2010 Nisan Anneleri

anladım gelinciğim bakalım bana ne diyecek hemşiremiz ama ben sata göre17+2yim ultrasyona göre şuan 19 haftalık gözüküyorum bakalım ne diyecekler

kızlar kasıklarımda ve karnımın alt tarafında sızlamalar oluyo bugün. vuruyo böyle ara ara. nedendir ki? miniğim üzüldüğümü mü hissetti yoksa? :gitme:

kızlar kasıklarımda ve karnımın alt tarafında sızlamalar oluyo bugün. vuruyo böyle ara ara. nedendir ki? miniğim üzüldüğümü mü hissetti yoksa? :gitme:

canım bende var o ara ara oluyo sanki bıçak keser gibi oluyorum rahim büyüdükçe oluyo canım sanırım eee bebişlerimizde büyüyo bitanem canım üzme bebişini bitanem sana dünde dedim bu testler olasılık kesinlik göstermez canım yani risksiz çıkması bir sorun olmadığını göstermiyo bitanem bebişin inan o kadar sağlıklıki sen üzme onu canım senin doktorun biraz seni stres yapmış ben doktorumu o yüzden seviyorum adam öyle herşeye sters yaptırmıyo bana inşallah rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin canım

kızlar neyse ben kaçıyorum görüşrüz sağlık ocağına bime falan uğrayayım bakalım birazda gezmiş oluruz hepinizi öpüyorum

aynısı bende de oluyor ama sinirlendiğimde.bazen oğlum beni üzüyor bende ona söyleniyorum ozaman kasıklarımda batmalar kasılmalar oluyor.

slm kızlar ben sabah bi uğradım bi dahada uğrayamadım.....kk'dan misafirim vardı :enbuyukkk:
bu site sayesinde tanıştım onunlada,inşlh nisan annişleriylede tanışmak kısmet olur ,ben hepinizi çok merak ediyorum kızlar.....
bu arada sabah sevgili dünürcümü göremedim,oğluşum adaya süpriz yapcekti ama...nese şimdi yapalım öleyse...

canım benim değerim senden daha yüksek .drum endişelenmememi söyledi.2li iyi çıkmış o daha güzel sonuç veriyor dedi.Ayrıntılı usg ye gireceğim ayın 10'da.

kızlar neyse ben kaçıyorum görüşrüz sağlık ocağına bime falan uğrayayım bakalım birazda gezmiş oluruz hepinizi öpüyorum

iyi gezmeler canım.a.s.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm güzel anneler nasılsınız
a.s.hoşgeldin ezgicim.opuyorumnanaktan
a.s.hoşgeldin özgecimopuyorumnanaktan

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar

hiç duymadım ben sünyan nuskasını kime yaptırcağız:uhm:

canım bana yaptırlımış bebekken ama ben ailemin 3. doğan cocuğuyum ama ilki ölü doğmuş ikincisi 3 aylıkken vefat etmiş o yüzden bana bişey olmasın diye yaptırmışlar annem hala saklar nuska gibi içinde ne var hiç açmadım çünki demir bi kabın içindeydi sanırım nazardan korunmak için yapılıyor annemler emi sübyan der ama kime yazdırılıyor bilmiyorum büyük ihtimal hocalar falan heralde ama onun yerine cevşen var şimdi ben bebeğime cevşen takarım heralde o da aynı görevi görür diye düşünüyorum...

saol canım benimmm opuyorumnanaktan

aynısı bende de oluyor ama sinirlendiğimde.bazen oğlum beni üzüyor bende ona söyleniyorum ozaman kasıklarımda batmalar kasılmalar oluyor.

ay korktumda birden canım

kızlarr biz geldik.. ama acayip açım.. bişiyler yiyim hem geç mişi okuyıım bu arada.. yazamıcam onu diyim dediim..

ayyy canım yoktum sabahtan. Teşekkür ederiz valla süper.... çok sevdik süprizini Tekmelerle cevap veriyor ada hanım.
bu arada akşam babasıyla konuştum aydınlı bir aileye söz vermiş. tarlalar evler fabrikalar karşılığında... Neyse konuşurum ben tekrar onu ikna ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…