kıslarrr karnım kaşınıyoooo
Aman canım kaşıma. Çatlak kaşınmasıysa, kaşıdıkça oluşurmuş çatlaklar. hemen evde yağların varsa onlardan sür.zemuszemus
hoşgeldin canımmİyi günler bayanlar,
Yazgülüm, en kısa sürede tekrar bu mutluluğu yaşarsın inş. :Saruboceq: Dualarım seninle.
merhaba ilke-nur hoşgeldin.merhaba yenıden kızlarr...,
pirperi canım bende aslen tokatlıyım :teytey: hemşeriymişiz şeker zemuszemus
birpericiğim canım badem yağı veya o çatlak kremlerinden kullan.Bu kaşıntılar pek hayra alamet değildirkıslarrr karnım kaşınıyoooo
:1shok: tamammm ne yagı sürücemm badem yagımı yoksa bebeyagımııı
canım, hiç fark etmez, o bölgeyi hemen nemlendirmen gerekiyor. Bunun en doğal yöntemi yağlar. Ben iki yağıda kullanıyorum sürekli.zemuszemus
[
birpericiğim canım badem yağı veya o çatlak kremlerinden kullan.Bu kaşıntılar pek hayra alamet değildir
kızlarr bende bursalıyım ve bursadayım naniknanik
batuhanım... hoşgeldin bitanem.. nasılsınn?
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız allah herkese o günleri göstersin kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin
belki bi süre nisan annelerine giremem çünkü bu bana daha çok acı vericek bunu biliyorum sadece biraz zamana ihtiyacım var sizler her zaman yanımda oldunuz iyiyi kötüyü her şeyi sizlerle paylaştım hepinizi çok seviyorumm allaha emanet olun
yaaa çatlıycam ben yaniii engellermı kıslarr badem yagı veya catlak kremlerıı hemen aksamm gıder gıtmezzz yaglanayım bakalım pehlıvanlar gıbıı :))
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız allah herkese o günleri göstersin kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin
belki bi süre nisan annelerine giremem çünkü bu bana daha çok acı vericek bunu biliyorum sadece biraz zamana ihtiyacım var sizler her zaman yanımda oldunuz iyiyi kötüyü her şeyi sizlerle paylaştım hepinizi çok seviyorumm allaha emanet olun
eşin de diyormuş ki haydi bre pehlivan yağlanmışken bir güreş tutalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?