Tüm nisan 2010 annelerine merhabalar.
bende 17 haftalık hamileyim.Bu formu yaklaşık 15 gündür takip ediyorum.Ama iş yerinde yazmaya fırsatım olmuyor.Aranızda ne güzel dosluklar kurulmuş.Bugün büroya gitmedim.Bende yazıp grubunuza dahil olayım dedim.
İkinci hamileliğim. ay sonra 6 yaşına girecek bir oğlum var. 2. side yolda.Hepimizin tüm çocukları hayırlarla ve güzelliklerle dünyaya gelir Ve Rabbim çocuklarımızın varlığıylada yokluğuylada bizi imtihan etmez inşallah.hepimize tatlı sohbetler.
hepinize teşekkürler. ymer bende ssk lıyım . galiba devlet ten alınıyormuş 16 haftalık maaş öylemi?prosedürü nasıl neler yapmak gerekir bunun için ?
bende işi bırakmayı düşünmüyorum. belki bir süre evden devam ederim. ama baktırabileceğim bir yakınımda yok burda galiba biraz evde olucam bu yüzden.
bende 17 haftalık hamileyim.Bu formu yaklaşık 15 gündür takip ediyorum.Ama iş yerinde yazmaya fırsatım olmuyor.Aranızda ne güzel dosluklar kurulmuş.Bugün büroya gitmedim.Bende yazıp grubunuza dahil olayım dedim.
İkinci hamileliğim. ay sonra 6 yaşına girecek bir oğlum var. 2. side yolda.Hepimizin tüm çocukları hayırlarla ve güzelliklerle dünyaya gelir Ve Rabbim çocuklarımızın varlığıylada yokluğuylada bizi imtihan etmez inşallah.hepimize tatlı sohbetler.
Hayırlısı olsun canım.Ya işte bu doktorlardaki karasızlık beni çıldırtıyorkafamçokkarıştı.Ama napçaz kendi doktorumuzdan şaşmayacaz...Ama biz merak ediyoruzzz:CüvCüv:slm kızlar bayadır giremiyorum.dr randavuma daha 2 hafta var.ama ben cinsiyetini merak ettiğimden geçtiğimiz cumartesi başka bi dr gittim.bebeğimin suyu azmız çok fazla su içmem gerektiğini söyledi dr.günde 3 lt su içiyorum ama wc den de çıkamıyorum. 3 hafta önce kendi dr gittiğimde kıza benzediğini büyük olasalık kız olabileceğini söylemişti bana.cunartesi gittiğim dr ise erkeğe benziyor bacak arası dolgun görünüyor dedi.acayip alak bullak olmuş durumdayım.bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum.ama erkek olursada tabiki ahlanıp vahlanmam erkekte olsa kızda olda başımın tacı.2 hafta sonra kendi dr gidicem detaylı usg bakacak bakalım cinsiyeti bu sefer ne olacak.
Hayırlısı olsun canım.Ya işte bu doktorlardaki karasızlık beni çıldırtıyorkafamçokkarıştı.Ama napçaz kendi doktorumuzdan şaşmayacaz...Ama biz merak ediyoruzzz:CüvCüv:
evet merak ediyoruz işte.
kendi doktoruma inanmak istiyorum.
kendimide kıza şartlaMAK istemiyorum aslında.
offf bilmiyorum çok garip duygular içersindeyim.kendi dr büyük olasalık kız dediğinde okadar çok sevindim ki anlatamam bu sevinci.o günden beride kendimi hep kıza alıştırdım.
ama bu dr erkeğe benziyor diyince dumur oldum.
HOŞGELDİN CANIM...opuyorumnanaktan
hoşgeldin avukat 44 aramızaa.s.
valla 7 kişiden 1 kişi görüp slm vermedi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?