2010 Nisan Anneleri

özge anneciğine söyle hemşerisine de yapsın bişeyler.şaka bi yana maşşallah canım.ilk torun olcak dimi?bırak sen kaynananı canımAllah adama ne verirse kendinden versin

kızz demem mi??? yapar valla çok da sevinir.....
anneme gör herkez onun torunu zaten kadın o modda yaşıyor şuan ,beni gördüğünde ilk eli karnıma gidiyor,öyle bi sevmesi varki kıskanıyorum heee diyorum...
ilk torun olacak birde....

yosun en sonda yazılan ticker kısmı nerde yazıyo ya bulamadım
canım en son http diye başlayan yerden başlayıp img denen yer hariç kopy yapıyorsun yapıştırıyorsun.
deseydin şekerim kocacığına bunun 40 ı çıksın hemen yaparız bir tane dahakaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım.Güzel günlerde kullansın sağlıkla.sositososito

bişey daha sorcam yosuncuğum öncekinide ben yapmamıştım nereye yapıştıracağız.

bişey daha sorcam yosuncuğum öncekinide ben yapmamıştım nereye yapıştıracağız.
kullanıcı bilgilerimiz varya profil bilgilerini düzenle diyoruz canım ,onun en altında boy-kilo çizelgesi yazıyor.oraya kopyalıyoruz.

bu arada biz eminönüne gitmeyi planlıyoruz annemle,bebğin alışverişini ordan yapıcaz ama şimdi değil daha var.....bu gidiş amacımız bebek şekerleri için....aslında bizimki şeker olmuycak ,çünkü dükkanda bir çuval lavanta var,lavanta kesesi yapıcaz oğluma,birde evde var olan pembe sepeti maviye çeviricez....
hazırladığımız keselere bende bilgisayrda kuzey beyin ismini yazıcam onları zımbalıycaz...hemen hemen böle olucak belki fikir olur kızlar....

ayşecim bende o kremliyi çok beğendim aslında ama ben mavi hastası olduğum için grili mavili bi puset vardı onu aldık

sağol tatlım bakalım oldumu

ben çok begendim bunları-bende istiyorummmmmmmmmmmmm.

özgecim çok şeker onlar bende düşüüyorum ama bulabilirsem ben nazar boncuğu olan yere emzik koyucam.bayılıyorum ben bunlara ya çok tatlılar...belki evde yaparım ben belkide dünürüm bir adres vermişti netten loraydı sanırım ordan isterim.gerçi oğlumun cimri babası biz yaparız diyo ya bakalım

hanımlar merhaba
ohh alışverişlere başlanmış. gerçi ben park atağımı ve araba çoktan aldım :)
ödemelerini tamamladık. sıra odasına geldi. yoksa kızım geldiğinde belimiz doğrulmayacaktı :)

yosuncum elim değmişkine sanada yapim yaww ne olcak onlarn yüz tanesini yapmak bir saatlik bi iş,daha önce ben bu şekilde nikah şekerlerimi hazırlamıştım 300 tane olarak hemde bunlar neki???

budabe canım sende hazırlarsın hemde maliyeti çok daha ucuz hiç yaptırıpta masraf yapmana gerek yok bence,bence sen cimri babanızı dinle haklı olabilir,elimden gelse herseyini ben kendim hazırlamak istiyorum....

merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun aldıkların.

canım hoşgeldin....
valla ben ufak tefeklerle uğraşıyorum halen sizler büyük parçalrını halletmişiniz valla...
çok haklısın okadar masrafımız olacak ki .....
ben onların resimlerini istiyorum sana zahmet olmazssa merak ettim,hemde fikir olur.....

ayy ne toplu msj yazmışım yaaa.. :)))

bizde dün asmerkeze gittik yazmıştım.. bursa yı bilen bilir :))) orda büyük bi mağaza da beşiklere baktıkk.. ben kızımın ahşaptan uzatmalı çekmeceli fln büyük bi beşiği olduğu için ve bebeğim onda yatacağı için.. şimdilik sadece mini beşik (şurup beşik) düşünüyorum.. süper modeller vardıı.. eşimi durdurmasam beşik,oto koltuğu..... hepsini topluyodu valla.. alalım hadi deyip durdu adam yaa.. bizde de ben diyorum daha erken şu 6. ayımızbi geçsin diye... ayy bi de beik içinfln durdurdum... bebek yıkamaleğeni bulmuş orda bunu bari alalım diyoo :)))

bu arada bu msj ı yazalı yarım saat oldu :))) arkadaş gelince enter layamadım :)))

yosuncum elim değmişkine sanada yapim yaww ne olcak onlarn yüz tanesini yapmak bir saatlik bi iş,daha önce ben bu şekilde nikah şekerlerimi hazırlamıştım 300 tane olarak hemde bunlar neki???

Ayy canım saolasın.Allah razı olsun söylemen bile yeterlia.s.

nerde bizimki öle yapsa varya ben hiç durmam....
bakıyo alcam oğluşuma hepsinden diyo,sonrada daha erken diyo,beni sinir ediyo anca.....
ama ben artık kıyafetlerini almaya başlıycam,okadar kız kıyafetleri elimde patladı yawww...
artık yeniden düzmem gerek...
nese Allah'tan kız bebişlerimiz var,bak onların hediyeleri çıktı valla.....:asigim::asigim::asigim:

Canım malesef resmini yollayamicam. çünkü çantasıyla eşim onu yüklüğe kaldırdı bi aksilik olursa gözümüzün önünde olmasını istemedik.fakat jenny marka park yatak titreşi,mli yatağı var, ışıklı yani herşeyi tam.135 tlye aldık ama biraz pazarlık yaptık tabi. haşim işcandan aldık.
arabasınıda tchibodan aldık sitesinde var resmi falan internetten aldık ama gayet güzel . biz biraz oyun oynadıkta onunla baya sağlammış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…