2010 Nisan Anneleri

canlarım tünaydınnnn, geçmişi okuyodm ama artık daral geldi okuyamıcam direk giriş yapim dedim,hepiniz iyisinizdir inşallah opuyorumnanaktan
yeni katılan arkadaşımız olmuş,hoşgelmişşş vereliniortak

OYYYY BEN KASIM TOPİĞİNE GİDİYOM O ZAMAN TUTMAYIN BENİ kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

bebegciğim canımıniçi sakın moralini bozma,bebişimizi de üzme tatlım.doktoruna güven bitanem. benim kuzen yüksek risk taşıyordu, akıllarında kalmaması için doktoru a.sentez uyguladı,hiçbirşeycikler de çıkmadı allahaşükür.şimdi dünya tatlısı oğluşu 2,5 aylık kucağında..tamammı cnmcğm üzme bizi de.lmaz: seni seviyoruz Şeniz

Kızlar, herkese güzel günler,
Bende yemek yapıp, sonra yeni doğum yapmış bir arkadaşa uğrayacağım. Birazda bebiş severim. :lepi:

cnm çok geçmiş olsun, yeni okudum. dualarım sizinle :Saruboceq: allah acil şifalar versin

iki kedili deli, cnm nisan isminden kesinliikle şaşma,çok güzellllll melis de güzel kocişi ne yap et ikna et yani bilemiyorum

kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik bebişimin ilk önce kalp atışını duyamadı hemşire aradı aradı sonunda buldu elindeki cihazla o kadar korktumki anlatamam bana dedi eğer görmeseydim seni dedi hastahaneye göndercektim dedi çok korktum 140 atıyomuş canım benim yaa daha sonra benim doktoru sordu bende ismini söyledim ona dedi hastasından domuz gribi bulaşmış dedi şok oldum yaa

akannehir
Şok oldum.Ciddi misin.İnanmıyorum.Hemen araştır ya doktorunu ara ya da hemşiresini.Ay çok fenay yaaaaa...

ayy zeyracm sinir oldum ha şu hemşireye. felaket tellalı gibi,bir de seni telaşlandırması yokmu tam sinir oldum. klava:

akannehir
Şok oldum.Ciddi misin.İnanmıyorum.Hemen araştır ya doktorunu ara ya da hemşiresini.Ay çok fenay yaaaaa...

evet canım doğruymuş budebenin bir arkadaşıda benim doktora gidiyormuş şimdilik erteliyomuş randevuları sorma canımcım yaa ben nasıl şok yaşadım anlatamam yaa hiç aklıma gelmezdi bu olay ama doğruymuş valla kızlar hastahanelere giderken çok dikkatli olmak lazım şimdi inandım yani heran tedbirli olmalıyız kalabalık yerlerde hamileler en riskli grupta çünkü rabbim göstermesin yaa

ya çok şaırdım. Aşı oldun mu peki?

ayy zeyracm sinir oldum ha şu hemşireye. felaket tellalı gibi,bir de seni telaşlandırması yokmu tam sinir oldum. klava:

sorma canım kalp atışını duydu hala diyoki bana sen yine doktora git yarın diyo sorumluluk benden çıktı diyo yaa ben zaten kalp atışı için gelmişim sen neden dah beni telaşlandırıyosun sorma canım bende çok sinir oldum bugün

Ay hakikaten şok oldum.Seni düşünemiyorum ben bu kadar şoktayken.Evet maska falan takmamız lazım ama insanlar garip garip bakmazlar mı?Heryere ellerimiz sürmemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…