2010 Nisan Anneleri

nazlıcığım ben arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım sen de dene istersen.a.s.

kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimizin iç organlarına bakılıyo dimi.bütün organlar inceleniyor

evet organlar, iskelet sistemi falan. dr um dedi ki bizim için önemli olan 2 boyutlu şu klasik siyah beyaz gösteren ultrason. 4 boyutlu olanlar falan şov amaçlı valla dedi. gene de bebeşimin 4 boyutlu 3 adet resmini de bastırıp verdi. çok komik tipi yaaa, aynı uzaylı gibi...

seninde güzel çıkar sonuçların inşallah canım.

kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimizin iç organlarına bakılıyo dimi.bütün organlar inceleniyor
evet budebeciğim bebişin tüm organları inceleniyor.

ruzenin annenin maşallahı var baya hazırlık yaptı sanırım

sorma valla güzelim,ne varsa benim anamda var valla....bebeğin banka hesabını bile o açtı birikim yapıyor şimdiden canım annem benim,aslında bizim yapmamız gerek ama eee tecrübe konuşuyor valla...
bide kaynanamı gör sen ;daha bir kırık iğne almış değil,aman hayırlı olsun demeyen insandan ne beklersin ki.....

ohh herkes başlamış bi şeylere. valla benim herifimin hiiiç niyeti yok. hele bi doğsunmuş. hep geyiğine yazmıştım ama sanırım kızımla ikimiz bi süre popomuz açıkta yatcaz hastanede. ben içerde ıkınırken beyim alışveriş yapcakmış. Daha bilmiyo ki elinde makina çekim yapıyo olacak yanımda:)

nazlıcım dünürüm günaydın.... ada nasıl....odası nasıl oldu....

canım günaydınnn.... iyiyiz çok şükür adam artık pıtır pıtır sürekli hareket ediyor maşallah. odamız yalan oldu. duvarlarda normaş alçı vardı boya güzel durmadı. bu hafta saten alçı yapılacak usta gelicek. Çok masraflı olmaya başladı bu kız şimdiden ileriyi siz düşünün artık. allah kuzeye çalışma gücü versin:)))

nazlıcığım ben arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım sen de dene istersen.a.s.

çok sağol canım yaaaa.

ya kocişler öle sanırım bizde dün alışveriş merkezine gittik,acayip seyler gördüm,özellikle ark yataklar falan çok hoştu,eşimin dediği şunlar ;hepsine bakıp sırayla bunuda oğluşuma alcam,bunuda alcam,sadece laf yani....hadi alalım dediğim zamanda daha erken ben alcağımız zamanı bilirim hehehheh:)))
amannnn sen çaktırmadan almaya başla.....

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu foruma yazmayalı nasıl gidiyor hamilelik maşşallah cinsiyetlerde çogunun belli olmuş
slm cnım.. bayadır göremedik seni.. merak ettim ben yazıp çıkmışsın sohbete kalsaydın keşke...
günaydın kızlarrr a.s.
günaydın cnımm opuyorumnanaktan
günaydın ilkenur.. çok geçmiş olsun cnımm.. neden tekrarladı ki acaba.. vücut direncini artıracak şekilde bol vitaminli beslensen.. az mı yiyosun cnım.. ondan mıkolay hasta oluyosunki.. neyse dikkat et kendine güzelim.. dinlen bol bol.. tek yol bu bizim için.. opuyorumnanaktan
günaydın herkese....nasılsınız*
günaydın şekerim.. biziyiyiz siz nasılsınız opuyorumnanaktan
hiiç moralini bozma cnmm.. yarın gidip giriceksin ayrıntılı ultrasona ve inş. güzel haberlerle dönüceksin bize.. :Saruboceq: dönüşte hemen yazz.. opuyorumnanaktan
cumartesi hayırlı haberlerini bekliyor olucaz tatlım .. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:
günaydın cnım.. yarın büyük gün çoğukişi için kontrol günü.. hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz cnımm :Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.
günaydın şekerim opuyorumnanaktan demekki yarın haber bekliceklerimizden biri de sensin.. bizi çok bekletme emi kızz.. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:
günaydın kızlar......
günaydın özgecimm opuyorumnanaktan
günaydın cnım sana da opuyorumnanaktan
günaydın herkese geçmişi okuma işi ancak bitti bende inş. yarın doktora gidiyorum bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum
günaydın güzelim.. opuyorumnanaktan yarın büyük gün... güzel haberlerle dönüceksin inş. :Saruboceq:
Günaydın kızlar.hala geçmişi okuyorum.Bu arada 2009 nisan annelereinden 2010 annelerine süper olmuş bayıldım..
Neyse ben geçmişi okuyayım geliyorum
günaydıınn opuyorumnanaktan evet cnım zeyramın aklına sağlık.. sağolsun arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunuyolarr.. çok işimize yarıcak o topik...

günaydın cnım opuyorumnanaktan senin de çarşamba günü beklicez o zaman güzel haberlerini..
millet hazırlık yapıyo da sanki annenle sen duruyonuz kaydirigubbakcemile3 alt açma bezleri bile dikilmiş baksanaa kaydirigubbakcemile5

nazlıcım olsun valla ada kızımıza hersey değer,çokk kıymetli onlar çokk,herseyimiz feda olsun onlara yapmıycazda kime yapcaz.....
kuzeyimin de canı saolsun kız kapı gibi anası var arkasında heheheheh:)))))

refiye kızzz senin yelekmiydi süvetermiydi anacım yalanmı oldu ne oldu.....
yollasaydın valla ben onu bitirmiştim iki günde....
bak aklıma geldi valla ,bebek doğcak sen elinde örgüyle doğuma gidersin ....
yolla bana şeker bitsin yada boşver ben yiğenime örerim feda olsuun ona.....

bebegcim iyiyiz biz şu tickerın son aşamasını anlamadım nereye yapıştırılacak orda kaldım ben ya.inşallah güzel haberlerle gelcez hepimiz canım

yaaa dün yatakta herifim beni çıldırttı gene. soru ya bak: 2. çocuğu ne zaman yapacakmışız? tırlattı galiba benimki...1. çıktı da 2. yi çıkarmak kusur kaldı. 5 ay bu adamla nasıl geçecek ayol?

özge anneciğine söyle hemşerisine de yapsın bişeyler.şaka bi yana maşşallah canım.ilk torun olcak dimi?bırak sen kaynananı canımAllah adama ne verirse kendinden versin

ayşecim biz buradan aldık.markası chicco...siz kaça aldınız*

Bende chicco aldım.Pusetli arabalı krem rengi 527 dedi bir gram da indirmedi.Ama 10 taksit yaptı.Birde oyun parkı aldık.Cibinliki titreşimli.şarkı söylüyor. sallanıyor o da markası babymoon onu da 210 a aldık.Chiconun yatağından daha büyük olduğu için tercih ettik.Oda fıstık yeşili gri...

nazlıcığım sende saol.Çok şık olmuş tickerin.

günaydın şekerim opuyorumnanaktan demekki yarın haber bekliceklerimizden biri de sensin.. bizi çok bekletme emi kızz.. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

teşekkürler canım benim.opuyorumnanaktana.s.

ayşecim iyi günlerde kullansın bebeğin.ben beşik ve dolabını çilekten beğendim.onunda kampanyası var.haftasonuda onu alıcam eve getirtmeyeceğim ama

bende beşik almak yerine odasına transfer olana kadar o oyun parklarında odamda yatırmak istiyorum. içine yatak falan gerekiyormu yoksa üst katı yeterince sağlıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…