2010 Nisan Anneleri

rüzgar yağmurcum benim üçlü sonucum cumartesi çıkacak, o gün de ayrıntılı ultrason gireceğim.inşallah güzel sonuçlar alacağız

inşallah canım ben hemen sonucumu yazarım sizlere. sanırım ilk detaylı ultrasona gireceklerden biri benim.

günaydın kızlarr... hepinize güzel hayırlı bir gün diliyorum... kızımla kahvaltı yapıp geliyorum hemen..

günaydın herkese. nasılsınız yoğun bir hafta sonundan sonra yeni uyandım:)))) yeni bi topic açmışsınız çok güzel bi başlık var ama daha bakamadım bugün ayrıntılı okuyup not alıcam herşeyi. Geçmişi nasıl okuyacağım onu bilmiyorum işte:))

günaydın herkese geçmişi okuma işi ancak bitti bende inş. yarın doktora gidiyorum bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum

inşallah canım ben hemen sonucumu yazarım sizlere. sanırım ilk detaylı ultrasona gireceklerden biri benim.

bu detaylı dediğiniz nedir kızlar yaaa benim dr um geçen ay detaylı ult. bakıcaz dedi. üçlüyü yapmadan önce. sonra herşeyine normal ultrasonla didik didik baktı. herşey normal ama kan değerlerine de bakalım dedi. (üçlü) bu kadar...

yarın doktora gidecek baya arkadaşımız var hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah....
günaydın ymer geçen giresunluyum diye yazmıştın*kız sen giresunun neresindensin?

Günaydın kızlar.hala geçmişi okuyorum.Bu arada 2009 nisan annelereinden 2010 annelerine süper olmuş bayıldım..
Neyse ben geçmişi okuyayım geliyorum

yarın doktora gidecek baya arkadaşımız var hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah....
günaydın ymer geçen giresunluyum diye yazmıştın*kız sen giresunun neresindensin?

sağol canım inş. dediğin gibi herkes iyi haberlerle gelir ben dereli'liyim

Akar-ruzenin-bebeg83-nazlıözger-ymer-aysedenizy hoşgeldiniz kızlar.Yarın doktora gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz.a.s.

Akar-ruzenin-bebeg83-nazlıözger-ymer-aysedenizy hoşgeldiniz kızlar.Yarın doktora gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz.a.s.

günaydınnnnn...

benim daha önümüzdeki hafta dr randevum çok merak ediyorum bebeişimi. kızlar 20 haftaya girdim ben. yolun yarısı:)))
ya şu ticker factory becereemdim kopyaaaaaa nolur...

Neden aldınız canım.Markası nedir?Bizde dün aldıkta...

günaydın kızlar. benim de ayrıntılı usg çarşamba sabah. hem doktorum hem de bir radyolog ayrı ayrı bakacakmış. bi de lü için kan falan vercem. ben 2 liyi kaçırmıştım. bakalım ne çıkacak?

ooooo kızlar bebişlere baya alışveriş yapılmış....valla ben merak ederim şimdi,resimlerini ekleyin birde fiyatınıda bizlerede fikir olsun.....
biz sadece annemle ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz mesela dün iki adet alt açma bezi dikmiş çok şirin kırmızı pitikareli,özel havlu almış,bebekler için oluyormuş onlardanda iki tane yapmış kenarlarınıda oyalamış pek bi güzel olmuş.....resimlerini eklerim çekince kızlar....

kızlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimizin iç organlarına bakılıyo dimi.bütün organlar inceleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…