hayırlı cumalar yosun hayırlı cumalar zeyra.
hosgeldınız.
Merhaba kızlar.Hayırlı cumalar.
meraba kızlar cümleten hepinize hayırlı cumalar diliyorum
HOŞGELDİNİZ, HOŞGELDİNİZ alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bana bişeyler oldu ben geceleri çok kabus görüyorum bir rüyadan bir rüyay atlıyorum sanki ayetel kürsiyide okuyorum ama sizdede oluytomu yaa dün gece uyandım kocişide uyandırdım korkudan yaa
hayır olsun rüyaların zeyracım..herhalde bı evhamla falan yatıyoruz ya geceleri ondanolsa gerek..ben kendı adıma otarafıma yatsam bu tarafıma yatsam deyıp duruyoum zatı rahatda edemıyorum hıc bıturlu sanırım ondan.bide ben eger koçişin yanından kalkıpta baska yerde yatarsam oluyo o kabus gıbı seyler agırlık basıyo falan valla okuyarak kalkıyprum hep...allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
kızlar bana bişeyler oldu ben geceleri çok kabus görüyorum bir rüyadan bir rüyay atlıyorum sanki ayetel kürsiyide okuyorum ama sizdede oluytomu yaa dün gece uyandım kocişide uyandırdım korkudan yaa
canım ben anneme dedim geçen gün annemde okunman lazım dedi bir imama hafız bayana okunacağım benim yengem çok bilir bu tarz dualarıda en yakın zamnda okunacğım inşallah sende okun canım nazardanda olabiliyormuş bitanem:uhm:
merhaba herkese anca girebildim..
benim 2 düşüğüm olduğu için gebe kalmadan sübyan muskası yaptırmıştım. içinde korku ve nazar için dularda var. üzerimde taşıyorum ve rahatım. tavsiye ederim arkadaşlar.
hayırlı cumalar güzel nisan annelerii ...dün doktorumuza gittik şükürler olsun rabbıme hersey yolunda ...oğlum gelıyor kıslar hayırlısıyla...
hayırlı cumalar yosun hayırlı cumalar zeyra.
hosgeldınız.
canım o hamişlikten ileri geliyor.Hep endişeli yatıyoruz.İçini ferah tut.opuyorumnanaktankızlar bana bişeyler oldu ben geceleri çok kabus görüyorum bir rüyadan bir rüyay atlıyorum sanki ayetel kürsiyide okuyorum ama sizdede oluytomu yaa dün gece uyandım kocişide uyandırdım korkudan yaa
Hoşbulduk canım seninde oğluşun hayırlı olsun.a.s.HOŞGELDİNİZ, HOŞGELDİNİZ alkisalkisalkisalkisalkisalkis
selam kızlar nasılsınız??
kızlar az önce eşim aradı bimde jhansoon baby nin 5 parça seti varmış 15 tl ye bana çok ucuz geldi al dedim.sizinde haberiniz olsun..
hiç duymadım ben sünyan nuskasını kime yaptırcağız:uhm:
mantıklı aslında almak.Neler varmış içinde canım?
teşekkürler canım.opuyorumnanaktan64 lü ıslak mendil,bebe yağı,pişik kremi,bebe şampuanı,bebe losyonu
hoşgeldin canımcım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın a.s.selam kızlar nasılsınız??
kızlar az önce eşim aradı bimde jhansoon baby nin 5 parça seti varmış 15 tl ye bana çok ucuz geldi al dedim.sizinde haberiniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?