evet canım görüşelim valla en kısa zamanda beylikdüzündeyım tatlım ben
mrba.s.
inşallah güzel haberlerle dönersin dr.dan
bu sabah benimde karnımın altında kramp şeklinde ağrı oldu 5.aydan sonra bu kramplar çok olurmuş normal ağrılar ama dediğin gibi endişeleniyoruz yinede ben her doktora gittiğimde bunu soruyorum adamda gülüp geçiyo artık:))
normal diyo
angelsky.. çok sağol canımm... opuyorumnanaktan
aaaa süpper canım benim eski dükkanın yeri nerdensin kız...gelmişindir belkide bana heee baharatçı adakentde....
valla görüşelim ben gelirim beylikdüzüne süpper olur....( tabi dükkanı bırakcak birini bulim de )....:))))
kızlar kramplardan bahsetmişsiniz ya.....benim de oluyodu ara ara ve doktor büyüyen rahminizin yaptığı baskı sonucu ortaya çıkıyo demişti....
ve o kramplar bazen belime ve bacağımada vuruyordu calsiyum çok iyi geldi bana ,eksikliğindende oluyormuş......
ama kasıkta olanlarda bebişler büyüyor ya ondan...
beykentteyım gülüm yeşilkentteyım ben...anaaa süperrr valla işyerınden kactıgım gun bende gelırım valla yada bı fırsat yaratırım artıkın...
ayyy canım yakınmış valla görüşelim ayarlayalım yakın oaln bir yer de olur bakırköy falan.....
Bende aldım canım cinsiyetini öğrendikten sonra ama yinede ara renklerden aldım çoğunlukkaydirigubbakcemile3Ben kocacığın kredi kartını aldım ben çıktım ablamla alışverişe.kaydirigubbakcemile3kızlar ya ben cinsiyetini de öğrendim ya canım manyak gibi alışveriş yapmak istiyoo ama herifmin hiiiççç umurunda değil. ne zaman başlasam ki acaba?
alışveriş yapmayı bende çok istiyorum ama herkes erken diyo
anneme kalsa 7 aydan sonra alalım diyo
yok canımm onu bilmiyorum daa
geçen ayy özel uğurlu da semih demiroğluna
gittikk biss ilgili ii bi adamm :lepi:
bende dr konusuna takık durumdayımm
5. drum :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?