2010 Nisan Anneleri

kızlar ben badem yagı ıcın tuylendırıyor dıye duydum.ruzenınde oyle dedı.benım baharatcıda.kakao yağı kullanın ben kakao yağı kremı kullanıyorum cok guzelde kokuyor.buarada kacmayın ayyy kocalarınızdan bence bu donemde bagı artırmalı bebeg ıcınde onemlı ınt.te okumustum.

ayse-denız cnm aldım notunu aynen dusuncenı anlatmısım demı:))))) ama oyle yanı.bende okur ıns.dıyodum senden ıcın .İŞte hep bunu dusundum.okuduguna sevındım..

TAabiki canım okuyacağıM.Aşkolsun...
Gelir gelmez geçmişi okuyorum.
Ben biraz önce çok kötü bişi yaptım...
Deli gibi acıktım ve mc donalds ı aradım bic mac söyledim ve yedim.Ama patatesleri ve kolayı bitiremedim.Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa:gitme:

heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...

benimkide benden kaçıyor:))klava: şaka bir yana hakkaten eşim hiç yaklaşmıyor yaaa.... ya bişi olursa diye korkuyor[/QUOTE]

benimki de yaklaşmıyorr :mymeka:
ama ben üzülüyorumm yaaa:sinifsinif:
aramıza soğukluk girerr:1no2: heyecan
kaybolur diye sıradanlaşıyoruz gibi geliyor yaaaşutarafagitti

ahhh ahhh ben o kötü bişileri o kadar çok yapıyom ki. nerde faydasız bişi var canım onu istiyo:bbo::bbo: dün eşim sandviçin içindeki salamları görünce çok fena kızdı da tek tek ayıklayıp çıkarmak zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün acayip sinirliyim.etrafımda ki kuş beyinliler yüzünden.kendini bi .... sanan aptallar yüzünden.neyse az öncede arkadaş aradı onada üzüldüm oda hamile 13 haftalık.dr bi test istemiş o testte Toxoplazma enfeksiyonu görünmüş.buda bebekte sakat doğuma ,körlüğe ,sağırlaya neden oluyormuş.eğer bu enfeksiyona bağışıklığı yoksa bebeği alınacak.inşallah bu enfeksiyona bağışıklığı vardır.dua ediyorum.tekrar bi test istemiş dr o testte belli olacak bağışıklığı olup olmadığı.ilk kez duydum bunuda bana dr yapmadı bu testi.size yaptımı doktorunuz.bu arada kzı olacakmış arkadaşımın inşallah allahım inşallah.

heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...

benimkide benden kaçıyor:))klava: şaka bir yana hakkaten eşim hiç yaklaşmıyor yaaa.... ya bişi olursa diye korkuyor[/QUOTE]

ben düşük tehlıkesı atlattıgım için doktor 1 ay yasaklamıstı zati ben 1 ay gecmesıne ragmen halen korkuyom... vallahı dün eşim sormazmı doktora normal hayata dönebılırmıız dıyeee doktorda tabı dedı.. heh dedım tamam yandık... ama valla ben hala cok korkuyom bu korkuylada bıraz zor..

ınşallah canım bişi çıkmayacaktır. inşallah sağlıkla gelir.

bu testler gebeliğimizn en başında yapıldı. Hatta toxoplazmayı drlar gebe kalmadan yaptırmayı tavsiye ediyor hep. çünkü evet çıkarsa gebelik sonlandırılabilirmiş. Neden bu kadar geç yapmışlar arkadaşına anlamadım. Benim doktorumun test pozitif çıkınca yaptığı ilk testlerde vardı bu. Genellikle hayvanlardan bulaşan bişi bu. hayvanlarla temastan yada yediklerimizden oluyor. Az önce tarhanın anlattığı sandviç gibi. Sucuk, salam,sosis. drlar bu yüzden yasaklıyorlar. ılla canımız istiyorsa bilinen markaları çok ii ama çok ii pişirerek yememiz lazım. Ben mümkün olduğunca karşı koyuyorum. buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

inşallah hıcbisey cıkmaz canımmm

ayy benim doktorunda ağzı var dili yok.doğru dürüst bişi dediği yok.hamileliğimin ilk zamanları yapıldı bir sürü kan testi ama bi açıklama yapmıyorki.tmm herşey yolunda diyor yolluyor.vurucam tekmeyi ona.başka bi hastane ve dr araştırmam lazım.bende yememeğe özen gösteriyorum tost makinasında pişiriyorum.çıplak elle yoğurduğun kıymadan bile geçebiliyormuş.

baya bi sohbet birikmiş anca okudum valla kızlar...bunuda yazdım anca yolluycam heee müşteriden fırsat olmiyikiiiii.........

kıslarrr hepücüğünüze iyi aksamlarrr yarın calısmayanlarada sımdıden ıyı tatıllerrrr...kendınize kuzucuklara ıyı bakın heee....

kızlar çizelge yükleyebilirsiniz yeniden açılmış konu......
yalnız bitek siteden oluyor...
tickerfactory....baska siteyi onaylamıyor....

ben burdayım özgeciğim ama az sonra bebiş görmeye gideceğiz eşimle nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…