2010 Nisan Anneleri

slm kızlar iki günlük yorgunluktan sonra gelebildim sonunda topiğe dün misafirlerim vardı ya hiç eskisi olmuyor artık cok cabuk yoruluyorum niyeyse bugun de onun temizliği derken bittim

bi okuyum geçmişi geliyorum bu arada cicişler bölümüne bebeğimin ilk kıyafetlerini ekledim bakmak isteyenlere duyurulur:)

kızlar azönce YAZGÜLÜMLE konuştum.....
bizleri çok özlemiş,hepimize teker teker selamları var,en kısa zamanda bizimle yine sohbet edecek,bende onu arada da olsa burda görmek istiyorum hersey bebek demek değil,bizim en önemlisi dostluğumuz var onu kaybetmeyelim değilmi....
bende selamlarını iletmemi istedi .....

a.s.cnm bence 54 kilo ile başlamışsın, hemen hemen aynı haftadayız 3aşağı5yukarı,ve 6 kilo biraz fazla gibi geldi, ama moralini bozma eminim o 6 kilo bile dışardan bakılınca belli olmuyodur.benm ideal kilom (evlenmeden önce:))) hep 54 tü, ama ben 64 ile başladım ve şimdi 66 yım, 5. aydan sonra hızlanıyormuşuz dikkat bayanlar. dünkü 40 kilo alanı duyunca şokee oldum yani ,kociş boşar valla :bbo:

budebe canım bana doktorum hamurişinden özellikle uzak dur dedi. onun dışında dikkat et dedi ama şekerliden bahsetmedi. ben zaten tatlı yiyemiyorum ama hareketsizlik var. yürüyüşe eşimolmadan çıkamıyorum bizim burada köpekler var korkuyorum. eşimde akşam yorgun geliyor. pek çıkamıyorum. bu arada bende ilk 3 ay yattım sürekli hormon iğnesi vuruldum. kanamam olduğu için o dönemde de kilo aldım tabi

sormayın kızlar yaa ama ben dedimki ben 3 dört gündür az hissediyorum dedim oda hemen benim sözüme direk sen yinedende doktoruna git falan dedi yaa kalp atışını duyuyoruz neden bidaha beni stres yaptırıyosun anlamadım dah öyle gitmeyecem acaba hiçmi gitmesem bundan sonra ne doktoruma ne oraya evdemi doğursam kocam keser göbeğinikaydirigubbakcemile3

alykmslm cnm, tabiikide onu kaybetmeyelim.en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle

cnm bu arada ıhlamurla zencefili karıştırsamm olur dimiCADIARZU

özgeciğim bizdende slm söyleseydin canım tabiki gelsin buraya dostluk herzamn bakidir inşallah o sırada tekrar o müjdeli haberi bizlere verir hep beraber tekrar devam ederiz

:roflol: valla cnm sıcak su ve havlu benden

canım bu hamilelik ne zor iş dimi insan neyle karşılaşacağını bilmediğinde hep meraklı hep endişeli oluyo. ama sağlık ocağındaki kadın sadece kalp atışını dinleyerek çocuğun iyi yada kötü olduğunu anlayamaz bence. sorma herkese boşver. b,tek doktorunla muhattap ol. sıkma canını bence bebeğinle ilgii bi sorun yok. senin sorunun doktorunla ilgili . onu düşün bence .

geçmiş baya bi birikmiş hepsini okuyamadım kılzar kısa kısa baktım öle bi

delikafadulden basardimmm

tebriklersırnaşık şey

sende bizden selam söle canım aklımızda olduğunuda söle çok zor yaşadıkları çok zor Allah yardımcısı olsun

sırnaşık şey

alykmslm cnm, tabiikide onu kaybetmeyelim.en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle

cnm bu arada ıhlamurla zencefili karıştırsamm olur dimiCADIARZU

canım bunlar olur aslında kış çayı var çok ta güzel tadı var ....eşim kardeşim falan grip olunca onu yapıyorum ertesi gün ayakta oluyo....
ama elinde zencefil ve ıhlamur varsa oda olur tatlım demle ama olur mu taze taze yap...kaynatma....

at gribi demek olur valla. ne uğursuzlukmuş anlamadım ben domuz gribi bir yandan kriz bir yandan.. evlendik bebek yaptık bi gün yüzü göremedik bitsin artık şu uğursuz yıl yaaa:umursamaz::umursamaz:

certurana katılıyorum zeyracım ben de daha 1 hafta önce doktoruma karar verdim tabiki doktoruna çok güveniyorsan o zaman iyileşmesini de bekleyebilirsin. sonuçta oda hastalarını riske atmaz tamamen iyileşmeden göreve başlamaz heralde.

aman canım ne takıyon kiloyu falan zayıfsın zaten ben 73 ile hamile kaldım şimdi 77 oldum ben kafamı nerelere vurayımkaydirigubbakcemile3

ruzenincim yazgülüme çok selamlar bende onu merak ediyorum ama yarası depreşir diye de ısrar edemiyoruz gelmesi için. bakarsınız biz doğurmadan o hamileyim yine diye gelir buralara inşalllahhhhhh:Saruboceq:

:roflol: valla cnm sıcak su ve havlu benden
tamam canım sözünü unutma :CüvCüv::lepi:

aynen canım çok sıkkın budebeciğim dedi hastası vefat etmiş şimdi söyledi kadıncağız :çok üzgünüm:

ben 67 ile hamile kaldım 71 kg olmuşum.ilk 3-4 ay için 4,5-5,8 kg yazıyo nette.bebek 220 gr..bu 2 ay tutucam kendimi son 3 ay kg cok alınıyomuş..

buraya mı yazayım cicişler topiğine mi bilemedim ya. kaynanam başlamış alışverişe.Allah razı olsun da ben ööle polyester, naylon karışımı şeyler yerine 100 de 100 pamuklu oalnalardan alacaktım ama onun aldıkları hep karışımlı. bi şeyde sööleyemiyorum. zaten adım sosyetik geline çıktı, bi de kırmak istemiyorum hefesini. bi de burada beşik sermek gibi bi şey varmış, çeyiz sermek gibi. alınan herşey sergilenirmiş, onu da ben alcam beşiği havlusu, nevresimi falan diyo. ama ben beşik istemiyorum. ama ben beğenmek istiyorum bebişimin kıyafetlerini. nasıl anlatacam ben nderdimi yaaa?

selam kızlar ancak bitirdim geçmişi...
Ne o yaa sabah sabah bunalmış herkez....toplayın kendinizi bakemmmm:))))))
ben p.tesiden beri temizlik yapıyorum burnumu çıkartmadım kapı dışarı...hergün bi oda..bu gidişle doğuma kadar bitiririz inşallah:)))Acelemiz yokzemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba aranıza yeni katılıyorum bende nisan annesiyim 13 nisanla 20 nisan arası bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah. çok önce yazacaktım sizlerle paylaşacaktım ama düşük tehlikem vardı. çok korkuyordum kaybedeceğim diye ama artık düşük riskim çok düştü :lepi:bebeğim erkek olacakmış. doktorum çok sağlıklı dedi. size resmini gönderiyorum.

Eklentiler

• $P1010450-1.webp
    30 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…