2010 Nisan Anneleri

canımcım yok lafım sana değil bitanem neyse boşver bazen öyle oluyoki online gözüküyo çoğu kişi bir slm verilmiyo canım benim gel bitanem ne demek kara lahan çorbası yaptım tamamen orgnik canımcım cokacimcoook

gördüm ve selam vermiştim.ama yine merhabalar.sanırım sayfayı arada yenilemek gerekiyor.a.sa.s

canım aldım mesajını bitanem senin saoasın canım bu arada valla inat et al eşine ben hep öyle yapıyorum bizimkide ablam almış çoğu şeyi diyor ama bende tutturdum banane diyorum bende 6 aylıkken falan giyeceği tarzda alırım diyorum görümcem sağolsun losyonuna kadar almış bugün aradı yine yollayacakmış sen ona göre eksik görürsen al dedi gerisini tırnak makasından banyo marşabasına kadar almış bakalım gelsinler aldıkları ona göre liste çıkarıcağım bende ama 6 buçuk aylıkken falan alıcam büyük ihtimal şubat ayında başlarım almayı canım

[B]hayırlı evlat olsun cnm.bakalım bende kız hayalleriyle yanıp tutuşanlardanım.
eşimde kız istiyor.ama erkek olursada iyi olur diyor 2 erkek kardeş,birbirlerine arkadaş olurlar diyor.neden herkez kız doğuramaz dedi senin doktor.bide sen ne zaman öğrendin cnm cinsiyetini.
kaç haftalıktın yani[/B]

Ama ama haksızlık.Canım çekiyor yapayım diyorum olmuyor.Boşver diyorumYa Zeyracım ben bu arada kaç aydır yemek yapmıyorum.Unutmamışımdır değil mi?delikafadulden
Valla canım böyle ekşi ekşi bişiler çekiyor.Mesela aklıma il gelen Kısırrrrr....:dance:

Canım bence bu kadar üzülme ve kafanı karıştırma artık bebişlerimiz hissettiklerimizi anlıyorlar. daha sakin olmaya çalış. bende kız olmasını çok arzulamıştım ama nasip böyleymiş.
Avukat44 hoşgeldin aramıza ne güzel tecrübeli insanların gelmesiyle insan daha az stres oluyor yaşamış birinden örnekler duyunca.
Tarhan çok sevindim meslekteş olduğumuza :) a.s

Ha ha haaaa deseydin kocişkona.kaydirigubbakcemile3Al tabi neden almayacaksın.

:roflol: YOK YOK CANIM UNUTMAMIŞTIRSIN BİTANEM VALLA DÜN KISIR GEÇTİ AKLIMDAN YAPAMAKTAN DEĞİL ÜŞENDİM YAPMAYA VALLA yoksa yapacaktım gel bize yapayım şöyleyanınada bir ıhlamur demlerim taze bizim bahçeden toplanandan oda doğal sonra ne istersen canım yaparım sen gel yeterki ne demekcokacimcoook

neyse kızlar ben varayım sobamızı yakayım eşim doldurmuş beni çağırıyo görüşürz adam sobayı dolduruyo bi çakmak çakip yakamıyo yaaa beceriksizim benim öğreticem öğreticem artık

oh valla valla mersinde olsan hemen gelirdim.İşten kaçıp hemde...Neredeydin sen?

bende hayırlısı diye düşünüyorum canım.ama yinede çok çocuk düşünmediğimden ikisindende birer tane olsa iyi olurdu .benim eşimde annemin rüyası yüzünden erkek olacağına inanıyordu. kaynanasını çok severde:jeyyar:annem ben daha ilk çocuğuma hamileyken 3 oğlum olacağını rüyasında görmüştü.birde kızın olacak ama en sonunda dedi.Annemin rüyaları çıkarda genelde.tabii annem öyle gördü diye 4 çocuk yapmak niyetinde değilim.sositososito
doktorum çok tatlı bir bayan.ben çok kız istiyordum.sanırım erkek olacağını duyduğumda yüzüm değişti.beni neşelendirmek için espri yaptı.yoksa ciddi değildi.
ayrıca malum genelde erkek doğuramayınca kadından bilirler.klava:16 hafta 2 gün geçmişti cinsiyetini öğrendiğimde.

hoşbulduk canım

benim annemde kızım olacağını görmüş rüyasında:)bende 2 çocuk düşünüyorum.
2 de kalacağım evet farklı olmuş olsaydı güzel olurdu.bana dr 10.haftada erkek bence demişti.12.haftada gittiğimde büyük olasalık kız dedi.15 haftalık başka bi dr gittiğimde yani cumartesi erkeğe benzettim bacak arası dolgun görünüyor dedi.2 hafta sonra tekrar kendi dr gidicem bakalım.aslında ben kendimi erkek olacağına alıştırmıştım.çünkü bi kızım olması çok çok sanşlı olmam demek.(bana göre)10.hafta da dr erkek bence değince hiç üzülmemştim çünkü baştan alıştırdım ya kendimi.12 haftada büyük olasalık kız değince:sm_cool:sonrada bşka dr erkek değince.:roflol::roflol:

( AttaQue kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Kızlar gebelik takvimi nasıl yapılır anlatmaya çalışıcam dinleyin beni , dualarımızla ve güçbirliğimizle başarıcaz inanıyorum haydi bismillah diyoruz başlarken...
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra NEXT diyin ve çizelgede bebeğinizi temsil edecek nesneyi seçin.(1-10 sayıları üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra yine NEXT diyin ve tahmini doğum yapacağınız tarihi girin (due date yazan kısma)
Due Date yazan kısmın altında Today's Date (bugünün tarihi olmalı) yanında da Current Time(şu anki saat olmalı) oradan olması gereken rakamları da seçtiniz miii, tamam
NEXT de yine dedin mi :)
bbCode yazan kutunun içinde
arasında kalan png formatlı kodu kopyala ve ticker kısmına profilinden yapıştır.
Geçmiş olsun :) Yapıcaaz yapıcaaaz yaptık diye baaaaaaaaaağrıcaaazzz )
sütlü gayfe böyle dene ben böyle yaptım tickeri

sütlü gayfe işte ben sırf böyle ikilemlere düşmemek için tek bir doktora gidiyorum ve onu bulana kadar çok uğraştım :) ama şimdi çok şükür istediğim gibi bir doktor. sende bence sadece kendi doktoruna güven. insanın psikolojisi hamileyken daha zayıf oluyor ya doktor da niye soylemiş ki net belli olunca söyleseymiş.

canım kendini alıştırma derim yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın 13+4 erkek dediler bugün gittim kız allahtan kimseye söylememiştim
yinede inşallah allah gönlüne göre verir

hoşgeldin... hayırlı olsun bebişin inşallah...

ya kızlar benim çok işim var siz hepiniz burdasınız. ben geliyorum kimse kalmıyor... haksızlık buuuuulmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…