Kızlar gebelik takvimi nasıl yapılır anlatmaya çalışıcam dinleyin beni , dualarımızla ve güçbirliğimizle başarıcaz inanıyorum haydi bismillah diyoruz başlarken...
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra NEXT diyin ve çizelgede bebeğinizi temsil edecek nesneyi seçin.(1-10 sayıları üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra yine NEXT diyin ve tahmini doğum yapacağınız tarihi girin (due date yazan kısma)
Due Date yazan kısmın altında Today's Date (bugünün tarihi olmalı) yanında da Current Time(şu anki saat olmalı) oradan olması gereken rakamları da seçtiniz miii, tamam
NEXT de yine dedin mi :)
bbCode yazan kutunun içindearasında kalan png formatlı kodu kopyala ve ticker kısmına profilinden yapıştır.
Geçmiş olsun :) Yapıcaaz yapıcaaaz yaptık diye baaaaaaaaaağrıcaaazzz
kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimizin iç organlarına bakılıyo dimi.bütün organlar inceleniyor
seninde güzel çıkar sonuçların inşallah canım.günaydın kızlar. benim de ayrıntılı usg çarşamba sabah. hem doktorum hem de bir radyolog ayrı ayrı bakacakmış. bi de lü için kan falan vercem. ben 2 liyi kaçırmıştım. bakalım ne çıkacak?
evet budebeciğim bebişin tüm organları inceleniyor.kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimizin iç organlarına bakılıyo dimi.bütün organlar inceleniyor
ruzenin annenin maşallahı var baya hazırlık yaptı sanırım
nazlıcım dünürüm günaydın.... ada nasıl....odası nasıl oldu....
nazlıcığım ben arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım sen de dene istersen.a.s.
ohh herkes başlamış bi şeylere. valla benim herifimin hiiiç niyeti yok. hele bi doğsunmuş. hep geyiğine yazmıştım ama sanırım kızımla ikimiz bi süre popomuz açıkta yatcaz hastanede. ben içerde ıkınırken beyim alışveriş yapcakmış. Daha bilmiyo ki elinde makina çekim yapıyo olacak yanımda:)
slm cnım.. bayadır göremedik seni.. merak ettim ben yazıp çıkmışsın sohbete kalsaydın keşke...selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu foruma yazmayalı nasıl gidiyor hamilelik maşşallah cinsiyetlerde çogunun belli olmuş
günaydın cnımm opuyorumnanaktangünaydın kızlarrr a.s.
günaydın ilkenur.. çok geçmiş olsun cnımm.. neden tekrarladı ki acaba.. vücut direncini artıracak şekilde bol vitaminli beslensen.. az mı yiyosun cnım.. ondan mıkolay hasta oluyosunki.. neyse dikkat et kendine güzelim.. dinlen bol bol.. tek yol bu bizim için.. opuyorumnanaktangünaydın kızlar..
ben yine grip oldum bırakmayacak peşimi sanırım.. şimdi annemdeyim dinleniyorum sağolsun çok iyi bakım var ama hala düzelemedim boğazım özellikle çok kötü.. bana dua edin lütfen..
günaydın şekerim.. biziyiyiz siz nasılsınız opuyorumnanaktangünaydın herkese....nasılsınız*
hiiç moralini bozma cnmm.. yarın gidip giriceksin ayrıntılı ultrasona ve inş. güzel haberlerle dönüceksin bize.. :Saruboceq: dönüşte hemen yazz.. opuyorumnanaktanevet canım yarın detaylı ultrason var. saat 1 de randevum. zaman nasıl geçicek bilmiyorum. hem endişeliyim hemde kötü bir haber almayacağım diye kendime teselli veriyorum. dün eşimle epey gezdik deniz havası falan aldım moralim düzeldi bugünde kendimi dışarı atıcam ki kafam dağılsın. biran önce yarın olsun iyi haberler alayım içime su serpilsin istiyorum.allahım miniklerimizi korusun.
cumartesi hayırlı haberlerini bekliyor olucaz tatlım .. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:canım bende cumartesi giricem bende çok heyecanlıyım canım ya....üçlünü yaptırdınmı sen *sonuçla birliktemi ayrıntılı ultrason yapacak?bunlar çok stres ve heyecan verici şeyler canım.inşallah sonuçlarımız güzel çıkacak canım
günaydın cnım.. yarın büyük gün çoğukişi için kontrol günü.. hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz cnımm :Saruboceq:Günaydın kızlarrr :)
rüzgarcım bende yarın doktora gideceğim ama 3'liye benzer bir test varmış onun için kaydirigubbakcemile2 bebişimi göreceğim için bende yarının gelmesini diliyorum bir an önce. detaylı usg için 20. haftayı beklicez :CüvCüv:
Çok fazla takma kafanı bak neredeyse öğlen oldu yerimseniben inşallah güzel haberlerle döneceğiz canım
günaydın şekerim opuyorumnanaktan demekki yarın haber bekliceklerimizden biri de sensin.. bizi çok bekletme emi kızz.. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:Günaydın kızlar,
Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.
günaydın özgecimm opuyorumnanaktangünaydın kızlar......
günaydın cnım sana da opuyorumnanaktangünaydın herkese. nasılsınız yoğun bir hafta sonundan sonra yeni uyandım:)))) yeni bi topic açmışsınız çok güzel bi başlık var ama daha bakamadım bugün ayrıntılı okuyup not alıcam herşeyi. Geçmişi nasıl okuyacağım onu bilmiyorum işte:))
günaydın güzelim.. opuyorumnanaktan yarın büyük gün... güzel haberlerle dönüceksin inş. :Saruboceq:günaydın herkese geçmişi okuma işi ancak bitti bende inş. yarın doktora gidiyorum bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum
günaydıınn opuyorumnanaktan evet cnım zeyramın aklına sağlık.. sağolsun arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunuyolarr.. çok işimize yarıcak o topik...Günaydın kızlar.hala geçmişi okuyorum.Bu arada 2009 nisan annelereinden 2010 annelerine süper olmuş bayıldım..
Neyse ben geçmişi okuyayım geliyorum
günaydın cnım opuyorumnanaktan senin de çarşamba günü beklicez o zaman güzel haberlerini..günaydın kızlar. benim de ayrıntılı usg çarşamba sabah. hem doktorum hem de bir radyolog ayrı ayrı bakacakmış. bi de lü için kan falan vercem. ben 2 liyi kaçırmıştım. bakalım ne çıkacak?
millet hazırlık yapıyo da sanki annenle sen duruyonuz kaydirigubbakcemile3 alt açma bezleri bile dikilmiş baksanaa kaydirigubbakcemile5ooooo kızlar bebişlere baya alışveriş yapılmış....valla ben merak ederim şimdi,resimlerini ekleyin birde fiyatınıda bizlerede fikir olsun.....
biz sadece annemle ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz mesela dün iki adet alt açma bezi dikmiş çok şirin kırmızı pitikareli,özel havlu almış,bebekler için oluyormuş onlardanda iki tane yapmış kenarlarınıda oyalamış pek bi güzel olmuş.....resimlerini eklerim çekince kızlar....
ayşecim biz buradan aldık.markası chicco...siz kaça aldınız*
günaydın şekerim opuyorumnanaktan demekki yarın haber bekliceklerimizden biri de sensin.. bizi çok bekletme emi kızz.. rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:
Bende chicco aldım.Pusetli arabalı krem rengi 527 dedi bir gram da indirmedi.Ama 10 taksit yaptı.Birde oyun parkı aldık.Cibinliki titreşimli.şarkı söylüyor. sallanıyor o da markası babymoon onu da 210 a aldık.Chiconun yatağından daha büyük olduğu için tercih ettik.Oda fıstık yeşili gri...
bende beşik almak yerine odasına transfer olana kadar o oyun parklarında odamda yatırmak istiyorum. içine yatak falan gerekiyormu yoksa üst katı yeterince sağlıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?