hoşgeldiiiinnna.s.
cicilerin resimlerini bekliyoruz
batuhanım hoşgeldin canımcım boşver valla bendede oluyo sağolsun verenlerimiz yeterli canımcım
merhaba yenıden kızlarr...,[
ineboluyu bilmiyorum canım eşim buralı ben tokatlıyım eş durumundann burdayımm :asigim:
merhaba yenıden kızlarr...,
pirperi canım bende aslen tokatlıyım :teytey: hemşeriymişiz şeker zemuszemus
kızlarr bende bursalıyım ve bursadayım naniknanik
batuhanım... hoşgeldin bitanem.. nasılsınn?
tokatlı olan benimm yanlış o alıntıı kaydirigubbakcemile3 toprakk yerimseniben
biperi inebolulu
x_v_b,canımcım gözün aydın ahhh nisan annelerine bir erkek daha eklendi
teşekkür ederim. içimde bişe kaldı erkek gibi dedi kesin demedi gibime geldi.
canım onlar anlarlar sen merak etme bitanem erkeklerde bir çıkıntı oluyomuş kızlarda olmazmış:uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hımmm tamam şekerim ..hemşeri oldugumuza sevındımmm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim. içimde bişe kaldı erkek gibi dedi kesin demedi gibime geldi.
slm kızlar öncelikle hepinizi çok özledim ve çokta merak ettim dualarınızın benimle olduğunu hep yanımda olduğunuzu gerçekten hissettim ama malesef benim yolum buraya kadarmış bebeğimi benden aldılar tıkandım kızlar bişey yazamıyorum[/QUO
çok üzüldüm allah mutlaka sabrını verecektir.Kendine herşeyden önce senş sevenler için iyi bak
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız allah herkese o günleri göstersin kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin
belki bi süre nisan annelerine giremem çünkü bu bana daha çok acı vericek bunu biliyorum sadece biraz zamana ihtiyacım var sizler her zaman yanımda oldunuz iyiyi kötüyü her şeyi sizlerle paylaştım hepinizi çok seviyorumm allaha emanet olun
merekezdenmisinnn canımmbuyrunnnnnnnnn
gözlerinn aydınnnn canımm
benimkioe kesin diill bu gittiğimde umarım
netleşir gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?