2010 Nisan Anneleri

ıyi günler bayanlar,
Yazgülüm, en kısa sürede tekrar bu mutluluğu yaşarsın inş. :Saruboceq: Dualarım seninle.

kızlarr bende bursalıyım ve bursadayım naniknanik

batuhanım... hoşgeldin bitanem.. nasılsınn?

yazgülüm Allahım sana sabırlar versin canım.herzaman dualarımızda ve aklımızdasın...

kız dünür nerelerdesin sen yaaa kayboldun olmuyoki ama insan bir gelinini sorar valla

selam herkeze bebek büyüdükce günüm hep alışveriş hastane dolanıom. bugün doktordan geldim. erkek gibi görünüo dedi.

x_v_b,canımcım gözün aydın ahhh nisan annelerine bir erkek daha eklendi

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız allah herkese o günleri göstersin kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin
belki bi süre nisan annelerine giremem çünkü bu bana daha çok acı vericek bunu biliyorum sadece biraz zamana ihtiyacım var sizler her zaman yanımda oldunuz iyiyi kötüyü her şeyi sizlerle paylaştım hepinizi çok seviyorumm allaha emanet olun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hımmm tamam şekerim ..hemşeri oldugumuza sevındımmm opuyorumnanaktan

merekezdenmisinnn canımmbuyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim. içimde bişe kaldı erkek gibi dedi kesin demedi gibime geldi.

gözlerinn aydınnnn canımm
benimkioe kesin diill bu gittiğimde umarım
netleşir gamyoncuiremsu

sende allaha emanet ol guzelim..kendıne ıyı bak.insallah allahın izniyle bıran önce toparlan..

yazgülüm canım benim sende rabbime emanet ol canımcım inşallah en kısa sürede bizlere güzel haberlerle dön bitanem buraya kendini fazla özletme bitanem benim sağlıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…