2010 Nisan Anneleri

aaa kimse kalmamışşş tatlı rüyalarrrr biricik oğluşumun teyzecikleri

slm kızlar 20^olduk ama ben hala kızımı hissetmiyorum sanırım ya neden hissetmiyorum,aslında çok nadir bişiler oluyor ama sanırım gaz diyorum öle sanırım
offfffffffffffff deliricem yaw

günaydın kızlarr
bugün ilk msj benden olsun
uykusuz bir geceden sonra burdayım
tam gribim geçti derken tekrar yakalanıyorum boğazlarım feci, burnum akıyor ve başım ağrıyor öksürmekten ve kramplardan da uyuyamıyorum bende sabah 6 da pes ettim artık kalktım evde dolanıyorum
inşallah güzel bir gün geçiririz
hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize çokkk iyi bakın

günaydın kızlarr diyorum ama kimseler yokk :)) kendi söyler kendi dinler oldu azıcık ama mutlaka gelir birileri..
jnaz da yazıp gitmiş... cnım dikkat et kendine.. ilaçsız tam atlatamadığımızdan tekrarlıyoo. benimde halaa tam anlamıyla geçmedii.. ki 15 gün olduu.. öksürük fln yok amaburnum gecetıkanıyo fecii. nefes alamıyorum.. dikkat et kendinee..

günaydn kızlar...
bugün çok biriktirmemişiniz sayfalrı,bakıyorum sohbet yoktu....
nisan annişleri baya bi sessizleşmiş......

kızlar biz bugün gayet iyiyiz.. moralimiz tam yanii.. akşam ablamızı uyuttuktan sonra yattık.. ve babamızla gece lambamızın ışığında saatlerce konuştuk :))) gülmeyin yaa tek başbaşa kalabildiğimiz yer ve an napalım.. çocuklar doğup büyüsün sizi de görcemm :)))

neysee... dün telefonda fazla konuşmamıştık.. yani ben o an pek iyi değildim akşam knuşuruz demiştik... allahıma şükür ki kocam da benimle aynı fikirdee... o da aynı şeyleri söylüyoo.. sadece dua edelimm.. allahım hayırlısını versinn.. ondan gelene isyan olurmu diyoo.. 1:10000 bile olsa o 1 ihtimal hep var diyoo.. :)) ama ille sen istersen amniyosentez yaptıralım dedim.. hayırr dedi o daa.. ya bir sorun çıksa evladımızı almalarına izin mi vericezz.. hayırr ee o zaman neden kendimizi yıpratalım diyo :)) ama yine de ayrıntılı ultrasoona girme konusunda kararsızız.. bakalım eşim dedi 2-3hafta bi geçsin.. hem acık sen iyi hisset hem bebiş acık daha büyüsünn.. bayram dönüşü araştırırız iyi bir yer dedi.. allahım korusun ama bebeğim 30 haftalıkken bile çıksa en ufak bir sorun o benim yavrumm. ve rabbimin taktir ettiği süre boyunca öyle kalacak. o yüzden acık büyürse herşeyini daha iyi görürler diye düşündükk.. en azından 400 gr. olur o zmana kadar diyoruz.... gamyoncuiremsu

hakkımızda hayırlısı artıkk.. allahım yavruma sağlık versin.. :Saruboceq: sağ salim sorunsuz doğmasını ve büyümesini nasipetsin inş.. :Saruboceq: dualarım hep bu yönde.. hepinizi anıyorum dualarımda.. nolur sizde bizi unutmayınn... iyikivarsınızz.. iyi ki sizi tanımışımm .. vereliniortak

günaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...

Günaydın güzel nisan annişleri,

Sağlıklı olacak yeğenim,bir daha bu konuyu açmıyorsun canım tamam mı?Bu arada konuştunuzmu yoksa yaramazlık mı yaptınız:))kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım.Büyük geçmiş olsun.Tahlil yapılıpta mı kesinleşti d gribin?İyi olmana sevindim.a.s.

ilkecim canım çok geçmiş olsun,atlatmış olmana sevindim tatlım.inşlh birdaha yakalnmazsın,dikkat et kendinede bebişede...

günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım

hah şöyle güçlü ol canım benim....
ayrıntılı ultrason konusunda dün tv de izledim..doğardoğmaz müdehale gerektirecek durumlar da olabiliyormuş Allah korusun tabi ama...dünkü konu için değilde bunun için yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum ben..tabi bu benim fikrim canım..

aa aa canım çok geçmiş olsun...
ilaç tedavisi gördünmü,bu hastalığın belirtisi neydi,ishal ve yüksek ateş varmıydı.
bende çok korkuyorum bu hastalıktan.kaç günde atlattın canım.tekrar çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım yaa..umarım şimdi iyisinizdir sende bebişte...

günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar...
ilke nurcum büyük geçmiş olsun.iyiki erkenden teşhis etmişler,anlamışlar....sen söyleyince ben panik oldum senin moralin iyiymiş.....ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…