a.s.cnm bence 54 kilo ile başlamışsın, hemen hemen aynı haftadayız 3aşağı5yukarı,ve 6 kilo biraz fazla gibi geldi, ama moralini bozma eminim o 6 kilo bile dışardan bakılınca belli olmuyodur.benm ideal kilom (evlenmeden önce:))) hep 54 tü, ama ben 64 ile başladım ve şimdi 66 yım, 5. aydan sonra hızlanıyormuşuz dikkat bayanlar. dünkü 40 kilo alanı duyunca şokee oldum yani ,kociş boşar valla :bbo:selam kızlar
zeyracım aman dikkat et bana sorarsan doktorunu değiştir. biz daha yolu başında sayılırız yenisine de alışırsın.
kızlar bende size birşey soracağım. ben normalde 52 kiloyumdur yıllardır. fakat hamile olduğumu öğrendiğimde 54 kilo olmuşum. az önce hep tartıldığım tartıya cıktım 60 kilo çıktım. açıkçası biraz moralim bozuldu 8 kilo aldımsa çok fazla. ama 54 kilo olduğumu düşünürsem 6 kilo daha normal gibi. sizce fazlamı kilo almışım ?
sizin kilo alış durumunuz nedir?
kızlar azönce YAZGÜLÜMLE konuştum.....
bizleri çok özlemiş,hepimize teker teker selamları var,en kısa zamanda bizimle yine sohbet edecek,bende onu arada da olsa burda görmek istiyorum hersey bebek demek değil,bizim en önemlisi dostluğumuz var onu kaybetmeyelim değilmi....
bende selamlarını iletmemi istedi .....
sormayın kızlar yaa ama ben dedimki ben 3 dört gündür az hissediyorum dedim oda hemen benim sözüme direk sen yinedende doktoruna git falan dedi yaa kalp atışını duyuyoruz neden bidaha beni stres yaptırıyosun anlamadım dah öyle gitmeyecem acaba hiçmi gitmesem bundan sonra ne doktoruma ne oraya evdemi doğursam kocam keser göbeğinikaydirigubbakcemile3
sormayın kızlar yaa ama ben dedimki ben 3 dört gündür az hissediyorum dedim oda hemen benim sözüme direk sen yinedende doktoruna git falan dedi yaa kalp atışını duyuyoruz neden bidaha beni stres yaptırıyosun anlamadım dah öyle gitmeyecem acaba hiçmi gitmesem bundan sonra ne doktoruma ne oraya evdemi doğursam kocam keser göbeğinikaydirigubbakcemile3
delikafadulden basardimmm
bizleri çok özlemiş,hepimize teker teker selamları var,en kısa zamanda bizimle yine sohbet edecek,bende onu arada da olsa burda görmek istiyorum hersey bebek demek değil,bizim en önemlisi dostluğumuz var onu kaybetmeyelim değilmi....
alykmslm cnm, tabiikide onu kaybetmeyelim.en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle
cnm bu arada ıhlamurla zencefili karıştırsamm olur dimiCADIARZU
benim gözlerim doldu,bizimkileri de bi saglıkla kucaklasak başka bişi istemiyorum.bende 3 hft önce kanama oldu,plesantanın bir ucu aşagı uzanıyomuş.şimdi iyiym ama bir an önce 8-9 aylık olsun saglıklı dogsun istiyorum...domuz gribi de şansımıza cıktı bu sene,kalabalıga girmemek kimseyi öpmemek lasım bayramda öpmüycem kimseyi,seneye de at gribi cıkacak zaten....kendinize iyi bakın...
selam kızlar
zeyracım aman dikkat et bana sorarsan doktorunu değiştir. biz daha yolu başında sayılırız yenisine de alışırsın.
kızlar bende size birşey soracağım. ben normalde 52 kiloyumdur yıllardır. fakat hamile olduğumu öğrendiğimde 54 kilo olmuşum. az önce hep tartıldığım tartıya cıktım 60 kilo çıktım. açıkçası biraz moralim bozuldu 8 kilo aldımsa çok fazla. ama 54 kilo olduğumu düşünürsem 6 kilo daha normal gibi. sizce fazlamı kilo almışım ?
sizin kilo alış durumunuz nedir?
tamam canım sözünü unutma :CüvCüv::lepi::roflol: valla cnm sıcak su ve havlu benden
canım bu hamilelik ne zor iş dimi insan neyle karşılaşacağını bilmediğinde hep meraklı hep endişeli oluyo. ama sağlık ocağındaki kadın sadece kalp atışını dinleyerek çocuğun iyi yada kötü olduğunu anlayamaz bence. sorma herkese boşver. b,tek doktorunla muhattap ol. sıkma canını bence bebeğinle ilgii bi sorun yok. senin sorunun doktorunla ilgili . onu düşün bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?