özge anneciğine söyle hemşerisine de yapsın bişeyler.şaka bi yana maşşallah canım.ilk torun olcak dimi?bırak sen kaynananı canımAllah adama ne verirse kendinden versin
canım en son http diye başlayan yerden başlayıp img denen yer hariç kopy yapıyorsun yapıştırıyorsun.yosun en sonda yazılan ticker kısmı nerde yazıyo ya bulamadım
deseydin şekerim kocacığına bunun 40 ı çıksın hemen yaparız bir tane dahakaydirigubbakcemile3yaaa dün yatakta herifim beni çıldırttı gene. soru ya bak: 2. çocuğu ne zaman yapacakmışız? tırlattı galiba benimki...1. çıktı da 2. yi çıkarmak kusur kaldı. 5 ay bu adamla nasıl geçecek ayol?
Bende chicco aldım.Pusetli arabalı krem rengi 527 dedi bir gram da indirmedi.Ama 10 taksit yaptı.Birde oyun parkı aldık.Cibinliki titreşimli.şarkı söylüyor. sallanıyor o da markası babymoon onu da 210 a aldık.Chiconun yatağından daha büyük olduğu için tercih ettik.Oda fıstık yeşili gri...
kullanıcı bilgilerimiz varya profil bilgilerini düzenle diyoruz canım ,onun en altında boy-kilo çizelgesi yazıyor.oraya kopyalıyoruz.bişey daha sorcam yosuncuğum öncekinide ben yapmamıştım nereye yapıştıracağız.
sağol tatlım bakalım oldumu
sağol tatlım bakalım oldumu
ben çok begendim bunları-bende istiyorummmmmmmmmmmmm.bu arada biz eminönüne gitmeyi planlıyoruz annemle,bebğin alışverişini ordan yapıcaz ama şimdi değil daha var.....bu gidiş amacımız bebek şekerleri için....aslında bizimki şeker olmuycak ,çünkü dükkanda bir çuval lavanta var,lavanta kesesi yapıcaz oğluma,birde evde var olan pembe sepeti maviye çeviricez....
hazırladığımız keselere bende bilgisayrda kuzey beyin ismini yazıcam onları zımbalıycaz...hemen hemen böle olucak belki fikir olur kızlar....
merhaba canım hoşgeldin.Hayırlı olsun aldıkların.hanımlar merhaba
ohh alışverişlere başlanmış. gerçi ben park atağımı ve araba çoktan aldım :)
ödemelerini tamamladık. sıra odasına geldi. yoksa kızım geldiğinde belimiz doğrulmayacaktı :)
hanımlar merhaba
ohh alışverişlere başlanmış. gerçi ben park atağımı ve araba çoktan aldım :)
ödemelerini tamamladık. sıra odasına geldi. yoksa kızım geldiğinde belimiz doğrulmayacaktı :)
yosuncum elim değmişkine sanada yapim yaww ne olcak onlarn yüz tanesini yapmak bir saatlik bi iş,daha önce ben bu şekilde nikah şekerlerimi hazırlamıştım 300 tane olarak hemde bunlar neki???
ayy ne toplu msj yazmışım yaaa.. :)))
bizde dün asmerkeze gittik yazmıştım.. bursa yı bilen bilir :))) orda büyük bi mağaza da beşiklere baktıkk.. ben kızımın ahşaptan uzatmalı çekmeceli fln büyük bi beşiği olduğu için ve bebeğim onda yatacağı için.. şimdilik sadece mini beşik (şurup beşik) düşünüyorum.. süper modeller vardıı.. eşimi durdurmasam beşik,oto koltuğu..... hepsini topluyodu valla.. alalım hadi deyip durdu adam yaa.. bizde de ben diyorum daha erken şu 6. ayımızbi geçsin diye... ayy bi de beik içinfln durdurdum... bebek yıkamaleğeni bulmuş orda bunu bari alalım diyoo :)))
bu arada bu msj ı yazalı yarım saat oldu :))) arkadaş gelince enter layamadım :)))
canım hoşgeldin....
valla ben ufak tefeklerle uğraşıyorum halen sizler büyük parçalrını halletmişiniz valla...
çok haklısın okadar masrafımız olacak ki .....
ben onların resimlerini istiyorum sana zahmet olmazssa merak ettim,hemde fikir olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?