2010 Nisan Anneleri

sütlükahveciğim o testler bana ilk doktora gittiğimde yapılmıştı evet sorun oluyo eğer bağışıklığın yoksa çok dikkat etmen lazım varsada yinede etlerin iyi pişmesi lazım bana doktorum elle geçer falan demedi yiyebilirsin dedi iyi pişmiş olsun dedi sadece

neyse kızlar benim şimdi çıkmam lazım görüşürüz gelince uğrarım bir ara yine ruzenciğim iyiki geldi şu ticker olayı geri yoksa nasıl anlıyacağız kaç haftalık olduğumuzu devamlı hesapmı yapcağız

yalnız bir sorun var sanırım kızlar ticker bir gözüküyor bir kayboluyor ben bu işten hiçbişi anlamadım.....

ben burdayım özgeciğim ama az sonra bebiş görmeye gideceğiz eşimle nasılsın bitanem

sağol zeyracım! Görmeye gideceğeniz bebeğin herşeyini sor sruştur incele bizim için de! Annesini de sıkıştır. Sanki bişeyler unutacakmışız gibi geliyo hazırlık yaparken ;gerçi daha başlamadık amakaydirigubbakcemile5 bizde de slm söle ufaklığa ve ailesine

kızlar ya şöle güzel bi nevresim takımı ya da uyku seti bulan varmı nette? Kız bebekler için pembişlerden çok sıkıldım , niye kısların herşeyini pembe yapıolarki?

kızlar ya şöle güzel bi nevresim takımı ya da uyku seti bulan varmı nette? Kız bebekler için pembişlerden çok sıkıldım , niye kısların herşeyini pembe yapıolarki?

ay evet bu konuda haklısın. herşey pembe. ben de hiç sevmem pembeyi. şööle orjinal bi şeyler olsa.

aslında buldum ama bulamadım:))))
mobilya baktığım yerde vardı bayıldım. kocaman nazar boncuğu vardı pul işlemeli ama hakkaten çok şık duruyor. hem birer tane parçalarda öyle yoğun karmaşık bişi değil. ama araştırdım netten bulamıyorum. bir daha o mağazaya gidip çaktırmadan markasına bakmam lazım. bulursam yazarım mutlakakaydirigubbakcemile5

ahdım var giydirmiycem bu gidişle kızıma pembe bişey ilk aldığım tulum krem kahveydi ciniyeti belli olmadığından. belli olunca da kırmızı bi takım aldımopuyorumnanaktan

dimi dimi şöle beyz üstüne şık bişeyler bulabilsem

bulmalıyız bende öyle arıyorum pembe istemiyorum. bulursan nolur haber ver banada. kaç paraysa alıcam valla:))

Çok iyi olur nazlıcım markasına bakarsan mutlaka söyle
Bence nette pek çeşit yok galiba sanki mağazaları gezsek farklı modelle vardır gibi geliyo
böylece markasındanda haberdar ederiz birbirimizia.s

kızlar ben size bişi daha sorcam.

şimcik ben gyneferon (demir hapı) , glucophage ve elevit kullanıyorum. demir hapını sabah aç karnına içiyorum da, diğer iki hapı nasıl içmeliyim? kahvaltıdan sonra iki hapı aynı anda içsem doğrumudur? bu sabah öyle yaptım ama aklıma takıldı dr a da sormak aklıma gelmedi dün. siz nasıl yapıyorsunuz?

kıslar bu siteye bi göz atmanızı tavsiye ederim. Baya pahalı ama çok şık eşyalar var mam sandalyelerine bayıldım özellikle. en azından fikir ediniriz

canım ben tek hap içiyorum o da kan hapı ve sabahları aç karnına! diğer ikisini nasıl içeceğini telefonla dr una danış istersen

uuufffff hiç çıkasımyok ama daha hazırlanıp gesmeye gitcem. size iyi akşamlar kızlar. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…