2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım aramıza....
bebişin de resimde pek bi şirin çıkmış.....:asigim:

hoşgeldin canım aramıza bitanema.s.

esros canım sende hoşgeldin canıma.s.

canım bnece nukadar dert etme olurmu,ne güzel iyi yada kötü seni ve bebişini düşünen bir kaynanan var...
olsun farzetki sana hediye getirenler hep istediğin gibi kaliteli olmuycakki....
arada iyiside kötüsüde olcak....bencede hevesini kırma...ne güzel ilgileniyo benimki daha bir kırık iğne almadı aklına bile gelmiyo birde aynı binadayız düşün,bebek nasıl demedi....
olsun sende kendi beyendiklerini al canım ne olcak fazla mal gözmü çıkarır.....

hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu.

cnm allah kolaylık versin.tabii insan kırmak da istemiyor büyüğünü

hoşgeldin canım sorma ya bi bunalım olduk bugun havadan herhal....
kız kırkladın evi haaa,hiç yapamayanlar ne yapsın,özendim valla....
ahh ahh bi makina açamıyorum evime çalışınca zor oluyo işte...

kızlar göbüşü koydum bakarsınız nihayet becerebildim

Bebegcim sıkılma lütfen..bak benim bi arkadaşımın risk yüksek çıkmıştı..amniyosentez oldu...şimdi 2 aylık çok güzel ve gayet sağlıklı bir kızı var...
hem unuttunmu biz seninle daha hamileliğimizin ilk başlarında bebişlerimiz görünmemiştide nasıl üzülmüştük...sen o zaman nekadar güçlüydün ve çok olumlu düşünüyordun bak herşey güzel oldu...şimdide olumlu düşün ve kendinide bebişinide üzme...sen gerekiyorsa amniyosentezi yaptır için rahatlasın...ama üzülüpte bebişini üzme canım benim...:teselli:

opuyorumnanaktan şeker sen de hoşgeldin aramıza,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ay o ööle değil işte.şimdi o alınca ajan gibi takip ediyo kullanılıyo mudiye, bid ebenim herifm ana aldı ne gerek var bi de biz alcaz kafasıyla yaklaşıyo. zaten gelen ve kullanmadığım hediyelikleri internet üzerinden satacam ben. devir tasarruf devri.

hoşgeldin canım aramıza bitanema.s.

esros canım sende hoşgeldin canıma.s.

Zeyracım h.b.
yaa senin doktor mu ölmüş son yazdığını anlamadım...d.gribi olduğunu anladımda...

ayrıca hazır bukadar zindeyken senin şu hemşireyle bi ilgileneyim ben:mymeka::mymeka::mymeka:

Zeyracım h.b.
yaa senin doktor mu ölmüş son yazdığını anlamadım...d.gribi olduğunu anladımda...

ayrıca hazır bukadar zindeyken senin şu hemşireyle bi ilgileneyim ben:mymeka::mymeka::mymeka:

:roflol: (bu arada hoşgeldinnn cnma.s. )

hoşgeldin canım sorma ya bi bunalım olduk bugun havadan herhal....
kız kırkladın evi haaa,hiç yapamayanlar ne yapsın,özendim valla....
ahh ahh bi makina açamıyorum evime çalışınca zor oluyo işte...

Hoşbulduk canım...
ee 2 aydır yatıyordum baktımki domuzgribi var bizde mikrop kapıcaz bu gidişle...evi bi dezenfekte edeyim dedim...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım arkadaşlarım benim.. çok sağolun hepiniz desteğiniz için.. moral kaynağı oldunuz banaa.. içim biraz da olsa rahat şimdii..ayrıayrıcvp yazamıcam çok üzgünüm.. kusuruma bakmayın nolurr.. elim ayağım tutmuyobugün.. sessizodada düşündüm sadece... ve sadece kendi fikrim olan bir karar verdim...

inanıyorum ki benim bebeğim sağlıklı... allahıma şükür ki şu ana kadar tüm testler ultrasonlar hep iyiydi.. ve rabbim de biliyo hep korkuyla nasıl bu zamana geldiğimii. bebeğimi nekadar istediğimii.. ve kesinlikle amniyosentez yada ayrıntılıusg yaptırmıycamm.. nedenn? kaldı ki allah korusun da en ufak bir sorun çıktı diyelim.. ne olucakk.. asllaa bebeğimden vazgeçmiceeğime görekendimi de bebeğimide yıpratmanın anlamı yok diye düşünüyorum.. doktorum banabugün diyebilirdirisk sınırına yakınsın bence amniyosntzyaptır diye ama demedi.. ne dedii.. bence gerek yokk.. diğerleri ve ikilin iyii.. ama illa ki içim rahat değil diyosan yaptıralım dedi.. ama allaha şükür şimdi içim rahatt.. kızlarr onun canını ne ben verdim ne yasalarr... kimse de bana bunun mantıklı bi açıklamasını yapamazz.. risk daha da yüksek çıksaydıı 2li dede fln sorun olsaydı ok yaptırırdım ama sadece bir kötü için maddi değil asla (bebeğim için kredi bile çekerim sağlığı iyi olsun yeter ki) ama manevi olarak feci sarsılacağımı düşünerek şimdilik kararım buu.. allahım sağlıkla hayırlısıyla sağ salimaıypsız kusursuz kucağımaalmayı nasip etsin inş.. hepimiz için aynı duam ...

hepinize ennn içten ne sunacağımı bile bilemiyorum inanın :) iyi ki varsınızz... öpüyorum...

Zeyracım h.b.

yok canım doktorum domuz gribi virüsü kapmış bitanem ona gelen bir hamile bayandan o bayan vefat etmiş mafoldumben doktorumda tedavi altına alınmış şu an inan bildiklerim bunlar canımcım ayın 25de kontrole gitcektim ben şu an ne yapıcağıma karar vermedim az önce telefonda eşimle tekrar görüştüm gelince tam karar vericez doktor olayına sorma canımya birde benim eşimin liseden arkadaşı o ebe yani o kadr telaş ettirdiki sorma bitanem:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…