bi müşteriye baktım 4-5 sayfa yapmışsınız maşallah yaa:))
kızlar kocamın bebeğimizin odası için hazırlayacağı tavan süslemesinin çalışmasından bir fotograf paylaşmak istedim sizinle. tahta parçalarından yan tarafta görmüş olduğunuz pembe yeşil uçağı yaptı daha bitmedi tabi. pervanesi falan takılacak. Tavan için ayrıca büyükçe bir tahta kestirip boyadı. onun üzerine de güzel sanatlarda okuyan bir arkadaşımız yağlıboya gökyüzü yapacak. ortasından aydınlatma ve kenarlarından bu uçaklar sarkıcak.
http://img694.imageshack.us/img694/790/img0092k.jpg
bi müşteriye baktım 4-5 sayfa yapmışsınız maşallah yaa:))
kızlar kocamın bebeğimizin odası için hazırlayacağı tavan süslemesinin çalışmasından bir fotograf paylaşmak istedim sizinle. tahta parçalarından yan tarafta görmüş olduğunuz pembe yeşil uçağı yaptı daha bitmedi tabi. pervanesi falan takılacak. Tavan için ayrıca büyükçe bir tahta kestirip boyadı. onun üzerine de güzel sanatlarda okuyan bir arkadaşımız yağlıboya gökyüzü yapacak. ortasından aydınlatma ve kenarlarından bu uçaklar sarkıcak.
http://img694.imageshack.us/img694/790/img0092k.jpg
canım güle güle kullansın çok güzel düşünmüşsünüz bebişinin odası eminim çok güzel olacak eee bitmiş halinide eklersin artık
nazlıcım çok güzel olmuş canım...eşin de pek becerikli valla...ayyy ADAcığımın odası pek bi güzel olcak.....
ya moral ozmasın diye nyazmadım ama içim içimi de yiyo. bu sabah kalkınca bi baktım beim muhabbet kuşu ööle kafesin dibinde yatıyo. şööle bi kalktı kafesin kenarına tutuna tutuna gagasıyla yukarı kadar çıktı ve hop düştü sırt üstü. saatlerdir yerde nefes nefese yatıyo. yemek koydum su koydum kafesin dibine ama yüzlerine bile akmadı. 9 yaşına zaten yaşlandı artkı . benim ağlama krizine girmeme sebep olan şu oldu. şimdi bu garibimin ağzı yokd derdini anlatamıyo. ee bende onun hastalığı hakkında hiç bişey bilmiyorum, bu da aklıma bebeğimi getirdi o da doğunca bööle olacak derdini anlatamayacak, çaresiz annesinden medet umacak. peki onun annesi ya yetemezse, ya bugünkü gibi ööle ali kolu bağlı kalırsa. ya bebeğimi koruyamazsam. ya yaralarını ii edemezsem. bugün sadece oturup kuşum için allah a dua ettim. ya yavrumda da bööle çaresiz kalırsam. ben korkuyoruuuummmmmmm.........
opuyorumnanaktan amin cnımm.. çok sağolasın...refiyecim canım arkadasım en iyi kararı vermişsin çok çok iyi olmuş,sakin düşününce insan en iyisine karar verebiliyo tatllım...
meleklerimiz Allah'a emanet,rabbim hepimizinkini korusun inşlh.bende inanıyrum bişiyciği yok...seninde için rahat biz hep yanındayız tatlım....
opuyorumnanaktan desteğin için sağol güzelim.. evet 232 gr.dı en son tabi 250 olmuşuzdur heralde gamyoncuiremsu :Saruboceq:canım.. kafanı toplamana çok sevindim..
hayırlısıyla, sağlıkla alacaksın kucağına oğlunu inşallah. olasılık testi bu işte.. o bilmemkaçta "1" riskini hepimiz taşıyoruz, Allah'a emanetiz artık, dua etmekten başka çaremiz yok..
kaç gramdı bakayım benim damadım ? 232 miydi neydi :)
232 gramlık turp gibi oğlumuz var yahu, bişiyciği yok onun :)
QUOTE=bebeg83;10060044]canım arkadaşlarım benim.. çok sağolun hepiniz desteğiniz için.. moral kaynağı oldunuz banaa.. içim biraz da olsa rahat şimdii..ayrıayrıcvp yazamıcam çok üzgünüm.. kusuruma bakmayın nolurr.. elim ayağım tutmuyobugün.. sessizodada düşündüm sadece... ve sadece kendi fikrim olan bir karar verdim...
inanıyorum ki benim bebeğim sağlıklı... allahıma şükür ki şu ana kadar tüm testler ultrasonlar hep iyiydi.. ve rabbim de biliyo hep korkuyla nasıl bu zamana geldiğimii. bebeğimi nekadar istediğimii.. ve kesinlikle amniyosentez yada ayrıntılıusg yaptırmıycamm.. nedenn? kaldı ki allah korusun da en ufak bir sorun çıktı diyelim.. ne olucakk.. asllaa bebeğimden vazgeçmiceeğime görekendimi de bebeğimide yıpratmanın anlamı yok diye düşünüyorum.. doktorum banabugün diyebilirdirisk sınırına yakınsın bence amniyosntzyaptır diye ama demedi.. ne dedii.. bence gerek yokk.. diğerleri ve ikilin iyii.. ama illa ki içim rahat değil diyosan yaptıralım dedi.. ama allaha şükür şimdi içim rahatt.. kızlarr onun canını ne ben verdim ne yasalarr... kimse de bana bunun mantıklı bi açıklamasını yapamazz.. risk daha da yüksek çıksaydıı 2li dede fln sorun olsaydı ok yaptırırdım ama sadece bir kötü için maddi değil asla (bebeğim için kredi bile çekerim sağlığı iyi olsun yeter ki) ama manevi olarak feci sarsılacağımı düşünerek şimdilik kararım buu.. allahım sağlıkla hayırlısıyla sağ salimaıypsız kusursuz kucağımaalmayı nasip etsin inş.. hepimiz için aynı duam ...
hepinize ennn içten ne sunacağımı bile bilemiyorum inanın :) iyi ki varsınızz... öpüyorum...
opuyorumnanaktan saol güzelim.. benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek güzell :)bebegcim en doğru karar bence..bende olası ihtimale karşı asla bebeğime kıyamayacağım için aminosentez falan yaptırmam diodum.allahın izniyle dualarımızla fıstık gibi bebişini alacan inşallah kucağına.bence en doğru karar allaha emanet bebeğin canım
opuyorumnanaktan zeynomm.. çoksağol cnım... kızz ben normal doğuramam kii.. ilkim sezercik oldu benim :)) ama olsunn yanyana masalarda doğuralım en iyisi.. :)))canım benim refiyeciğim en güzel kararı vermişsin canımcım inan benim kafadasın yani bende zaten evde doğurmaya karar verdim canım gelirsin bize beraber çıkartıveririz bi narada kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan saol şekerim... aminn.. :Saruboceq:bebeg cim bence en doğru kararı vermişsin bu testler zaten cok güvenilir deil Rabbim korur inş.hepimizin bebeklerini
opuyorumnanaktan amin cnım.. cümlemizinkini korusun mevlam :Saruboceq: sağol..slm güzel anneler. hepiniz iyisinizdir umarım. bebeg83 arkadaşım olayı başından beri bilimiyorum ama son sayfadaki alıntı yazını okudum bencede çok doğru bir karar vermişsin. Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
opuyorumnanaktan sağol güzelim.. rabbim koruyor inş. meleklerimizii..canım bebegcim sende de böle bir düşünce beklerdim canım bravo
metanetli olmalısın bebeğin iyi allahın izni ile
opuyorumnanaktan güçlü olmamız lazımm.. annelik böyle bişeyy :lepi:İşte benim güçlü arkadaşım.:hooray:
opuyorumnanaktan sağol cnım arkadaşım benim.. biz hep aynıyızz çünkü biz hepimiz karnımızda can taşıoruz cnımm.. hihoyyyt allahım korusun yavrularımızı :Saruboceq:Bebegcim zeyrada yazmışya sen de benim gibisin valla.en güzel kararı vermişsin arkadaşım.bende senin yeinde olsam aynısını yapardım canım arkadaşım.kız biz hep aynıyız haaaa
opuyorumnanaktan desteğin için sağol cnım...bebeg en güzelini düşünmüşsün. eminim çok bomba bi çocuk olacak sen hiç merak etme
hadi gözün aydın cnmbu arada doktorum sağlıklıymış seminere gitmiş kızlar budebeden aldım haberi onun bir tanıdıyla görüşürmüşler yalanmış yani valla çok korktum yaa kadında iyimiş tıp fakültesinde tedavi görüyomuş sanırım kadın valla bugün ne hareketli bir gün oldu anlamadım
canım benim yaa valla onların derdini bizler gibi anlatmaya ne ağızları var ne bişeyleri benimde vardı muhabbet kuşum bir zamnlar yengem ben apendisitten ameliyat olunca koyvermiş dışarıya o gün çünkü devamlı ötermiş ben ameliyattayken dah lisedeydim o zamnlar ama çok ağlamıştım çünkü eve okuldan gelir gelmez benim omuzuma konardı şimdi hatırladım benim kuşumuda gözlerim doldu kaç sen geçti üstünden inşallah sağlığına kavuşur canım vitamin falan versenmafoldumben
güzeller biz şimdi çıkıyoruz... ablamızı almaya gidicezz.. amayağmur da pek çok yağıyo ayoll.. gök delindi sanki tövbe tövbe... kendinize iyi bakın bebişlerinize de.. akşam inş. girmeye çalışırım... hepiniz sağolunnn...
bebegcim çok sağol canım inşallah bugünleride atlatacak ama o kadar çok üzüldüki anlatamam o öyle oluncada bende çok üzüldümiyi geceler kızlarr.. az önce annemden ciciler ve göbiş bölümüne resim ekledim amasize bişey yazmaya fırsat bulamamıştım... eve geldik yatıcam artık... fecii uykum varr... umarım herkes iyidir.. geçmişi okuyamıcmm.. yarın artık.. sabah dr.a gidicem 3lü tarama sonucumu almaya. inş. herşey çok iyi çıkarr.. dua edin bana... dönüşte sonucumu yazarım.. iyi gecelr hepinizee...
jnaz.. cnım arkadaşın için çok üzüldüm.. rabbim sabır versin.. çok zor olmalıı... inş. en kısa sürede boşluğunu dolduracak mucizesine kavuşur tekrar.. senin oğluşa da maşallah canımm.. rabbim sağşlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
iyi geceler hepinizee...
batuhancım inşallah güzelim bende çok istiyorum . bebeğim içinde sağol teyzesi kocaman adam oldu yavrum:) 32. haftaya kadar dönmesini bekleyeceğiz bizde dönmese de artık sezeryan olur sağ salim alayım kucağımada başka bişey istemiyorumcanim arkadasin icin inanki cok üzüldüm allahim tez zamanda tekrar saglikli bir bebek nasip eder
sana gelince adina cok sevindim mansallah yavruna 20 leride astin valla yolun yarisi bitti
sag saglim cok sükür doktorun dediginide ihmal etme bebekler 37 haftasina kadar dönermis telaslanma canim
insallah güzel haberlerle gelirsin insallah canim opuyorumnanaktan
iyi akşamlar naz cım çok sağolgünaydın arkadaşlar
jnazcanım arkadaşın için çok üzüldüm allah sabır versin inş,
bebeg hayırlı haberlerle gel inş canım
ruzeningünaydın canım afiyet olsun
günaydın hanımlar biz çok iyiiyiz sıkıntıda yok ama uykum var biraz
gezmeye gidecem birazdan hafif bi yürüyüyş ii gelecektir bence hava sabah yağmurluydu da şimdi çok güzel buralar güneş var çıkıp kapanıyor ama soğuk değil güzel yani
allah arkadaşına sabır versin canım çok kötü bi dururm yaa senin adınada sevindim canım bebeğin ii miş ama tes olması çok zor yaa inşallah döner canım yoksa hamileliğin çok zor geçer
sağol hacercimm
çok şükür bebeğim iyiydi canım benimde içim rahatladı inşallah dediğin gibi döner tatlımya şimdiden zorlamaya başladı.
nihan ı beğendim bende canımkızlar bu arada size bir şey sorabilir miyim
karamsarlığımız da dağılsın azcık..
ben kızıma kesin nisan ismini koymak istiyorum, eşimse leyla diyor.
ben leyla'yı beğenmiyorum, eşim de nisan'ı.
dün oturduk konuştuk, bikaç isim yazdık bunlar olabilir diye.
size de yazayım, beğendiklerinizi söyler misiniz ???
nihan // cemre // derya // idil // melis // pelin // sıla // benan // beren
ya da "bunlardan bi cacık olmaz, şu daha güzel" dediğiniz kız ismi var mı??
ay ne zormuş isim bulmak yaa..
pöff
bak tarhan soktu aklıma, yaren de fena değil sanki.
canım benimm rabbim yardımcısı olsun eniştenin ama çok üzme kendini ne olur düşünmen gereken bebeğin var bide:gitme:senağlama
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:
zeyracım çok sağol bitanemm öyle kötü oldumki bugün onu kürtajdan sonra görünce çok ağladı içim parçalandı benimdecanımcım çok geçmiş olsun arkadaşına inan böyle üzücü haber duyunca harap oluyorum çok zor bir durum rabbim arkadaşına sabır nasip eğlesin tez zamanda o güzel haberi yeniden alırda sende bizlere söylersin canımcım
.s.
inşallah en kısa zamanda haber vermek nasip olur hayatım
rüyan çok güzelmiş canımya rabbim hayırlara çevirsinözgeciğim sizinki size süpriz yapmasın sonra canım bende rüyamda kayınvalidemlerin yanına mekkeye hacılığa gitmiştim ziyarete eşimle çok güzeldi oradan bana bir domates verdi kayınvalidem o kadar lezzetlidiyki anlatamam sanki gerçek gibiydi rüyam sonra biz eşimle oradan ev arıyoruz almak içn ama baktığımız evler o kadar güzelki bembeyaz hepsi yeni yapılmış rabbim bizleride nasip eğlesin inşallah oralara:Saruboceq:
bebegcim canım arkadaşlarımın hepsi kendini üzmemeni ve olasılık testi olduğunu söylemiş zaten. benim doktorumda ne ikiliyi ne 3 lüyü yaptırdı güvenilirliği yok diyesabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..
aklına kötü şeyler getirme lütfen
iyi akşamlar jnazcığım canım hoşgeldin arkadaşın içinde tekrardan geçmiş olsun bitanem
yosuncuğum tekrardan hoışgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?