Ayy canım saolasın.Allah razı olsun söylemen bile yeterlia.s.
Canım malesef resmini yollayamicam. çünkü çantasıyla eşim onu yüklüğe kaldırdı bi aksilik olursa gözümüzün önünde olmasını istemedik.fakat jenny marka park yatak titreşi,mli yatağı var, ışıklı yani herşeyi tam.135 tlye aldık ama biraz pazarlık yaptık tabi. haşim işcandan aldık.
arabasınıda tchibodan aldık sitesinde var resmi falan internetten aldık ama gayet güzel . biz biraz oyun oynadıkta onunla baya sağlammış:)
ayşecim bende o kremliyi çok beğendim aslında ama ben mavi hastası olduğum için grili mavili bi puset vardı onu aldık
park yatağı baya uygun almışşın canım,bizdemi ordan alsak baya secenek var orda,dün baktık bizde markası tanıdık değildi ve fiyat olarakta 250 liradan baslıyordu....
arabasınıda güle güle kullansın bebişin,ne yaptınız yoksam babasımı bindi eee sağlamlığını başka nasıl ölçecektiniz.....:dance::lepi:
:roflol: süveter güzelim.. çok oldu bitelii.. ama resmini koymadığımdan da anlaşıldığı üzere annemlere gidemedim.. daha önce de çok kez söylemiştim.. evden resim yükleyemiyorum diye :jeyyar: geçen gün fıstık yeşili bi yün aldım.. ondan yelek örücem inş.. ama düz yeşilden örnekli bişey yapiim diyorum ve bunu bana öğreticek birini arıyorum... hem canımcım bebişime ben bişey örmesem de şu ana kadar ona özel örülmüş 6 tane örgüsü varr.. kızımdan da 15-20 tane kadar fln duruyo cnımcım... opuyorumnanaktan sağol yinede çok düşüncelisin...refiye kızzz senin yelekmiydi süvetermiydi anacım yalanmı oldu ne oldu.....
yollasaydın valla ben onu bitirmiştim iki günde....
bak aklıma geldi valla ,bebek doğcak sen elinde örgüyle doğuma gidersin ....
yolla bana şeker bitsin yada boşver ben yiğenime örerim feda olsuun ona.....
çok güzeller cnımm.. kolay gelsin şimdidenn... :hulya:bu arada biz eminönüne gitmeyi planlıyoruz annemle,bebğin alışverişini ordan yapıcaz ama şimdi değil daha var.....bu gidiş amacımız bebek şekerleri için....aslında bizimki şeker olmuycak ,çünkü dükkanda bir çuval lavanta var,lavanta kesesi yapıcaz oğluma,birde evde var olan pembe sepeti maviye çeviricez....
hazırladığımız keselere bende bilgisayrda kuzey beyin ismini yazıcam onları zımbalıycaz...hemen hemen böle olucak belki fikir olur kızlar....
bebeğin güle güle kullansın hayırlısıyla inş.. :Saruboceq:hanımlar merhaba
ohh alışverişlere başlanmış. gerçi ben park atağımı ve araba çoktan aldım :)
ödemelerini tamamladık. sıra odasına geldi. yoksa kızım geldiğinde belimiz doğrulmayacaktı :)
certurancığım aldıklarınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
özgecim ben yaparım bunları hemde zevk alırım yapmaktan ama mesela dışının tülü,şekerini bulabilirim ama emziği zor bulurum onun yerine nazar boncuğu düşünebilirim.ağzını bağlamak için ona ne diyolardı ya kurdelesinide bulurum.küçük kağıtlara hoşgeldin göktuğ yazarsak birde zımba olur.ay şimdiden yapcammı acaba heveslendim...birde sen içine lavanta koycamdedin ben çikolota veya şeker diyodum ama kalıcı olsun bende lavanta veya başka kalıcı olarak saklanabilecek bişey mi koysam.ne olur bi fikir verebilirmisin?
günaydın kızlarrr ben bugün çok keyifsizim sizler nasılsınız? ben hiç uyuyamıyorum kızlar ya dön sağa dön sola sürekli uyanıyorum hiç rahat edemiyorum siz ne alemdesiniz?
Günaydın tarhan.Hoşgeldinnn.Bende bazı günler iyi bazı günler kötüyüm.Dün kadın aldım temizlik için ama bende çok yorulmuşum.Nasıl uyuduğumu bilmiyorum bile
kızlarr biliyosunuz dur mutlaka ama ben yine de fikrimi söyliyimm.. bu bebekler için yapılacak bebek şekeri.. lavanta torbası v.s arka kısmına küçük mıknatıslar yapıştırılıyo silikonla.. buzdolabına yapıştırarak kalıcılık sağlanabilir... mesela benim buzdolabımda şu an 2 erkek 1 kız bebek şekeri varr... gittiğim mevlütlerden fln aldığım :))) hem şık bir görüntüsü varr....
canım aslında ben kokulu olsun diye baska birsey düşünmüştüm,ama elimde lavanta olunca bir çuval dolusu değerlendirmek istedim.....
çikolata ve seker bozuluyor canım,saklanamıyor tülünden çıkarılırsa eğer bu seferde görüntü bozuk oluyor,hatıra kalsın dersen lavanta yap en iyisi....yada içlerinide büyük nazar boncukları koyarsın ve onları tüle sararsın aynı şekilde,sen emzik gibi şekillerle süslerim demişsin ya canım onlar tane olarak satılıyor ve bu sefer maliyeti fazla oluyor nazar boncuğu en uygunu sanırsam.....:lepi:
evt canım bende buzdolabı süsü olarak yapmak istiyorum ama daha karar veremedim nasıl bişey yapacagıma...yada satın mı alsam bilmiyom gerçi fiyatlarınıda bilmiyom
Ruzencim süpper olmuş şekerler güzel görünüyooo
Birde benim kına gecesinde kullanıdıgımzı sepetim var acaba onu bebiş sepetine döndürebilirmiyim ki?sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?