2010 Nisan Anneleri

ya kızlar göbüşü koyucam topiğe beremedim bi yardım edin aslında biliyorum ama
sanırım başka bişiy gerekiyor.

bebegcim nerelrde acaba hlen yok inşlh iyidir....zeyracım yaww ne yapmış öle hemşire valla felaket tellakı olmuş hee....
doktoruna dikkat et canım ya çok kötü valla

slm arkadaslar nasilsiniz,ya ben deli oldum bu cizelgemi nasil yapicam ugrasiyorum tarif ettikleri gbi yapiyorum ama nafile olmuyor(

ben de çok uğraştım inat ettim ve sonunda başardım, hertürlü dene eninde sonunda
yapıyosun yerimseniben

ruzencm nbr, akşam sen eşinle uyuya kalıpda izleyememişsin diziyi, benm kocişde işten zangır zangır titreyerek geldi garibim :asigim: ,üşütmüş onun la ilgilendim ben de yarım yamalak izleyebildim aman kocişlerimiz ii olsun da diziler gelip geçici dimi ayollkaydirigubbakcemile3

ayy zeyracm sinir oldum ha şu hemşireye. felaket tellalı gibi,bir de seni telaşlandırması yokmu tam sinir oldum. klava:

hayret bir şey bu insanlar eğitim almıyor mu bu ne sorumsuzluk yaaa öyle pat diye söylenirmi hamile kadına. de bari biraz rahatsızmış bir ara sor domuz gribidir belki dese seni alıştırsa o fikre neyse.
benim son kontrolde doktorum maske takmıştı da sinir olmuştum. ağzından çıkanları anlayamıyo diye. meğersem ne kadar iyi yapmış.
kızlar ben aşı olmam diye kestirip attım ama salgın yayıldıkça, ölümler oldukça da korkmaya başladım yine kafam karıştıkafamçokkarıştı

moral önemli yav. dün benim doktor bi sakin anlattıki plasenta previa nin risklerini, önlemlerini bunalıma girmek yerine lay lay lom çıktım hastaneden. uzak duralım moral bozan tiplerden. ayrıca gerekiyorsa takalım maske falan. hastanelere günde kaç yüz kişi giriyordur. havada da saatlerce asılı kalabiliyomuş bu virus

Kızlar ne kadar tatlı ebbekler öyle...Hemen nisan gelsin yaaa

benim gözlerim doldu,bizimkileri de bi saglıkla kucaklasak başka bişi istemiyorum.bende 3 hft önce kanama oldu,plesantanın bir ucu aşagı uzanıyomuş.şimdi iyiym ama bir an önce 8-9 aylık olsun saglıklı dogsun istiyorum...domuz gribi de şansımıza cıktı bu sene,kalabalıga girmemek kimseyi öpmemek lasım bayramda öpmüycem kimseyi,seneye de at gribi cıkacak zaten....kendinize iyi bakın...

selam kızlar
zeyracım aman dikkat et bana sorarsan doktorunu değiştir. biz daha yolu başında sayılırız yenisine de alışırsın.
kızlar bende size birşey soracağım. ben normalde 52 kiloyumdur yıllardır. fakat hamile olduğumu öğrendiğimde 54 kilo olmuşum. az önce hep tartıldığım tartıya cıktım 60 kilo çıktım. açıkçası biraz moralim bozuldu 8 kilo aldımsa çok fazla. ama 54 kilo olduğumu düşünürsem 6 kilo daha normal gibi. sizce fazlamı kilo almışım ?
sizin kilo alış durumunuz nedir?

canim suan Lilypie den yapiyorum almanca cok güzel tarif etmisler hepsini adim adim yapiyorum fakat kaydet basiyorum ve sunu yaziyor,bu alandaki cizelge yaziliminiz öngörülen formata uygun degildir delircem yaaa.tskler

yazdığın yazıyı kontrol et türkçe karakter olmasın
bide kopyalama işlemini şöle yap resmin üzerine gel sağ tıkla
aşağıda özelikler var oraya tıkla ordaki adresi gir öle daha kolay oluyor.

valla tarhanım ben yaptırmıcam ne olduğu belirsiz bir aşılama,zaten biz hamilelere ilaçların çoğu verilmezken (doktor kontrolünde) kimsenin bilmediği bir ilacı vurulmak istemiyorm

geçen ramazan bayramından bu güne 200 gr. almışım. dr. um çok memnun 81 la hamile kalmıştım 90 dan sonrası yasak. o yüzden tutuyorum kendimi. acıktıkça havuç, salatalık falan yiyorum ara öğünlerde kesiyo azcık.

valla tarhanım ben yaptırmıcam ne olduğu belirsiz bir aşılama,zaten biz hamilelere ilaçların çoğu verilmezken (doktor kontrolünde) kimsenin bilmediği bir ilacı vurulmak istemiyorm

dr a dün sordum domuzlusu da domuzsuzu da grip aşıları yasak. olma dedi.

kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
Hahahha ilahi almesin valla.At gribi ahahahakaydirigubbakcemile3Doğru ama şansımıza o da çıkar valla.Bende bayramda kimseyi öpmeyi düşünmüyorum valla...

iyiidr tatlım valla.....sorma canım ya ikimizde uyumuşuz evde sıcacık soba çıtır çıtır yanıyo....kıvrılmışız kedi gibi,bide benim koltuklarım uyumaya çok müsait ,kim gelirse bende uyumak ister çok rahat ettiklerini sölerler....
canım kocişe iyi bak ıhlamur ve zencefil demle....

Certurancım bende 8 kılo aldım ıkımızde bıraz fazla almıŞız ben 13 haftaya kadar hep yattım Şımdıde malum domuz grıbı var.akŞamları yÜrÜyÜŞe Çıkıyorum doktorumda Şekerlı yeme gÜnde yarım saat 1 saat yÜrÜ dedı.sana Şekerlı Şeylerı yasakladımı?

ben sanırım bu kilo konusunda biraz hızlı gidiyorum dikkat etmeliyim biraz
kızlar bizim cerrahpaşada tanıdıklarımız var ve aşı vurunmamızı kesinlikle tavsiye etmediler. bende kesilikle vurulmayacağım. bu domuz gribinin abartıldığını söylüyorlarç kolay bulaşıyor fakat genellikle zayıf beslenenlerde ve sağlıksızlarda tehlikeli olduğunu duydum. normal griptende yılda kaç kişi ölüyor zaten biz bunları duymuyoruz. korkmayın ama aşıda vurunmayın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…