sütlü gayfe işte ben sırf böyle ikilemlere düşmemek için tek bir doktora gidiyorum ve onu bulana kadar çok uğraştım :) ama şimdi çok şükür istediğim gibi bir doktor. sende bence sadece kendi doktoruna güven. insanın psikolojisi hamileyken daha zayıf oluyor ya doktor da niye soylemiş ki net belli olunca söyleseymiş.
sağol canım amiin allah herkezin gönlüne göre versin.canım kendini alıştırma derim yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın 13+4 erkek dediler bugün gittim kız allahtan kimseye söylememiştim
yinede inşallah allah gönlüne göre verir
hoşgeldin... hayırlı olsun bebişin inşallah...
ya kızlar benim çok işim var siz hepiniz burdasınız. ben geliyorum kimse kalmıyor... haksızlık buuuuulmaz:
sağol canım amiin allah herkezin gönlüne göre versin.
senin ilk bebeğinmi.
amin... yok canım 2. bebeğim ilkide kız
allah bağışlasın cnm.
biri kız biri erkek çok nadir duyuyorum ben.
genelde ikiside ya kız yada erkek oluyor.
amann sağlıklı,hayırlı evlat olsunlAR DA.
teşekkür ederim.amina.s.hoşgeldin avukat44.Allahım hepimize sağlıklı doğumlar versin
estağfirullah.hemşeri sayılırız.olsun o kadar kıyağımız.ben üniversiteyi ankarada okudum.severim ankarayı.en çokta AŞTİ'Yİ severim eve döndüğüm zamanlar için.sırnaşık şeyoleyyy ticker oldu yaşasıın:)
avukat 44 teşekkürler arkadaşım.
dünürcüm nerde benim..... özgecim bişi sorucam lavanta ne kadar gerekir aşağı yukarı 100 adet süs için. yarım kilo-1 kilo ne kadar alıcam????
Ruzenincim bizdede bebek doğunca bebekli çikolata dağıtılıyor gelenlere. sonra bebek mevlüdünde küçük hediyeler veriliyor buzdolabı süsü gibi yada masa atacı gibi.
Lavantada güzel fikir ama ben kokusunu pek sevmem yapamam herhalde o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?