ben burdayım özgeciğim ama az sonra bebiş görmeye gideceğiz eşimle nasılsın bitanem
kızlar ya şöle güzel bi nevresim takımı ya da uyku seti bulan varmı nette? Kız bebekler için pembişlerden çok sıkıldım , niye kısların herşeyini pembe yapıolarki?
kızlar ya şöle güzel bi nevresim takımı ya da uyku seti bulan varmı nette? Kız bebekler için pembişlerden çok sıkıldım , niye kısların herşeyini pembe yapıolarki?
dimi dimi şöle beyz üstüne şık bişeyler bulabilsem
aslında buldum ama bulamadım:))))
mobilya baktığım yerde vardı bayıldım. kocaman nazar boncuğu vardı pul işlemeli ama hakkaten çok şık duruyor. hem birer tane parçalarda öyle yoğun karmaşık bişi değil. ama araştırdım netten bulamıyorum. bir daha o mağazaya gidip çaktırmadan markasına bakmam lazım. bulursam yazarım mutlakakaydirigubbakcemile5
kızlar ben size bişi daha sorcam.
şimcik ben gyneferon (demir hapı) , glucophage ve elevit kullanıyorum. demir hapını sabah aç karnına içiyorum da, diğer iki hapı nasıl içmeliyim? kahvaltıdan sonra iki hapı aynı anda içsem doğrumudur? bu sabah öyle yaptım ama aklıma takıldı dr a da sormak aklıma gelmedi dün. siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?