2010 Nisan Anneleri

haklısın canım;ilk hamileliğimde hiç böyle ikilemler yaşamadım dr gittim 15 haftalık erkek dedi ve öylede oldu.gerçektende öyle hamilelik psikolojisi çok başka.bende kendi dr çok kızdım aslında ben ona demedim ki cinsiyeti nedir diye.pat diye kendi söyledi.onda da bi türlü karar veremedi zaten.

hoşgeldin... hayırlı olsun bebişin inşallah...

ya kızlar benim çok işim var siz hepiniz burdasınız. ben geliyorum kimse kalmıyor... haksızlık buuuuulmaz:

teşekkür ederim.hoşbulduk.hepimizinki hayırlı olsun.bende bugün evdeyim,oğlum okulda ondan gevezelik ediyorum.yoksa sizleri okumaya bile vaktim olmuyor.

evet bugünde az kaldı benim mesai bitişine heyecanlanmaya başladım yarın 9 da drda olcam inş. bebişimizin sağlığı yerindemi bi bakıcaz testlerimiz yapılacak %80 ihtimal %100 müymüş onu öğrencez :):) ve bütün gün izinli olcam ne güzellll...üşenmezsem eğer evden nete girip haberleri sizlerle paylaşıcam ...

allah bağışlasın cnm.
biri kız biri erkek çok nadir duyuyorum ben.
genelde ikiside ya kız yada erkek oluyor.
amann sağlıklı,hayırlı evlat olsunlAR DA.

evet sağlıklı ve hayırlı olmaları en başta geliyo ama ne bileyim işte insan değişik olanı tatmak istiyo her zaman

dünürcüm nerde benim..... özgecim bişi sorucam lavanta ne kadar gerekir aşağı yukarı 100 adet süs için. yarım kilo-1 kilo ne kadar alıcam????

dünürcüm nerde benim..... özgecim bişi sorucam lavanta ne kadar gerekir aşağı yukarı 100 adet süs için. yarım kilo-1 kilo ne kadar alıcam????

BURDAYIM CANIM....aslında senin hazırlayacağın kesenin büyüklüğüne göre değişir benim paylaştığım resimdeki kadar bişi olursa yani uafaktı o ,sanırım bir yada birbuçuk kilo yeter,ama kesenin boyutunu farklı yapacaksan 2 kilo al derim ben....
bu arada hafif çekiyor zaten nerdeyse bir kilosu bile baya geliyor ,toptancılardan alırsan fiyat olarak daha uyguna gelir mesela ben kilosunu 20 tl ye satıyorum......

Ruzenincim bizdede bebek doğunca bebekli çikolata dağıtılıyor gelenlere. sonra bebek mevlüdünde küçük hediyeler veriliyor buzdolabı süsü gibi yada masa atacı gibi.
Lavantada güzel fikir ama ben kokusunu pek sevmem yapamam herhalde o yüzden :)

arkadaşlar ben çıkayım.malum burada yemek vakti.belki sonra girebilirim.herkese iyi akşamlar.ve afiyet olsun

ya şuan ismi aklıma gelmiyor ama ben almıştım bir ara hatda halen evde var bulursam eklerim resmini,kokulu kurutulmuş küçük yapraklar oluyor onlardan olabilir aslında lavanta sevmiyorsan...
aslında daha fiyat araştırması yapmadım eminönünden bakacağım küçük biblolar bulursam uygun fiyata onları da kullanabilirm....benim iki mevlüdüm olacak oyuzden fazla hazırlıycam.....
birde lohusa serbetini koymak iin çok hoş takımlar var onlarıda süslemişler gecende görmüştüm....
bizdede bebek ilk doğduğu gün baba tepsi tepsi baklava dağıtır......cokacimcoook

iyi akşamlar arkadaşlarr
biz geldikk :CüvCüv:
dün abimler sürpriz yaptılar ve bana geldiler çok mutlu oldum tabiki o yüzden giremedim
bugünde öğleden sonra anasağlığa gittim kalp atışlarını dinledim yavrumum ama ebe biraz şaşırttı beni ayına göre yukarı çıkmamış hala dedi bakalım çarşamba günü gittiğimde sorarım doktora bir ay oldu özledim kuzumu
daha sonrada dikiş kursuna uğradım kalıplara baktım yarın tekrar gideceğim hamile kıyafeti dikmenin zamanı geldi artık:)
tabi sevindiğim bi durumda arkadaşlarımın sözleri oldu nerdeyse 2-3 aydır görmüyorlardı beni sadece karnın şişmiş diyorlar kilo almamışım onlara göre:) aynı şeyi dün yengemde söyledi 1 ay önceye oranla sadece karnın irileşmiş diyor
sizler nasılsınız peki keyifler yerindedir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…