarr yazamıyorumm çok fazla işyerindenn
ama okumaya çalışıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşları
tebrik ediyorum a.s.(bebeg, ,biperi 2 kedili ve unuttuğum arkiler)
bizde önümüzdeki hafta başı ya da yarın gitcez dr bakalımm
neler görcezz karnımın alt tarafında ağrılarım var benim
bazen oluyor ama endişelermiyor da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?