2010 Nisan Anneleri

Tüm nisan 2010 annelerine merhabalar.
bende 17 haftalık hamileyim.Bu formu yaklaşık 15 gündür takip ediyorum.Ama iş yerinde yazmaya fırsatım olmuyor.Aranızda ne güzel dosluklar kurulmuş.Bugün büroya gitmedim.Bende yazıp grubunuza dahil olayım dedim.
ıkinci hamileliğim. ay sonra 6 yaşına girecek bir oğlum var. 2. side yolda.Hepimizin tüm çocukları hayırlarla ve güzelliklerle dünyaya gelir Ve Rabbim çocuklarımızın varlığıylada yokluğuylada bizi imtihan etmez inşallah.hepimize tatlı sohbetler.

AVUKAT44 hoşgeldin aramıza. Allah kolay doğum nasip etsin inşallah hepimize.

Bende mamamı yiyip geldim. Çok su içesim geliyor bugün :)

hoşgeldin aramıza Allah sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve herkese

biz senle meslektaşız canım:) bende çalışabildiğim kadar çalışıcam. doğumdan sonrada 6. ayda falan geri dönmeyi planlıyorum. benim kayınvalidem bakıcak bebeğe:lepi:

hoşgeldin canım aramıza.. evet burası öyle sıcak ve guzel bır ortamkı çok sevıyorum burda. çünku burdakı ınsanların hepsının dertlerı,mutlulukları ve heycanları aynı opuyorumnanaktan inşallah saglıkla alırız bebişlerimizi kacagımıza Şeniz

slm kızlar bayadır giremiyorum.dr randavuma daha 2 hafta var.ama ben cinsiyetini merak ettiğimden geçtiğimiz cumartesi başka bi dr gittim.bebeğimin suyu azmız çok fazla su içmem gerektiğini söyledi dr.günde 3 lt su içiyorum ama wc den de çıkamıyorum. 3 hafta önce kendi dr gittiğimde kıza benzediğini büyük olasalık kız olabileceğini söylemişti bana.cunartesi gittiğim dr ise erkeğe benziyor bacak arası dolgun görünüyor dedi.acayip alak bullak olmuş durumdayım.bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum.ama erkek olursada tabiki ahlanıp vahlanmam erkekte olsa kızda olda başımın tacı.2 hafta sonra kendi dr gidicem detaylı usg bakacak bakalım cinsiyeti bu sefer ne olacak.

HOŞGELDİN CANIM...opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım.Ya işte bu doktorlardaki karasızlık beni çıldırtıyorkafamçokkarıştı.Ama napçaz kendi doktorumuzdan şaşmayacaz...Ama biz merak ediyoruzzz:CüvCüv:

Hayırlısı olsun canım.Ya işte bu doktorlardaki karasızlık beni çıldırtıyorkafamçokkarıştı.Ama napçaz kendi doktorumuzdan şaşmayacaz...Ama biz merak ediyoruzzz:CüvCüv:

evet merak ediyoruz işte.
kendi doktoruma inanmak istiyorum.
kendimide kıza şartlaMAK istemiyorum aslında.
offf bilmiyorum çok garip duygular içersindeyim.kendi dr büyük olasalık kız dediğinde okadar çok sevindim ki anlatamam bu sevinci.o günden beride kendimi hep kıza alıştırdım.
ama bu dr erkeğe benziyor diyince dumur oldum.

ya bırak başka doktoru yaa.Döveris onu bisklava:.Hepsi öyle hepsi...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bende sarmalarımı sardım lahana çorbamı yaptım şimdi oturabildim anacak akşama birde balık sebzeli yapıcam şöyle fırında inşallah yemeklerim tamam syılır ama çok yorulduk kzızmla

valla 7 kişiden 1 kişi görüp slm vermedi :uhm:

:bbo: Anlamadım.Benim şirkette açık bilgisayar kk de açık sürekli online görünüyom ama arada giriyorum .askolsun canımcım görürümde selam vermez miyiim bak gördüm şimdi hemen selam verdim.Ne çorbası yaptın bu arada.Acıktımda:icecream:

benimde bir oğlum var.Şuanda ki hamileliğimde bir kızım olmasını bende çok istedim.kız ismi bile bulmuştum.gözüm hep kız bebek elbiselerindeydi.Ama bu kezde tutmadı.%90 oğlum olacakmış.hayırlısı inşallah.Doktorum herkes kız doğuramaz dedi.ınşallah üçüncüsü kız olur dedi. tabi tabi.ıKinciyi doğurdum büyüttüm sıra üçüncüdelmaz:
benim hayallar çöpe gitti.şimdilik oğluma abisinin kıyafetleri yeter diye düşünüyorum.Zaten hepsi yepyeni.çok çabuk büyüyorlar.2-3 kez en fazla giydirdim.Ama sırf kocama inat olsun diye 3-4 tane yeni bebek giysisi alacağım.Eşim bu bebeğimizinde erkek olacağında ısrarlıydı.Erkek olduğunu öğrendiğinde sevindin demi dedim.sevinmem mi,abisinin küçüklerini giyecek masrafsız olacak dedi.:bbo:çooooook bekler.
bu arada tulum alacaklara duyurulur:1-2 taneden fazla almayın,çok çabuk büyüdükleri için hemen hemen hiç kullanışlı olmuyor.onun yerine ayaklı alt ve üst ayrı olandan alın.Birde sakın bebek bezi stoğu yapmayın.bebeklerin alerjisi olabiliyor.Sonra deneyerek en uygun olanını alırsınız.
bebek alışverişi harika bir duygu .istediklerinizi bulabilmeniz ve alabilmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…