valla 7 kişiden 1 kişi görüp slm vermedi :uhm:
:bbo: Anlamadım.Benim şirkette açık bilgisayar kk de açık sürekli online görünüyom ama arada giriyorum .askolsun canımcım görürümde selam vermez miyiim bak gördüm şimdi hemen selam verdim.Ne çorbası yaptın bu arada.Acıktımda:icecream:
gördüm ve selam vermiştim.ama yine merhabalar.sanırım sayfayı arada yenilemek gerekiyor.a.sa.s
benimde bir oğlum var.Şuanda ki hamileliğimde bir kızım olmasını bende çok istedim.kız ismi bile bulmuştum.gözüm hep kız bebek elbiselerindeydi.Ama bu kezde tutmadı.%90 oğlum olacakmış.hayırlısı inşallah.Doktorum herkes kız doğuramaz dedi.İnşallah üçüncüsü kız olur dedi. tabi tabi.İKinciyi doğurdum büyüttüm sıra üçüncüdelmaz:
benim hayallar çöpe gitti.şimdilik oğluma abisinin kıyafetleri yeter diye düşünüyorum.Zaten hepsi yepyeni.çok çabuk büyüyorlar.2-3 kez en fazla giydirdim.Ama sırf kocama inat olsun diye 3-4 tane yeni bebek giysisi alacağım.Eşim bu bebeğimizinde erkek olacağında ısrarlıydı.Erkek olduğunu öğrendiğinde sevindin demi dedim.sevinmem mi,abisinin küçüklerini giyecek masrafsız olacak dedi.:bbo:çooooook bekler.
bu arada tulum alacaklara duyurulur:1-2 taneden fazla almayın,çok çabuk büyüdükleri için hemen hemen hiç kullanışlı olmuyor.onun yerine ayaklı alt ve üst ayrı olandan alın.Birde sakın bebek bezi stoğu yapmayın.bebeklerin alerjisi olabiliyor.Sonra deneyerek en uygun olanını alırsınız.
bebek alışverişi harika bir duygu .istediklerinizi bulabilmeniz ve alabilmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan
canımcım yok lafım sana değil bitanem neyse boşver bazen öyle oluyoki online gözüküyo çoğu kişi bir slm verilmiyo canım benim gel bitanem ne demek kara lahan çorbası yaptım tamamen orgnik canımcım cokacimcoook
evet merak ediyoruz işte.
kendi doktoruma inanmak istiyorum.
kendimide kıza şartlaMAK istemiyorum aslında.
offf bilmiyorum çok garip duygular içersindeyim.kendi dr büyük olasalık kız dediğinde okadar çok sevindim ki anlatamam bu sevinci.o günden beride kendimi hep kıza alıştırdım.
ama bu dr erkeğe benziyor diyince dumur oldum.
benimde bir oğlum var.Şuanda ki hamileliğimde bir kızım olmasını bende çok istedim.kız ismi bile bulmuştum.gözüm hep kız bebek elbiselerindeydi.Ama bu kezde tutmadı.%90 oğlum olacakmış.hayırlısı inşallah.Doktorum herkes kız doğuramaz dedi.İnşallah üçüncüsü kız olur dedi. tabi tabi.İKinciyi doğurdum büyüttüm sıra üçüncüdelmaz:
benim hayallar çöpe gitti.şimdilik oğluma abisinin kıyafetleri yeter diye düşünüyorum.Zaten hepsi yepyeni.çok çabuk büyüyorlar.2-3 kez en fazla giydirdim.Ama sırf kocama inat olsun diye 3-4 tane yeni bebek giysisi alacağım.Eşim bu bebeğimizinde erkek olacağında ısrarlıydı.Erkek olduğunu öğrendiğinde sevindin demi dedim.sevinmem mi,abisinin küçüklerini giyecek masrafsız olacak dedi.:bbo:çooooook bekler.
bu arada tulum alacaklara duyurulur:1-2 taneden fazla almayın,çok çabuk büyüdükleri için hemen hemen hiç kullanışlı olmuyor.onun yerine ayaklı alt ve üst ayrı olandan alın.Birde sakın bebek bezi stoğu yapmayın.bebeklerin alerjisi olabiliyor.Sonra deneyerek en uygun olanını alırsınız.
bebek alışverişi harika bir duygu .istediklerinizi bulabilmeniz ve alabilmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan
kızlar ticker lar nerden nasıl yapılıyor.bi anlatın lütfeen.
Ama ama haksızlık.Canım çekiyor yapayım diyorum olmuyor.Boşver diyorumYa Zeyracım ben bu arada kaç aydır yemek yapmıyorum.Unutmamışımdır değil mi?delikafadulden
Valla canım böyle ekşi ekşi bişiler çekiyor.Mesela aklıma il gelen Kısırrrrr....:dance:
tickerfactory sitesinden yapıyorsun canım.Başkasını kabul etmiyor..Sen seç şeklini anlatayım sana...
:roflol: YOK YOK CANIM UNUTMAMIŞTIRSIN BİTANEM VALLA DÜN KISIR GEÇTİ AKLIMDAN YAPAMAKTAN DEĞİL ÜŞENDİM YAPMAYA VALLA yoksa yapacaktım gel bize yapayım şöyleyanınada bir ıhlamur demlerim taze bizim bahçeden toplanandan oda doğal sonra ne istersen canım yaparım sen gel yeterki ne demekcokacimcoook
bende hayırlısı diye düşünüyorum canım.ama yinede çok çocuk düşünmediğimden ikisindende birer tane olsa iyi olurdu .benim eşimde annemin rüyası yüzünden erkek olacağına inanıyordu. kaynanasını çok severde:jeyyar:annem ben daha ilk çocuğuma hamileyken 3 oğlum olacağını rüyasında görmüştü.birde kızın olacak ama en sonunda dedi.Annemin rüyaları çıkarda genelde.tabii annem öyle gördü diye 4 çocuk yapmak niyetinde değilim.sositososito[B]hayırlı evlat olsun cnm.bakalım bende kız hayalleriyle yanıp tutuşanlardanım.
eşimde kız istiyor.ama erkek olursada iyi olur diyor 2 erkek kardeş,birbirlerine arkadaş olurlar diyor.neden herkez kız doğuramaz dedi senin doktor.bide sen ne zaman öğrendin cnm cinsiyetini.kaç haftalıktın yani[/B]
Canım bence bu kadar üzülme ve kafanı karıştırma artık bebişlerimiz hissettiklerimizi anlıyorlar. daha sakin olmaya çalış. bende kız olmasını çok arzulamıştım ama nasip böyleymiş.
Avukat44 hoşgeldin aramıza ne güzel tecrübeli insanların gelmesiyle insan daha az stres oluyor yaşamış birinden örnekler duyunca.
Tarhan çok sevindim meslekteş olduğumuza :) a.s
bende hayırlısı diye düşünüyorum canım.ama yinede çok çocuk düşünmediğimden ikisindende birer tane olsa iyi olurdu .benim eşimde annemin rüyası yüzünden erkek olacağına inanıyordu. kaynanasını çok severde:jeyyar:annem ben daha ilk çocuğuma hamileyken 3 oğlum olacağını rüyasında görmüştü.birde kızın olacak ama en sonunda dedi.Annemin rüyaları çıkarda genelde.tabii annem öyle gördü diye 4 çocuk yapmak niyetinde değilim.sositososito
doktorum çok tatlı bir bayan.ben çok kız istiyordum.sanırım erkek olacağını duyduğumda yüzüm değişti.beni neşelendirmek için espri yaptı.yoksa ciddi değildi.
ayrıca malum genelde erkek doğuramayınca kadından bilirler.klava:16 hafta 2 gün geçmişti cinsiyetini öğrendiğimde.
evet merak ediyoruz işte.
kendi doktoruma inanmak istiyorum.
kendimide kıza şartlaMAK istemiyorum aslında.
offf bilmiyorum çok garip duygular içersindeyim.kendi dr büyük olasalık kız dediğinde okadar çok sevindim ki anlatamam bu sevinci.o günden beride kendimi hep kıza alıştırdım.
ama bu dr erkeğe benziyor diyince dumur oldum.
Tüm nisan 2010 annelerine merhabalar.
bende 17 haftalık hamileyim.Bu formu yaklaşık 15 gündür takip ediyorum.Ama iş yerinde yazmaya fırsatım olmuyor.Aranızda ne güzel dosluklar kurulmuş.Bugün büroya gitmedim.Bende yazıp grubunuza dahil olayım dedim.
İkinci hamileliğim. ay sonra 6 yaşına girecek bir oğlum var. 2. side yolda.Hepimizin tüm çocukları hayırlarla ve güzelliklerle dünyaya gelir Ve Rabbim çocuklarımızın varlığıylada yokluğuylada bizi imtihan etmez inşallah.hepimize tatlı sohbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?