estağfirullah.hemşeri sayılırız.olsun o kadar kıyağımız.ben üniversiteyi ankarada okudum.severim ankarayı.en çokta AŞTİ'Yİ severim eve döndüğüm zamanlar için.sırnaşık şey
iyi akşamlar arkadaşlarr
biz geldikk :CüvCüv:
dün abimler sürpriz yaptılar ve bana geldiler çok mutlu oldum tabiki o yüzden giremedim
bugünde öğleden sonra anasağlığa gittim kalp atışlarını dinledim yavrumum ama ebe biraz şaşırttı beni ayına göre yukarı çıkmamış hala dedi bakalım çarşamba günü gittiğimde sorarım doktora bir ay oldu özledim kuzumu
daha sonrada dikiş kursuna uğradım kalıplara baktım yarın tekrar gideceğim hamile kıyafeti dikmenin zamanı geldi artık:)
tabi sevindiğim bi durumda arkadaşlarımın sözleri oldu nerdeyse 2-3 aydır görmüyorlardı beni sadece karnın şişmiş diyorlar kilo almamışım onlara göre:) aynı şeyi dün yengemde söyledi 1 ay önceye oranla sadece karnın irileşmiş diyor
sizler nasılsınız peki keyifler yerindedir inşallahh
iyi akşamlar arkadaşlarr
biz geldikk :CüvCüv:
dün abimler sürpriz yaptılar ve bana geldiler çok mutlu oldum tabiki o yüzden giremedim
bugünde öğleden sonra anasağlığa gittim kalp atışlarını dinledim yavrumum ama ebe biraz şaşırttı beni ayına göre yukarı çıkmamış hala dedi bakalım çarşamba günü gittiğimde sorarım doktora bir ay oldu özledim kuzumu
daha sonrada dikiş kursuna uğradım kalıplara baktım yarın tekrar gideceğim hamile kıyafeti dikmenin zamanı geldi artık:)
tabi sevindiğim bi durumda arkadaşlarımın sözleri oldu nerdeyse 2-3 aydır görmüyorlardı beni sadece karnın şişmiş diyorlar kilo almamışım onlara göre:) aynı şeyi dün yengemde söyledi 1 ay önceye oranla sadece karnın irileşmiş diyor
sizler nasılsınız peki keyifler yerindedir inşallahh
jnazcım tedirgin olma banada doktor aynısını söledi ;bebek hala kasıktaymış aslında bu ayın sonunda tam belli olurmuş,yukarı çıkmadı hala,sanırım yerini sevdi....şuan için sorun değil ama doğuma yakın rahatsızlık verebilirmiş....
bakalım belkide çıkmıştır benimde bu muaynemde belli olcak...
slm kızlar hafta sonu evde deildim bugun de ancak gönderdim öğrencileri
hoşgeldin canım hakikaten bende sığmıyorum artık eski kıyafetlere 36 bedende 40 cıktım ama şimdionlarda dar gelmeye basladı
bebişimin cinsiyeti belli oldu kızım olucak öykü derin im geliyor bir yandan çok sevinçliyim bir yandan panik daha hiç birşey almadım kızıma ne alıcam onuda bilmiyorum acemilik çok zormuş
hımm bi bakayım bende canımkızlar bu biblolar için birmax diye bir adres var, orda ucuz direkt mıknatıslı hemde.sadece biz lavanta veya badem şekeri yapıştırıcaz tülle...
bebişimin cinsiyeti belli oldu kızım olucak öykü derin im geliyor bir yandan çok sevinçliyim bir yandan panik daha hiç birşey almadım kızıma ne alıcam onuda bilmiyorum acemilik çok zormuş
hoşbuldum rabia cım pantolonlarıma sığıyorum daha doğrusu basen bacak kısmında sorun yok tek sorun karın ama tunik tarzında elbiselerim var pantolon üzerine giydiğim onlar dar oluyor karın kısmı geriyor iyice
bende canım bacaklar oluyor ama karın zorluyor :CüvCüv:
nese biz şeker konusunu atlattık eşimle o yapacakmış bu konuda deneyimli zaten daha önce bir organizasyon şirketinde çalışıyordu ve bu işi yapıyordu ,doğum oda süslemeleri falan ...
bayada bir şeyler yapacakmış benimde işime gelir açıkçası şimdi size sitenin linkini vereyim belki bakmak istersiniz,yada hastane odanızı süsletmek isteyebilirsiniz....
www.mybaby.com.tr
gercekten çok hoş seyler var hatda bende doğumda hastane odamı süsletcem eşime.....
benim hastane odamı hastanenin kendi süslüyoo. zaten ona aldanıp seçtim hastane mi:)
vayy be varmı öle hastaneler ne şanslısın....
doğum ücreti dahil artı oda süsleme...
valla zaten oda süslemelerinin en ucuzu 300 liradan baslıyor....
hepsi içinde nekadra peki fiyatı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?