kızlar az önce eşim aradı bimde jhansoon baby nin 5 parça seti varmış 15 tl ye bana çok ucuz geldi al dedim.sizinde haberiniz olsun..
kızlar kasıklarımda ve karnımın alt tarafında sızlamalar oluyo bugün. vuruyo böyle ara ara. nedendir ki? miniğim üzüldüğümü mü hissetti yoksa? :gitme:
evet ben aldım 2 tane tavsiye ediyorum kızlar
nerden aldınız hangi marketden?
kızlar kasıklarımda ve karnımın alt tarafında sızlamalar oluyo bugün. vuruyo böyle ara ara. nedendir ki? miniğim üzüldüğümü mü hissetti yoksa? :gitme:
canım benim değerim senden daha yüksek .drum endişelenmememi söyledi.2li iyi çıkmış o daha güzel sonuç veriyor dedi.Ayrıntılı usg ye gireceğim ayın 10'da.kızlar kasıklarımda ve karnımın alt tarafında sızlamalar oluyo bugün. vuruyo böyle ara ara. nedendir ki? miniğim üzüldüğümü mü hissetti yoksa? :gitme:
kızlar neyse ben kaçıyorum görüşrüz sağlık ocağına bime falan uğrayayım bakalım birazda gezmiş oluruz hepinizi öpüyorum
a.s.hoşgeldin ezgicim.opuyorumnanaktanslm güzel anneler nasılsınız
a.s.hoşgeldin özgecimopuyorumnanaktanslm kızlar ben sabah bi uğradım bi dahada uğrayamadım.....kk'dan misafirim vardı :enbuyukkk:
bu site sayesinde tanıştım onunlada,inşlh nisan annişleriylede tanışmak kısmet olur ,ben hepinizi çok merak ediyorum kızlar.....
bu arada sabah sevgili dünürcümü göremedim,oğluşum adaya süpriz yapcekti ama...nese şimdi yapalım öleyse...
hiç duymadım ben sünyan nuskasını kime yaptırcağız:uhm:
canım bende var o ara ara oluyo sanki bıçak keser gibi oluyorum rahim büyüdükçe oluyo canım sanırım eee bebişlerimizde büyüyo bitanem canım üzme bebişini bitanem sana dünde dedim bu testler olasılık kesinlik göstermez canım yani risksiz çıkması bir sorun olmadığını göstermiyo bitanem bebişin inan o kadar sağlıklıki sen üzme onu canım senin doktorun biraz seni stres yapmış ben doktorumu o yüzden seviyorum adam öyle herşeye sters yaptırmıyo bana inşallah rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin canım
aynısı bende de oluyor ama sinirlendiğimde.bazen oğlum beni üzüyor bende ona söyleniyorum ozaman kasıklarımda batmalar kasılmalar oluyor.
slm kızlar ben sabah bi uğradım bi dahada uğrayamadım.....kk'dan misafirim vardı :enbuyukkk:
bu site sayesinde tanıştım onunlada,inşlh nisan annişleriylede tanışmak kısmet olur ,ben hepinizi çok merak ediyorum kızlar.....
bu arada sabah sevgili dünürcümü göremedim,oğluşum adaya süpriz yapcekti ama...nese şimdi yapalım öleyse...
a.s.hoşgeldin rabia fatma.slm kızlar hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?