2010 Nisan Anneleri

park yatağı baya uygun almışşın canım,bizdemi ordan alsak baya secenek var orda,dün baktık bizde markası tanıdık değildi ve fiyat olarakta 250 liradan baslıyordu....
arabasınıda güle güle kullansın bebişin,ne yaptınız yoksam babasımı bindi eee sağlamlığını başka nasıl ölçecektiniz.....:dance::lepi:

certurancığım aldıklarınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
özgecim ben yaparım bunları hemde zevk alırım yapmaktan ama mesela dışının tülü,şekerini bulabilirim ama emziği zor bulurum onun yerine nazar boncuğu düşünebilirim.ağzını bağlamak için ona ne diyolardı ya kurdelesinide bulurum.küçük kağıtlara hoşgeldin göktuğ yazarsak birde zımba olur.ay şimdiden yapcammı acaba heveslendim...birde sen içine lavanta koycamdedin ben çikolota veya şeker diyodum ama kalıcı olsun bende lavanta veya başka kalıcı olarak saklanabilecek bişey mi koysam.ne olur bi fikir verebilirmisin?

canım jenny, kraft ın yan ürünü o yüzden park yatakta onu tercih ettik.
bizimki görmemişin çocuğu olmuş misali :) ama artık dayanamıyorum bi an önce sağlıkla kızıma kavuşmak istiyorum.

günaydın kızlarrr ben bugün çok keyifsizim sizler nasılsınız? ben hiç uyuyamıyorum kızlar ya dön sağa dön sola sürekli uyanıyorum hiç rahat edemiyorum siz ne alemdesiniz?
park yataklar bebek arabaları falan alınmış ne güzel. bizimde oğluşumuza dün hediyeler geldi arkadaşlar saolsun bakmaya doyamadımzemuszemus

:roflol: süveter güzelim.. çok oldu bitelii.. ama resmini koymadığımdan da anlaşıldığı üzere annemlere gidemedim.. daha önce de çok kez söylemiştim.. evden resim yükleyemiyorum diye :jeyyar: geçen gün fıstık yeşili bi yün aldım.. ondan yelek örücem inş.. ama düz yeşilden örnekli bişey yapiim diyorum ve bunu bana öğreticek birini arıyorum... hem canımcım bebişime ben bişey örmesem de şu ana kadar ona özel örülmüş 6 tane örgüsü varr.. kızımdan da 15-20 tane kadar fln duruyo cnımcım... opuyorumnanaktan sağol yinede çok düşüncelisin...
çok güzeller cnımm.. kolay gelsin şimdidenn... :hulya:
bebeğin güle güle kullansın hayırlısıyla inş.. :Saruboceq:

canım aslında ben kokulu olsun diye baska birsey düşünmüştüm,ama elimde lavanta olunca bir çuval dolusu değerlendirmek istedim.....
çikolata ve seker bozuluyor canım,saklanamıyor tülünden çıkarılırsa eğer bu seferde görüntü bozuk oluyor,hatıra kalsın dersen lavanta yap en iyisi....yada içlerinide büyük nazar boncukları koyarsın ve onları tüle sararsın aynı şekilde,sen emzik gibi şekillerle süslerim demişsin ya canım onlar tane olarak satılıyor ve bu sefer maliyeti fazla oluyor nazar boncuğu en uygunu sanırsam.....:lepi:

teşekkürler sağlığımız, keyfimiz yerinde olsunda herşey kolay er yada geç alırız herşeylerini

bebegcim sen onların hepsini topla anneciğine götür hemen ,bizde bakalım fikir alalım...
bende yeşil bir yün aldım ama bebişe ne örsem dediğin gibi okadar çok örgüsü olduki anlatamam.....

kızlarr biliyosunuz dur mutlaka ama ben yine de fikrimi söyliyimm.. bu bebekler için yapılacak bebek şekeri.. lavanta torbası v.s arka kısmına küçük mıknatıslar yapıştırılıyo silikonla.. buzdolabına yapıştırarak kalıcılık sağlanabilir... mesela benim buzdolabımda şu an 2 erkek 1 kız bebek şekeri varr... gittiğim mevlütlerden fln aldığım :))) hem şık bir görüntüsü varr....

Son düzenleme:

evt canım bende buzdolabı süsü olarak yapmak istiyorum ama daha karar veremedim nasıl bişey yapacagıma...yada satın mı alsam bilmiyom gerçi fiyatlarınıda bilmiyom

Ruzencim süpper olmuş şekerler güzel görünüyooo

Birde benim kına gecesinde kullanıdıgımzı sepetim var acaba onu bebiş sepetine döndürebilirmiyim ki?sizce

özgecim doğru söylüyorsun.çikolota bozulur.lavanta veya nazar boncuğu daha iyi olur.

sevdalinka.. cnımm istedikten sonra o sepet nelere dönüştürülür :))))

canım kına gecesindeki sepetin tüllerini çıkar ve kurdela ve tül boncuklarla süsle bir dha sepet almana gerek kalmaz bence hemde elindekini değerlendirirsin...

kızlarr ben çıkıyorum artıkk... kızımın hazırlanma saati geldi :) okul dönüşü temizlik yapıcaktım ama akşam için alışveriş yapmam lazımm... ne pişirsem diye nette bakınırken.. çorbasından tatlısına kadar bir menü çıktı ortaya :))) alışveriş yapıp onları yapmam lazım eve geldiğimdee.. fırsat bulursam girerim.. öpüyorum hepinizii....

kızlar mevlüt için mi yapıyorsunuz bu süsleri, ben illk defa duyuyorum ama çok güzel bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…