2010 Nisan Anneleri

bi müşteriye baktım 4-5 sayfa yapmışsınız maşallah yaa:))

kızlar kocamın bebeğimizin odası için hazırlayacağı tavan süslemesinin çalışmasından bir fotograf paylaşmak istedim sizinle. tahta parçalarından yan tarafta görmüş olduğunuz pembe yeşil uçağı yaptı daha bitmedi tabi. pervanesi falan takılacak. Tavan için ayrıca büyükçe bir tahta kestirip boyadı. onun üzerine de güzel sanatlarda okuyan bir arkadaşımız yağlıboya gökyüzü yapacak. ortasından aydınlatma ve kenarlarından bu uçaklar sarkıcak.

http://img694.imageshack.us/img694/790/img0092k.jpg

Bebegcim zeyrada yazmışya sen de benim gibisin valla.en güzel kararı vermişsin arkadaşım.bende senin yeinde olsam aynısını yapardım canım arkadaşım.kız biz hep aynıyız haaaa

canım güle güle kullansın çok güzel düşünmüşsünüz bebişinin odası eminim çok güzel olacak eee bitmiş halinide eklersin artık

nazlıcım çok güzel olmuş canım...eşin de pek becerikli valla...ayyy ADAcığımın odası pek bi güzel olcak.....

ya moral ozmasın diye nyazmadım ama içim içimi de yiyo. bu sabah kalkınca bi baktım beim muhabbet kuşu ööle kafesin dibinde yatıyo. şööle bi kalktı kafesin kenarına tutuna tutuna gagasıyla yukarı kadar çıktı ve hop düştü sırt üstü. saatlerdir yerde nefes nefese yatıyo. yemek koydum su koydum kafesin dibine ama yüzlerine bile akmadı. 9 yaşına zaten yaşlandı artkı . benim ağlama krizine girmeme sebep olan şu oldu. şimdi bu garibimin ağzı yokd derdini anlatamıyo. ee bende onun hastalığı hakkında hiç bişey bilmiyorum, bu da aklıma bebeğimi getirdi o da doğunca bööle olacak derdini anlatamayacak, çaresiz annesinden medet umacak. peki onun annesi ya yetemezse, ya bugünkü gibi ööle ali kolu bağlı kalırsa. ya bebeğimi koruyamazsam. ya yaralarını ii edemezsem. bugün sadece oturup kuşum için allah a dua ettim. ya yavrumda da bööle çaresiz kalırsam. ben korkuyoruuuummmmmmm.........

canım güle güle kullansın çok güzel düşünmüşsünüz bebişinin odası eminim çok güzel olacak eee bitmiş halinide eklersin artık

nazlıcım çok güzel olmuş canım...eşin de pek becerikli valla...ayyy ADAcığımın odası pek bi güzel olcak.....

sağolun kızlar inşallah sağlıkla bi doğsunlarda. ADA cığımla birlikte odayıda çeker gösteririrm hepinize:))))

bu arada sabahtan beri yaptığım panik (bugün tekmelemedi demiştim) çorabımdanmış. biraz yukarı çekmişim bebişim sıkışmış herhalde. DÜzelttim oda kendine geldi çok şükürrrr:teytey::teytey::teytey:

canım benim yaa valla onların derdini bizler gibi anlatmaya ne ağızları var ne bişeyleri benimde vardı muhabbet kuşum bir zamnlar yengem ben apendisitten ameliyat olunca koyvermiş dışarıya o gün çünkü devamlı ötermiş ben ameliyattayken dah lisedeydim o zamnlar ama çok ağlamıştım çünkü eve okuldan gelir gelmez benim omuzuma konardı şimdi hatırladım benim kuşumuda gözlerim doldu kaç sen geçti üstünden inşallah sağlığına kavuşur canım vitamin falan versenmafoldumben

bebegcım canım şimdi geldım okuyabıldım...bence en dogru kararı vermıssın .. inan bana bu üçlü falan hikaye yaa... bak benım ikilim iyi cıktı doktror üçlüye gerek görmedııı eee şart degıl demekkı yaptırmadı..bunlar olasılık testı..önemlı olan ikiliymıs heryerde öle sölenıyor..ya önceden ikilimi vardı üçlümü vardı..ultrasonmu vardı..bence gönlünü ferah tut hiç bişey yok çünkü senın bebegınde...test test dıye bütün annelerın beynını bulandırıyolar valla ya...bı gönllumuzce hamılelık yasatmıyolar.. ultrasonda gayet saglıklı görunmuyomu eee bosver gerısını ya...

opuyorumnanaktan amin cnımm.. çok sağolasın...
opuyorumnanaktan desteğin için sağol güzelim.. evet 232 gr.dı en son tabi 250 olmuşuzdur heralde gamyoncuiremsu :Saruboceq:

canımmmmm ben de seni öpüyorumm opuyorumnanaktan
kararın her ne olursa olsun arkandayım bitanem, ki bence de doğru karar vermişsin artık iyi şeyler düşün ve iyi olsun (100/100 düşünce gücünü unutma ve dua :Saruboceq:)
[/QUOTE]
opuyorumnanaktan çok sağol cnım.. sisizn desteğinizle ben artık evde bile doğururum valla :)
opuyorumnanaktan saol güzelim.. benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek güzell :)
canım benim refiyeciğim en güzel kararı vermişsin canımcım inan benim kafadasın yani bende zaten evde doğurmaya karar verdim canım gelirsin bize beraber çıkartıveririz bi narada kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan zeynomm.. çoksağol cnım... kızz ben normal doğuramam kii.. ilkim sezercik oldu benim :)) ama olsunn yanyana masalarda doğuralım en iyisi.. :)))
bebeg cim bence en doğru kararı vermişsin bu testler zaten cok güvenilir deil Rabbim korur inş.hepimizin bebeklerini
opuyorumnanaktan saol şekerim... aminn.. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan amin cnım.. cümlemizinkini korusun mevlam :Saruboceq: sağol..
canım bebegcim sende de böle bir düşünce beklerdim canım bravo
metanetli olmalısın bebeğin iyi allahın izni ile
opuyorumnanaktan sağol güzelim.. rabbim koruyor inş. meleklerimizii..
İşte benim güçlü arkadaşım.:hooray:
opuyorumnanaktan güçlü olmamız lazımm.. annelik böyle bişeyy :lepi:
Bebegcim zeyrada yazmışya sen de benim gibisin valla.en güzel kararı vermişsin arkadaşım.bende senin yeinde olsam aynısını yapardım canım arkadaşım.kız biz hep aynıyız haaaa
opuyorumnanaktan sağol cnım arkadaşım benim.. biz hep aynıyızz çünkü biz hepimiz karnımızda can taşıoruz cnımm.. hihoyyyt allahım korusun yavrularımızı :Saruboceq:
bebeg en güzelini düşünmüşsün. eminim çok bomba bi çocuk olacak sen hiç merak etme
opuyorumnanaktan desteğin için sağol cnım...

kızlarr bu aradaçok ayıp oldu kendi derdime düşüpp aksattım..

ayşecim.. dayınmıydı eniştenmi tam hatırlayamıyorum mazur gör cnımm.. çok geçmiş olsun.. geçmişi okuyamadım hiç ama alıntılardan gözüme takıldıı.. rabbim şifa versin inş.:Saruboceq:
zeynomm.. kuzum hemşiren nasıl almış aklını kızz.. nasıl bi kadınmış oo.. allahtan bebişinpıt pıtları da duyulmuş ve doktorun da iyimiş cnımm.. gözün aydın diyim cnımm..
nazlıcım.. odanızın bitmiş halini daha bi merak ettim valla.. süper işler çıkarıyosunuz.. :lepi: .

kızlarr unuttuğum olay varsa affedin nolurr... :teselli:

güzeller biz şimdi çıkıyoruz... ablamızı almaya gidicezz.. amayağmur da pek çok yağıyo ayoll.. gök delindi sanki tövbe tövbe... kendinize iyi bakın bebişlerinize de.. akşam inş. girmeye çalışırım... hepiniz sağolunnn...

hadi gözün aydın cnm

ay bilmiyorum ki. zaten bi şey yediğide yok. zavallım yatıyoo ööle masum masum.

canlar ben de kaçar,acıktık yahu oğluşumu doyurayım.hepinizi kocaman opuyorumnanaktan
moralleriniz bozmayınn, yarın yeni bir gün doğacak ve bebişlerimiz 1 gün daha alacaklar :teytey:

tamam canım benim
kendini fazla üzme artık bitanem edamızı öp bizim içinopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim bende
bugün sabahtan hastaneye gittik kürtaja aldılar arkadaşımı malesef çok kötüydü ama bunlarıda atlatacak inşallah onu evine bıraktıktan sonra da eve geldim akşam tekrar gideceğiz eşimle .
sizler nasılsınız?

bebegcim çok sağol canım inşallah bugünleride atlatacak ama o kadar çok üzüldüki anlatamam o öyle oluncada bende çok üzüldüm
batuhancım inşallah güzelim bende çok istiyorum . bebeğim içinde sağol teyzesi kocaman adam oldu yavrum:) 32. haftaya kadar dönmesini bekleyeceğiz bizde dönmese de artık sezeryan olur sağ salim alayım kucağımada başka bişey istemiyorum
günaydın arkadaşlar
jnazcanım arkadaşın için çok üzüldüm allah sabır versin inş,
bebeg hayırlı haberlerle gel inş canım
ruzeningünaydın canım afiyet olsun
iyi akşamlar naz cım çok sağol

Merhaba kızlar.Öğle vakti girdim girmemle çıkmam bir oldu elektrikler gitti.Nasılsınız?20 sayfa birikmiş ben geçmişi bir okuyayım.

iyi akşamlar jnazcığım canım hoşgeldin arkadaşın içinde tekrardan geçmiş olsun bitanem

yosuncuğum tekrardan hoışgeldin

Nısan anneleri iyi akşamlar, ben bebiş sevdimde geldim. Bir arkadaşın yeni bebişi olmuştu ona gittim. Daha 40 günlük. Nasıl güzel nasıl güzel.
Allah hepimize o günleri göstersin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…