2010 Nisan Anneleri

kızlar bana bişeyler oldu ben geceleri çok kabus görüyorum bir rüyadan bir rüyay atlıyorum sanki ayetel kürsiyide okuyorum ama sizdede oluytomu yaa dün gece uyandım kocişide uyandırdım korkudan yaa

kızlar bana bişeyler oldu ben geceleri çok kabus görüyorum bir rüyadan bir rüyay atlıyorum sanki ayetel kürsiyide okuyorum ama sizdede oluytomu yaa dün gece uyandım kocişide uyandırdım korkudan yaa

hayır olsun rüyaların zeyracım..herhalde bı evhamla falan yatıyoruz ya geceleri ondanolsa gerek..ben kendı adıma otarafıma yatsam bu tarafıma yatsam deyıp duruyoum zatı rahatda edemıyorum hıc bıturlu sanırım ondan.bide ben eger koçişin yanından kalkıpta baska yerde yatarsam oluyo o kabus gıbı seyler agırlık basıyo falan valla okuyarak kalkıyprum hep...allahım hayırlara cıkarsın ınsallah

canım ben anneme dedim geçen gün annemde okunman lazım dedi bir imama hafız bayana okunacağım benim yengem çok bilir bu tarz dualarıda en yakın zamnda okunacğım inşallah sende okun canım nazardanda olabiliyormuş bitanem:uhm:

merhaba herkese anca girebildim..

benim 2 düşüğüm olduğu için gebe kalmadan sübyan muskası yaptırmıştım. içinde korku ve nazar için dularda var. üzerimde taşıyorum ve rahatım. tavsiye ederim arkadaşlar.

hiç duymadım ben sünyan nuskasını kime yaptırcağız:uhm:

hayırlı cumalar güzel nisan annelerii ...dün doktorumuza gittik şükürler olsun rabbıme hersey yolunda ...oğlum gelıyor kıslar hayırlısıyla...
hayırlı cumalar yosun hayırlı cumalar zeyra.

hosgeldınız.

çok sevindim canım.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

canım o hamişlikten ileri geliyor.Hep endişeli yatıyoruz.İçini ferah tut.opuyorumnanaktan

HOŞGELDİNİZ, HOŞGELDİNİZ alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hoşbulduk canım seninde oğluşun hayırlı olsun.a.s.

kızlar az önce eşim aradı bimde jhansoon baby nin 5 parça seti varmış 15 tl ye bana çok ucuz geldi al dedim.sizinde haberiniz olsun..

selam kızlar nasılsınız??
hoşgeldin canımcım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın a.s.
kızlar az önce eşim aradı bimde jhansoon baby nin 5 parça seti varmış 15 tl ye bana çok ucuz geldi al dedim.sizinde haberiniz olsun..

canım ben zaten sağlık ocağına gideceğim öğleden sonra bir bakarım canım saolasın bende geçen gün hastahaneye gittiğimde lcwya uğradım çok güzel kız bebişleri için kabanlar vardı kadife beyaz pembe bayıldım eskiden kendim süslenmeyi çok severdim kokoş kokoş gezerdim şimdide kzızmı yapıcam sanırım birde yaza elbise diktirmeyi düşünüyorum kumaş alıp aynısındanda kızıma diktircem bandanasıyla inşallah çok severim süslü kokulu şeyleri almayı ben:sm_cool:

bu arada beni yine heyecan bastı yaaa hemşiremiz bidhaki gelmende kalp atışlarını dinletirim diyodu inşallah o aleti bana verir 1 saatliğinede orda yatar dinlerim hehe:)) birde kızlar tetenoz aşısından bahsettimi doktorlarınız hiç ben yaklaştım 20. haftaya ama doktoruma sormayı unuttum bu gidişimde

evet zeyra beni gebeliği takip eden sağlık ocağından aradılar gittiğimde bana aşı kağıdı verdiler tarihler ve aşılar yazıo 20.haftadan itibaren başlıyor aşılarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…