ayse-denız cnm aldım notunu aynen dusuncenı anlatmısım demı:))))) ama oyle yanı.bende okur ıns.dıyodum senden ıcın .İŞte hep bunu dusundum.okuduguna sevındım..
heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...
TAabiki canım okuyacağıM.Aşkolsun...
Gelir gelmez geçmişi okuyorum.
Ben biraz önce çok kötü bişi yaptım...
Deli gibi acıktım ve mc donalds ı aradım bic mac söyledim ve yedim.Ama patatesleri ve kolayı bitiremedim.Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa:gitme:
heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...
slm kızlar bugün acayip sinirliyim.etrafımda ki kuş beyinliler yüzünden.kendini bi .... sanan aptallar yüzünden.neyse az öncede arkadaş aradı onada üzüldüm oda hamile 13 haftalık.dr bi test istemiş o testte Toxoplazma enfeksiyonu görünmüş.buda bebekte sakat doğuma ,körlüğe ,sağırlaya neden oluyormuş.eğer bu enfeksiyona bağışıklığı yoksa bebeği alınacak.inşallah bu enfeksiyona bağışıklığı vardır.dua ediyorum.tekrar bi test istemiş dr o testte belli olacak bağışıklığı olup olmadığı.ilk kez duydum bunuda bana dr yapmadı bu testi.size yaptımı doktorunuz.bu arada kzı olacakmış arkadaşımın inşallah allahım inşallah.
slm kızlar bugün acayip sinirliyim.etrafımda ki kuş beyinliler yüzünden.kendini bi .... sanan aptallar yüzünden.neyse az öncede arkadaş aradı onada üzüldüm oda hamile 13 haftalık.dr bi test istemiş o testte Toxoplazma enfeksiyonu görünmüş.buda bebekte sakat doğuma ,körlüğe ,sağırlaya neden oluyormuş.eğer bu enfeksiyona bağışıklığı yoksa bebeği alınacak.inşallah bu enfeksiyona bağışıklığı vardır.dua ediyorum.tekrar bi test istemiş dr o testte belli olacak bağışıklığı olup olmadığı.ilk kez duydum bunuda bana dr yapmadı bu testi.size yaptımı doktorunuz.bu arada kzı olacakmış arkadaşımın inşallah allahım inşallah.
İnşallah canım bişi çıkmayacaktır. inşallah sağlıkla gelir.
bu testler gebeliğimizn en başında yapıldı. Hatta toxoplazmayı drlar gebe kalmadan yaptırmayı tavsiye ediyor hep. çünkü evet çıkarsa gebelik sonlandırılabilirmiş. Neden bu kadar geç yapmışlar arkadaşına anlamadım. Benim doktorumun test pozitif çıkınca yaptığı ilk testlerde vardı bu. Genellikle hayvanlardan bulaşan bişi bu. hayvanlarla temastan yada yediklerimizden oluyor. Az önce tarhanın anlattığı sandviç gibi. Sucuk, salam,sosis. drlar bu yüzden yasaklıyorlar. İlla canımız istiyorsa bilinen markaları çok ii ama çok ii pişirerek yememiz lazım. Ben mümkün olduğunca karşı koyuyorum. buyrunnnnnnnnn
inşallah hıcbisey cıkmaz canımmm
ayse-denız cnm aldım notunu aynen dusuncenı anlatmısım demı:))))) ama oyle yanı.bende okur ıns.dıyodum senden ıcın .İŞte hep bunu dusundum.okuduguna sevındım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?