bebegciğim canımıniçi sakın moralini bozma,bebişimizi de üzme tatlım.doktoruna güven bitanem. benim kuzen yüksek risk taşıyordu, akıllarında kalmaması için doktoru a.sentez uyguladı,hiçbirşeycikler de çıkmadı allahaşükür.şimdi dünya tatlısı oğluşu 2,5 aylık kucağında..tamammı cnmcğm üzme bizi de.sabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..
hg civciv..
cnm çok geçmiş olsun, yeni okudum. dualarım sizinle :Saruboceq: allah acil şifalar versin:gitme:senağlama
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:
Kızlar ne kadar tatlı ebbekler öyle...Hemen nisan gelsin yaaa
cnm çok geçmiş olsun, yeni okudum. dualarım sizinle :Saruboceq: allah acil şifalar versin
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik bebişimin ilk önce kalp atışını duyamadı hemşire aradı aradı sonunda buldu elindeki cihazla o kadar korktumki anlatamam bana dedi eğer görmeseydim seni dedi hastahaneye göndercektim dedi çok korktum 140 atıyomuş canım benim yaa daha sonra benim doktoru sordu bende ismini söyledim ona dedi hastasından domuz gribi bulaşmış dedi şok oldum yaa
ayy zeyracm sinir oldum ha şu hemşireye. felaket tellalı gibi,bir de seni telaşlandırması yokmu tam sinir oldum.kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik bebişimin ilk önce kalp atışını duyamadı hemşire aradı aradı sonunda buldu elindeki cihazla o kadar korktumki anlatamam bana dedi eğer görmeseydim seni dedi hastahaneye göndercektim dedi çok korktum 140 atıyomuş canım benim yaa daha sonra benim doktoru sordu bende ismini söyledim ona dedi hastasından domuz gribi bulaşmış dedi şok oldum yaa
akannehir
Şok oldum.Ciddi misin.İnanmıyorum.Hemen araştır ya doktorunu ara ya da hemşiresini.Ay çok fenay yaaaaa...
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik bebişimin ilk önce kalp atışını duyamadı hemşire aradı aradı sonunda buldu elindeki cihazla o kadar korktumki anlatamam bana dedi eğer görmeseydim seni dedi hastahaneye göndercektim dedi çok korktum 140 atıyomuş canım benim yaa daha sonra benim doktoru sordu bende ismini söyledim ona dedi hastasından domuz gribi bulaşmış dedi şok oldum yaa
ayy zeyracm sinir oldum ha şu hemşireye. felaket tellalı gibi,bir de seni telaşlandırması yokmu tam sinir oldum.klava:
evet canım doğruymuş budebenin bir arkadaşıda benim doktora gidiyormuş şimdilik erteliyomuş randevuları sorma canımcım yaa ben nasıl şok yaşadım anlatamam yaa hiç aklıma gelmezdi bu olay ama doğruymuş valla kızlar hastahanelere giderken çok dikkatli olmak lazım şimdi inandım yani heran tedbirli olmalıyız kalabalık yerlerde hamileler en riskli grupta çünkü rabbim göstermesin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?