2010 Nisan Anneleri

slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum

kızlarr biz geldik.. ama acayip açım.. bişiyler yiyim hem geç mişi okuyıım bu arada.. yazamıcam onu diyim dediim..
hosgeldin canım.Karnını doyur tabi kii.Afiyetler ola.

yosuncum saol canım ....sende hoşgeldin.....
hoşbuldum canım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemus

merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri:))
nasılsınız ben giremedim ne zamandır.bi de virüs kaptık pc ye format attım.ama buldum sizi sonunda :))
iyidir umarım herkes.şikayetler gitgide azalıyor sanırım.bu kasık ağrıları da olmasa güzel olacak.

aaa çok haklısın gülüm bak nazarı hiç düşünmemiştim ben annemleri arayayımda halledeleım en kısa zamanda

canım benim üzülmemek elde değil ama Rabbim böyle uygun görmüş.Çok zordur eminim.Rabbim sabrını versin en kısa zamanda bebiş nasip eylesin hayırlısıyla-sağlıklı olarak inşallah.opuyorumnanaktan

hehe:))) demek aydınlı bir aile hımm...kimlermiş bakalım.....valla en iyisi ada kızımız karar versin diyelim...vallla tarlamız falan yok canım:umursamaz:
nese sen konuş bakalım kk 'dan sözledim ben kızı de,sonra cadı oluyomuş kaynanası dersin .....

hoşgeldin yazgülüm çok çok geçmiş olsun canım ne denir bilemiyorum ama sen güçlü olmaya çalış Rabbim sabrını verecektir inş.:Saruboceq:

kızlar ben geldim bime şimdilik gitmedik akşama doğru gideceğiz sağlık ocağına gittik geldik zaten karşımızda

canım benım bitanem allah sana büyük sabırlar versın guzelım benım...dua et gülüm..yüreğine ferahlık versın allahım..aynısı olmasada bende yasadım bu acıyı...geçecek demek şuan sana zor gelebılır ama gecıcek tatlım...rabbim nelere kadir..sen yeterkı hernekadar zor olsada suküt edip dua et..

yazgülüm hoşgeldin bitanesi çok geçmiş olsun canımcım rabbim sabırlar versin canım benim

ruzenın cım hosgeldın canım bende tam yazacekken nerde bu hatun dıye yazdıgını gördum sabahtan berı görmeyınce merak ettım. bi geldın kacmıstın..neyse iyi olmana sevındım gülüm.

canım benim allah sabır versin üzme kendini hayırlısı böyleymiş
yine olucak merak etme en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşacaksın inş.
bol bol dua et bizde senin için dua ediyoruz

mrb arkadaşlarr yazamıyorumm çok fazla işyerindenn
ama okumaya çalışıyorum cinsiyetleri belli olan arkadaşları
tebrik ediyorum a.s.(bebeg, ,biperi 2 kedili ve unuttuğum arkiler)
bizde önümüzdeki hafta başı ya da yarın gitcez dr bakalımm
neler görcezz karnımın alt tarafında ağrılarım var benim
bazen oluyor ama endişelermiyor da değilim

yazgülüm inanki bizde çok üzüldük ama elden gelen bişi yok ne yazıkki. inşallah en yakın zamanda yeniden anne olucaksın. moralini yüksek tut canım:teselli: .

ruzenın cım hosgeldın canım bende tam yazacekken nerde bu hatun dıye yazdıgını gördum sabahtan berı görmeyınce merak ettım. bi geldın kacmıstın..neyse iyi olmana sevındım gülüm.

canım benim iyyim saolasın... burdaydım aslındada yazamadım misafirim vardı...
ya bizde görüşelim nisan annişleri olarak istanbulda olanalar enazından bak canım sende istanbuldaymışın....

o bende ara ara oluyo bılıyomusun guzelım bende hareket ettı sanıyorum
:)) yok güzelim.. bu bebeğimin hareketi değildi.. onları daha farklı hissediyorum...
:lepi: budur özgecim..
canımm şu an sana nedesek faydasız biliyorum..ama rabbimin takdiri cnım.. önüne ne geçebilir ki.. belki de sizin için hayırlısı böyledir.. çok geçmiş olsun cnım.. dualarım seninlee... inşallah kısa sürede rabbim bu acını unutturucak bir mucize göndericektirr sana :Saruboceq:

canım benim iyyim saolasın... burdaydım aslındada yazamadım misafirim vardı...
ya bizde görüşelim nisan annişleri olarak istanbulda olanalar enazından bak canım sende istanbuldaymışın....

evet canım görüşelim valla en kısa zamanda beylikdüzündeyım tatlım ben

mrba.s.

inşallah güzel haberlerle dönersin dr.dan
bu sabah benimde karnımın altında kramp şeklinde ağrı oldu 5.aydan sonra bu kramplar çok olurmuş normal ağrılar ama dediğin gibi endişeleniyoruz yinede ben her doktora gittiğimde bunu soruyorum adamda gülüp geçiyo artık:))
normal diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…