2010 Nisan Anneleri

ya bi kastamonu muhabbeti almış gitmiş :)) bende giresunluyum izmitte yaşıyorum bu arada

bız geldık.mrb kızlar.yazgulune yetısemedım.BIZDE SENI UNUTMICAZ YAZGULU.EVET BISURE GIRME KK.YA.ETKILENIRSIN.

ayse-denız cnm aldım notunu aynen dusuncenı anlatmısım demı:))))) ama oyle yanı.bende okur ıns.dıyodum senden ıcın .ıŞte hep bunu dusundum.okuduguna sevındım..

merhaba dünürcüğüm ders çalışıyorum ya napim.bugün arkadaşım geldi az öncede telefonla konuşuyodum.sen nasılsın aşk olsun ben sana hiç hal hatır sormazmıyım?

İyi günler bayanlar,
Yazgülüm, en kısa sürede tekrar bu mutluluğu yaşarsın inş. :Saruboceq: Dualarım seninle.
hoşgeldin canımm

merhaba yenıden kızlarr...,
pirperi canım bende aslen tokatlıyım :teytey: hemşeriymişiz şeker zemuszemus
merhaba ilke-nur hoşgeldin.

kıslarrr karnım kaşınıyoooo
birpericiğim canım badem yağı veya o çatlak kremlerinden kullan.Bu kaşıntılar pek hayra alamet değildir

[
birpericiğim canım badem yağı veya o çatlak kremlerinden kullan.Bu kaşıntılar pek hayra alamet değildir[/QUOTE]

yaaa çatlıycam ben yaniii engellermı kıslarr badem yagı veya catlak kremlerıı hemen aksamm gıder gıtmezzz yaglanayım bakalım pehlıvanlar gıbıı :))

[
birpericiğim canım badem yağı veya o çatlak kremlerinden kullan.Bu kaşıntılar pek hayra alamet değildir

yaaa çatlıycam ben yaniii engellermı kıslarr badem yagı veya catlak kremlerıı hemen aksamm gıder gıtmezzz yaglanayım bakalım pehlıvanlar gıbıı :))[/QUOTE]

eşin de diyormuş ki haydi bre pehlivan yağlanmışken bir güreş tutalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Birpericim, genetiğinde varsa, tamamen engelleyemiyormuşsun ama bu yağlar azaltıyormuş. Güzel uzmanı kesinlikle kaşımayın demişti. Kaşıdıkça oluşumu artıyor ve hızlanıyormuş. Benim ergenlikten kalça bölgemde çatlaklarım var. Öyle olunca dikkat etmeye çalışıyorum.

ben sadece bebe yağı kullanıyorum. dalinin light oilini. hem leke de bırakmıyor. fısfıslı olduğu içinde heryerine sıkabiliyosun daha rahat kullanımı yani. ama bikaç yerde de okudum tüylenmeye sebep olabilir diye. ben pek tüylü biri olmadığım halde göbüşte çizgi şeklinde tüylenme başladı... amannnn çatlamasında tüylü olsun. bi parça sir'e bakar:)) ruzeninin blogunda karıştırılacak yağların formülü var. en azından tüylenmeyide engellemiş olursunuz.

kızlarr bende bursalıyım ve bursadayım naniknanik

batuhanım... hoşgeldin bitanem.. nasılsınn?

gec oldu canim ama iyim cok sagol sen nasilsin bakim????
oglumla ilgilendim ondan gectiktim kusura bakmaopuyorumnanaktan

sende alllaha emanet ol canim
tekrar görüsmek üzereopuyorumnanaktan

azcik cikayim
öpüldünüz hepiniz

yaaa çatlıycam ben yaniii engellermı kıslarr badem yagı veya catlak kremlerıı hemen aksamm gıder gıtmezzz yaglanayım bakalım pehlıvanlar gıbıı :))

eşin de diyormuş ki haydi bre pehlivan yağlanmışken bir güreş tutalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...

yazgülüm arkadasim cok üzgünüm inan acini hissedebiliyorum tatlim seni özlüycez öptm iyibak kendine olurmu:gitme:

eşin de diyormuş ki haydi bre pehlivan yağlanmışken bir güreş tutalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heh valla zati kaçıp duruyom adamdan...[/QUOTE]

benimkide benden kaçıyor:))klava: şaka bir yana hakkaten eşim hiç yaklaşmıyor yaaa.... ya bişi olursa diye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…