merhaba aranıza yeni katılıyorum bende nisan annesiyim 13 nisanla 20 nisan arası bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah. çok önce yazacaktım sizlerle paylaşacaktım ama düşük tehlikem vardı. çok korkuyordum kaybedeceğim diye ama artık düşük riskim çok düştü :lepi:bebeğim erkek olacakmış. doktorum çok sağlıklı dedi. size resmini gönderiyorum.
merhaba aranıza yeni katılıyorum bende nisan annesiyim 13 nisanla 20 nisan arası bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah. çok önce yazacaktım sizlerle paylaşacaktım ama düşük tehlikem vardı. çok korkuyordum kaybedeceğim diye ama artık düşük riskim çok düştü :lepi:bebeğim erkek olacakmış. doktorum çok sağlıklı dedi. size resmini gönderiyorum.
buraya mı yazayım cicişler topiğine mi bilemedim ya. kaynanam başlamış alışverişe.Allah razı olsun da ben ööle polyester, naylon karışımı şeyler yerine 100 de 100 pamuklu oalnalardan alacaktım ama onun aldıkları hep karışımlı. bi şeyde sööleyemiyorum. zaten adım sosyetik geline çıktı, bi de kırmak istemiyorum hefesini. bi de burada beşik sermek gibi bi şey varmış, çeyiz sermek gibi. alınan herşey sergilenirmiş, onu da ben alcam beşiği havlusu, nevresimi falan diyo. ama ben beşik istemiyorum. ama ben beğenmek istiyorum bebişimin kıyafetlerini. nasıl anlatacam ben nderdimi yaaa?
buraya mı yazayım cicişler topiğine mi bilemedim ya. kaynanam başlamış alışverişe.Allah razı olsun da ben ööle polyester, naylon karışımı şeyler yerine 100 de 100 pamuklu oalnalardan alacaktım ama onun aldıkları hep karışımlı. bi şeyde sööleyemiyorum. zaten adım sosyetik geline çıktı, bi de kırmak istemiyorum hefesini. bi de burada beşik sermek gibi bi şey varmış, çeyiz sermek gibi. alınan herşey sergilenirmiş, onu da ben alcam beşiği havlusu, nevresimi falan diyo. ama ben beşik istemiyorum. ama ben beğenmek istiyorum bebişimin kıyafetlerini. nasıl anlatacam ben nderdimi yaaa?
selam kızlar ancak bitirdim geçmişi...
Ne o yaa sabah sabah bunalmış herkez....toplayın kendinizi bakemmmm:))))))
ben p.tesiden beri temizlik yapıyorum burnumu çıkartmadım kapı dışarı...hergün bi oda..bu gidişle doğuma kadar bitiririz inşallah:)))Acelemiz yokzemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım bnece nukadar dert etme olurmu,ne güzel iyi yada kötü seni ve bebişini düşünen bir kaynanan var...
olsun farzetki sana hediye getirenler hep istediğin gibi kaliteli olmuycakki....
arada iyiside kötüsüde olcak....bencede hevesini kırma...ne güzel ilgileniyo benimki daha bir kırık iğne almadı aklına bile gelmiyo birde aynı binadayız düşün,bebek nasıl demedi....
olsun sende kendi beyendiklerini al canım ne olcak fazla mal gözmü çıkarır.....
hoşgeldin canım aramıza bitanema.s.
esros canım sende hoşgeldin canıma.s.
kızlar göbüşü koydum bakarsınız nihayet becerebildim
kızlar göbüşü koydum bakarsınız nihayet becerebildim
Zeyracım h.b.
yaa senin doktor mu ölmüş son yazdığını anlamadım...d.gribi olduğunu anladımda...
ayrıca hazır bukadar zindeyken senin şu hemşireyle bi ilgileneyim ben:mymeka::mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım sorma ya bi bunalım olduk bugun havadan herhal....
kız kırkladın evi haaa,hiç yapamayanlar ne yapsın,özendim valla....
ahh ahh bi makina açamıyorum evime çalışınca zor oluyo işte...
Zeyracım h.b.
yaa senin doktor mu ölmüş son yazdığını anlamadım...d.gribi olduğunu anladımda...
ayrıca hazır bukadar zindeyken senin şu hemşireyle bi ilgileneyim ben:mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?